User
Pass
2FA
 
 

Propuneri

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message767
Geov

[Creep]



Status: Offline
(since 01-01-2018 17:11)
Joined: 23 Dec 2014
Posts: 726, Topics: 81
Location: Romania

Reputation: 41.9
Votes: 34

Post Posted: 21-12-2016, 20:13:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume : Geov
Propunerea nr. 1 : Imbunatatirea meniului de shop de la CT. Propun bagarea GodMode-ului la pretul de 14 - 16k si scaderea resturilor abilitati (inafara de hp) cu 1-2k. De asemenea m-am gandit mai bine si zic ca in loc de scaderea timpului la orbire s-ar face o abilitate ce se afla in shop intitulata "Scoaterea capcanei", care face exact acest lucru. Te scoate din capcana sau din orbire.
De asemnea n-ar strica ca cei de la CT sa aiba 150 HP sa reziste mai mult.
Cu ce ajuta serverul : CT-ul va avea sanse mult mai mari de a supravietui chiar daca nu este asa priceput.
Ca de exemplu: GodMode-ul/Scoaterea capcanei ar putea ajuta cand un VIP iti da orbire sau cand esti prins in capcana etc.

P.S: Majoritatea celor de la CT nu prea folosesc shop-ul, asa ca n-ar strica sa fie un avertisment in genul : "Nu uita sa folosesti meniul Shop pentru a rezista mai mult" atunci cand intri la CT.

Propunerea nr. 2 : Cred ca jb-ul ce il jucam actual pe server nu e asa "challenge" adica nu e o provocare pentru teroristi sa castige o runda ci, mai degraba pentru CT asa ca as propune cateva schimbari ce ar putea fi ajustate.
Principala cauza pentru care e destul de usor sa castigi o runda este pentru ca vipmenu iti ofera o gama foarte larga prin care poti castiga de unul singur runda. Nu spun sa se modifice vm, dar sa se mai scoata accesul la anumite avantaje runda dupa runda.
Meniul Knife-uri - se pastreaza tot
Meniu Capcane - Sugerez ca la acest meniu sa creasca timpul de asteptare de refolosire de la 3 runde la 5 runde pentru ca atunci cand sunt mai multi vipi on ( mai ales pe XMF ) se tot da open ori de la aceasta comanda ori cu deagle-ul...
Meniu Abilitati Speciale - ramane la fel
Meniu iteme speciale - Sa poti lua deagle odata la 2 runde pentru ca 1 VIP cu Deagle runda de runda e destul de unbalanced.
Cu ce ajutã serverul : Cred ca ar fi o metoda foarte buna ca serverul sa devina mai greu si astfel ar putea atrage playerii. Din punctul meu de vedere nu sunt schimbari asa uriase la VIP si nu cred ca i-ar afecta mai deloc pe cei cu acest grad.
Ca de exemplu : Sa spunem ca sunt 3 CT si 9 T dintre care 3 sunt prizonieri VIP. Daca acestia isi mai sincronizeaza si abilitatea "Opreste Lumina" se poate abuza de aceasta abilitate runda de runda. Probabil ca si voi realizati ce sanse limitate au in aceasta situatie cei de la CT sa nu mai spun ca ceilalti teroristi s-ar plictisi, cei cu VIP castigand runda singuri.

Propunerea nr. 3 : Daca propunerea cu hp-ul bonus la CT s-ar aproba ar trebui de asemenea sa se modifice din shop-ul teroristilor optiunea : "Set grenazi" restul fiind in regula. Adica in loc de 1 he 2 flashuri si 1 smoke sa fie 3 he cum a fost si inainte de altfel. Primul aspect pentru care zic asta este pentru ca nu se prea foloseste aceasta optiunea iar cel de-al doilea aspect este urmatorul: smoke-ul face lag pe server, iar flashurile nu prea isi au rostul, de obicei CT-ul tot va vedea doar ca mai in ceata, singura grenada cu adevarat utila fiind He-ul. Un he bine aruncat ia undeva la 45hp la CT (45% daca cei de la CT au 100 hp), asa ca schimbarea flashurilor si a smokeului in he e doar un balance.
Cu ce ajuta serverul : Balance la joc.
Ca de exemplu : Asa cum am spus mai sus un he bine aruncat ia 45 hp, dar in cazul in care ai 3 he-uri nu o sa le dai pe toate bine, asa ca presupunem ca primul da 40dmg la CT, urmatorul 20 iar urmatorul 15, chiar daca si asta este greu de realizat, ar insemna fix 50% din 150 HP al celor de la CT.

In mare parte, topicul a fost facut pentru a-mi spune parerea in legatura cu aceste modificari. In acest moment serverul e cam asa:
-Tero sunt decenti, asta insemnand ca un tero bun ar putea sa castige runda singur sau cu ajutor( adica daca se face 1 kill in general se porneste o revolta impotriva celor de CT etc.)
-VIP-ul are avantaje foarte mari, si mi se pare normal. Atat timp cat dai bani pe ceva trebuie sa il folosesti + ajuta la plata serverului.
-CT-ul dispune de arme dar tot nu poate face fata atat de usor nici cand nu e niciun VIP on.

Eu m-am gandit ca serverul sa fie ceva gen:
-Tero cam la fel [ in afara partii cu he ] astfel ca un tero nu ar mai putea evada cand ar vrea el, sa castigi runda ar fi mai complicat chiar si cu un VIP on si cel mai important aspect este ca atunci cand esti tero este mult mai incitant sa evadezi si chiar daca ai evadat sa faci macar 1 kill.
P.S: Asta nu inseamna ca este imposibil sa evadezi.
-Cateva schimbari minore la VIP [ Deagle-ul si capcanele ]
-Schimbari majore la CT.

