User
Pass
2FA

Pt mastermind

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message695
adi014

[Holy Sfant]

Status: Offline
(since 06-12-2019 20:00)

Votes: 25

Post Posted: 03-12-2014, 01:28:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi permit sa aplic regulamentul:

Forum (pt tazz)
3. Orice jignire adusa unui jucator sau admin pe forumul public va fi sanctionata cu 2 avertismente si 1 avertisment daca aceasta este facuta in consiliu.
Limbaj oribil, respect zero, rezulta + 1 avertisment Tazz

Server (pt tazz)
Jocul cu un alt nume decat cel de Admin
Este interzis jocul sub un alt nume decat cel de admin daca pe server nu se afla cel putin doi colegi (care joaca cu numele de admini). In caz contrar 1 avertisment.
Rezulta Tazz +1 avertisment.

Server (pt tazz si adomer)
7. Respectati decizia unui admin fara a protesta pe server. Puteti face o reclamatie direct pe forum daca nu sunteti de acord.
Riscati: Ban 50 de minute.

Adomer ai dat ban in afara regulamentului 1400+? Aiurea.. Trebuia 50. Rezulta +1 avertisment
Tazz, esti admin, regula asta trebuia sa o stii pe dinafara. Nu ai respectat decizia (jucand cu alt nume esti doar un simplu jucator).

Pe scurt tazz meritai 2 avertismente direct pt cum te comporti si adomer 1 pt ban fara numar..

Dat fiind ca Reyes a fost dragut cu voi de data asta, o sa il sustin, dar data viitoare pe oricare din voi il voi sanctiona dublu!
__________________________________________________________________________________________________________
Daca tu ma incadrezi pe mine la pct 7 din regulament inseamna ca ori nu ai inteles cum trebuie speta ori nu cunosti regulamentul pe care banuiesc tu l-ai facut.
Pe mn ma ameninta ca daca nu pun la vot 4 harti fiind dupa ora 22:00 el imi face reclamatie eu dand la vot aztec cu da sau nu pt ca baietii o cereaueu facand acest lucru tocmai ca sa ii pastrez maimult pe sv.
Faptul ca eu i-am dat intimatului 1440 de min ban ca m-a amenintat mi se pare chiar putin mai ales ca era si admin cu vechime mai mare pe sv ca a mea.
Sunt curios ce ii dadeai tu unuia care te ameninta intr-o speta asemanatoare.
Pt mine intimatul este 0 ca si coleg in primul rand ca trebuia sa stie regulamentul si in al2lea rand ca mai are nevoie de mult timp pt maturizare.
Rugamintea mea e sa stergi postarea ta din reclamatia intimatului in special cea cu dubla pedeapsa la o aventuala abatare daca nu te rog insistent sa ma aduci la slot sau chiar sa imi dai ban perm si sa imi stergi lista de codati pt ca incep sa cred din ce in ce mai mult ca am muncit si am pierdut timp degeaba pe sv.

O seara buna si astept raspuns! @Mastermind

Posturi unite automat, 03-12-2014, 01:27:11

Ca sa nu mai adaug si:

4. Pedepse pe forum

1. Orice postare sau reply pe forumul public sau in consiliu care denigreaza (ia la misto, oricat de subtil) un jucator sau admin, va fi sanctionata cu 1 avertisment.

Scz dar meseria pe care o am imi permite sa aduc destule argumente legate strict pe regulament ca sa te fac sa intelegi ca ai gresit si ca eu am respectat regulamentul.

Posturi unite automat, 03-12-2014, 01:28:06

/Adoner sau cum chillu meu te cheama/

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Blue20
[Banned user]

Banned

(since 30-12-2014 23:25)

Votes: 129

Post Posted: 03-12-2014, 07:05:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Totusi, tineti cont de implicare!!. Cel care a amenintat cu reclamatie a facut o cerere de revenire dupa 1 an de pauza, in ultimele 3 luni de cand i-a fost repus accesul nu a jucat nici 3 ore cu adminu pe server. Haideti sa nu ne batem joc de cei care se implica si depune munca pentru server.
Fiind admin, trebuia sa intre cu accesul si sa discuta cu ceilalti colegi pe chat-ul adminilor, sa ajunga la o intelegere, el a preferat sa faca pe "sefu" cu ei, sa ameninte cu reclamatie, numai pentru amenintariile aduse unui alt admin eu ii scoteam accesul timp de o luna de zile.
Stam zi de zi si ne batem capul cu jucatori frustrati, cu jucatori fara pic de respect care injura de rupe pamantul,cu jucatori codati, pe langa toate acestea trebuie sa acceptam si iesirile unui "coleg" nesimtit care ameninta pe server dupa care jigneste pe forum..

https://www.youtube.com/watch?v=WLNkIM7pcYE
1 0

Back to top
adi014

[Holy Sfant]

