User
Pass
2FA
 
 

Punctele de fidelitate

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message1833
Paragon

[The Chosen One]



Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)
Joined: 21 Jun 2008
Posts: 23706, Topics: 796
Location: Bulgaria

Reputation: 2597.9
Votes: 215

Post Posted: 10-09-2013, 06:34:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am hotarat sa fac acest topic pentru persoanele care cersesc PUNCTE DE FIDELITATE in cereri de ban pe care le fac ei insusi. Vad foarte multe cereri de acest gen, iar topic-ul asta va VA AJUTA sa intelegi cum se ia un punct de fidelitate.

Cum se ia un punct de fidelitate ?

- Un punct de fidelitate nu se ia usor, asta trebuie sa retineti de la bun inceput. Punctele de fidelitate le obtineti in felul urmator: reclamatii de limbaj, block, alianta, cod, feed, etc.
- Punctul de fidelitate il luati direct atunci cand faceti reclamatii concludente de cod si de feed. La restul reclamatiilor luati puncte de fidelitate atunci cand faceti mai multe.

Daca contul este blocat permanent, atunci punctele de fidelitate, daca a avut, si orele, nu se vor lua in considerare in caz ca userul respectiv va incepe cu alt nick. Mai pe scurt, punctele de fidelitate si orele nu se vor transfera si lua in calcul pe noul nick, deci se incepe de la 0.

Nu cersiti puncte de fidelitate, nici pe forum, nici prin PM, niciunde, ca doar va inrautatiti situatia si ii posibil sa nu primiti deloc. Valabil si pentru comportamentul pe forum si pe server, ii posibil sa fiti taxati si sa vi se scada din fidelitate, ori 1 punct, ori toata, depinde de situatie.




0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 10 September 2013 04:34



 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  


The time now is 25-04-2024, 18:27:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x