Acum uitati la ce m-am gandit eu: Cu cat CT-ul este mai "overpower" cu atat este mai incintant jocul straduindu-te sa evadezi. Cred ca acest aspect ar putea ajuta la popularizarea serverului si chiar la mentinerea serverului. Acum, dupa mine, teroristii s-ar desparti in 2 grupe: cei care ar dori sa cumpere VIP pentru avantajele acestuia ( acum VIP-ul ar putea fi privit mai mult ca o necesitate decat un moft ) si cealalta categorie normala careia ii place sa joace asa.

Propunerea nr. 4 : Scurtarea rundei de FreeDay de la 3 minute la 2:30.
Cu ce ajuta serverul : Mentinerea playerilor.
Ca de exemplu : Sa zicem ca e freeday pe XMF. De obicei in primele 30 de secunde nu se face mai nimic, urmand ca in urmatorul minut sa moara ori toti de la CT ori o mare parte din T. Cealalta parte din T de obicei e pasnica si nu are de gand sa riste sa moara, asa ca se sta 1 minut jumatate degeaba timp in care playerii pot iesi.

Propunerea nr. 5 : Sa nu se mai dea slayteam cand dai day-uri neanuntate, exceptie facand Cell Day. Stiu ca tot s-a vorbit pe tema asta dar ca sa nu mai apara neintelegeri zic ca ar trebui sa fie aprobata de majoritatea adminilor, inclusiv Drog.
Cu ce ajutã serverul : Pai day-urile sunt facute sa mentina playerii pe server si pentru fun. Sa dai slayteam la inceputul unui day poate cauza riscul ca unii playeri sa iasa de pe server.
Ca de exemplu : Daca Ct-ul ce este simon spune: " Simon spune dam un day " si da HeadShot day, ca de exemplu, nu cred ca slayteam-ul isi mai are rostul. Chiar daca ar fi anuntat HeadShot-ul nu cred ca teroristii ce au evadat s-ar duce inapoi in celule sa inceapa odata cu ceilalti. Intelegeti ce am vrut sa spun aici.

Propunerea nr. 6 : Atunci cand dai retry la anumite day-uri precum HNS, FreezeTag etc sa nu te mai dea in viata. La hns se da retry pentru ca ramane imaginea blocata pe tine si e destul de enervant, mai ales daca esti omorat primul asa ca propun scoaterea acestui meniu de spec. Stiu ca in acest mod nu poti face Ghost Chat dar atat timp cat e un admin on nu cred ca ar trebui sa fie probleme, acesta putand da gag.
Cu ce ajuta serverul : Evitarea abuzului de retry.

Propunerea nr. 7 : Adaugarea mai multor harti. Majoritatea timpului se joaca XMF urmata de harti precum Patos / Czone Corme_v1 / West_v2 / Pyramid si altele... La un moment dat te plictisesti de aceste harti si ai dori ceva nou si mai competitiv.
Cu ce ajuta serverul: Atragerea playerilor.

Propunerea nr. 8 : Sa nu mai mearga revive-ul la VIP cand mai este doar un tero in viata.
Cu ce ajuta serverul : Nu se face anti-joc...
Ca de exemplu : Sa spunem ca mai sunt 2 teroristi in viata si unul moare la ultima comanda a Simon-ului. Dupa, chiar inainte ca teroristul ce a supravietuit sa dea /lr isi da revive VIP-ul si Simon le mai da o comanda. VIP-ul castiga iar teroristul moare. Acest aspect poate influenta playerul sa iasa de pe server etc.
Sa zicem ca ai activat lr-ul, insa intre timp cat teroristul face lr cu un CT, cel de la VIP poate sa-i omoare pe ceilalti de la CT.

Astept PRO / CONTRA la propunerile de mai sus cu argumente daca se poate. Sunteti liberi sa va exprimati opinia sau sa aduceti modificari la cele spuse mai sus.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
anak

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 27-02-2017 16:15)
Joined: 25 Dec 2016
Posts: 41, Topics: 8
Location: Romania

Reputation: 13.9
Votes: 1

Post Posted: 29-12-2016, 17:01:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pro - Bravo pentru ce ai spus mai sus si asteptam raspunsul celorlalti.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
.::Bogdan::.

[Mentally Stable]



Status: Offline
(online 1 day ago)
Joined: 13 Jun 2015
Posts: 262, Topics: 24
Location: Romania

Reputation: -4.8
Votes: 26

   
Post Posted: 29-12-2016, 17:47:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
De asemnea n-ar strica ca cei de la CT sa aiba 150 HP sa reziste mai mult.

Contra , deoarece diferenta intre ct si vip o sa fie de 30 HP (vip ct = 180hp)

Restul propunerilor sunt pro

Daca tot a inceput subiectul cu propunerii : asi dori sa se bage comanda /cc (sa stergi chatul) , si sa rezolvi problema cu plaginul cu reclama (Daca scrii Punct in chat sau alte chestii , te da afara fara sa faci reclama.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Noah

[MMA Fighter]



Status: Offline
(since 16-01-2017 03:04)
Joined: 27 Feb 2016
Posts: 213, Topics: 91
Location: Neverland

Reputation: 72.9
Votes: 17

 
Post Posted: 30-12-2016, 07:15:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

.::Bogdan::. wrote:
si sa rezolvi problema cu plaginul cu reclama (Daca scrii Punct in chat sau alte chestii , te da afara fara sa faci reclama.


+1 devine deja stresanta chestia asta

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 18-04-2024, 18:21:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x