(since 06-12-2019 20:00)

Votes: 25

Post Posted: 05-12-2014, 16:31:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Mastermind
0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 06-12-2014, 00:21:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic sa termini cu aerele de superioritate. Nu ne intereseaza ce meserie ai, ne intereseaza daca tu ai gresit sau nu, daca ai aplicat regulamentul sau faptele tale au fost inafara lui (ceea ce nu este acceptabil) Vreau sa imi arati si mie exact in regulament (sa imi citezi), UNDE scrie ca daca cineva te ameninta ca iti face reclamatie, tu ai voie sa ii dai "1440 de minute ban"? Daca nu se incadreaza nicaieri aceasta fapta "amenintare cu reclamatie", eu zic sa iti stergi tu topicul si sa inchei subiectul!!!

Si daca tot spui ca te joci cu legile, te-am adaugat la

Server (pt tazz si adomer)
7. Respectati decizia unui admin fara a protesta pe server. Puteti face o reclamatie direct pe forum daca nu sunteti de acord.
Riscati: Ban 50 de minute.

pt ca TU ai fi putut sa dai cel mult 50 de minute ban, considerand ca tazz (jucand cu un alt nume decat cel de admin) a protestat la decizia ta..
De ce nu ai inteles asta?

Looking back..
0 0

Back to top
TAZZ!

[Maniac]

(since 01-02-2018 13:31)

Votes: 85

Post Posted: 06-12-2014, 01:54:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blue tata...Nu inteleg de ce esti tu asa frustrat si te bagi unde nu e loc.Te doare pe tine ca eu nu am jucat deloc in ultimul an si mi-a fost repus accesul?Te doare pe tine ca sunt un frustrat?Acum 2-3 ani erau SAPTAMANI cand eram singurul admin de pe server ore-n sir si imi faceam treaba EXEMPLAR,asa frustrat cum sunt eu si poate din cauza asta inca am acces,pentru ca atunci cand ma ocupam eram SEF DE TRIB.Asa ca hai sa nu vorbim ce nu stim si hai sa nu ne bagam unde nu ne fierbe oala.ca nici pe mine nu ma fuute grija ca esti tu politist la circulatie sau mai stiu eu ce chillu meu esti tu.
@Apropo...Faza cu "te cunosti cu ownerii si te duci la meetinguri".. -))) M-a amuzat teribil.Asa ca hai sa nu mai continuam cearta ca nu are niciun rost.Daca vrei sa-mi spui ceva sau sa te dai zmeu,da-mi pm sau vorbim pe server!Te pup la oo -

0 0

Back to top
Blue20
[Banned user]

Banned

(since 30-12-2014 23:25)

Votes: 129

Post Posted: 06-12-2014, 06:24:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@TAZZ! Nu te-a invatat ma-ta sa vorbesti frumos cu oamenii mai in varsta ?
De erai fata-n fata iti futeam doua capace de te puneam pe burta kindare.
Ai 20 de kg ud si de dai smeu, macar in lumea virtuala ca in realitate esti fetita cu fustita.

https://www.youtube.com/watch?v=WLNkIM7pcYE
0 0

Back to top
mSx

[Account disabled]

(since 06-01-2015 09:02)

Votes: 286

Post Posted: 06-12-2014, 09:06:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ia gata cu limbaju asta. Blue nu ai pic de respect pt cei mai vechi ca tine, tazz facea o treaba extraordinara inainte, nu ai dreptul sa vorbesti de el daca nu stii ce a facut.
Aici nu conteaza varsta ci caracterul, zici ca ai 28 de ani sau cat zici da dupa cum vorbesti pari de 13 ani, arata maturitate dovedeste ca ai varsta asta. Dcizia a fost cst se poate de corecta.

0 0

Back to top
Cariga

[Assasin]

(since 15-09-2024 06:23)

Votes: 323

Post Posted: 06-12-2014, 11:34:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce vã apucã iar mã ? Ați bãut hipo înainte de sãrbãtori ? Asta e, ați greșit. Mare brânzã.
0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 06-12-2014, 13:45:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blue20 wrote:
@TAZZ! Nu te-a invatat ma-ta sa vorbesti frumos cu oamenii mai in varsta ?
De erai fata-n fata iti futeam doua capace de te puneam pe burta kindare.
Ai 20 de kg ud si de dai smeu, macar in lumea virtuala ca in realitate esti fetita cu fustita.

+1 avertismente pt amenintare
zii mersi ca nu am dat mai mult, pt amenintare nu mai meritai adminul..

Inchidem subiectul ca vad ca nu va puteti abtine de la a va jigni. Oricum mie mi-e clara toata situatia cu rdr, lasasem deschis doar ca sa mai vad pareri, dar nu asa..

Looking back..
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Mastermind, 06 December 2014 11:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 23-02-2025, 17:34:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x