User
Pass
2FA

PvP Penibil
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message4105
david33
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 23-10-2014, 18:06:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

JACKS0N wrote:
armand2oo2 wrote:
De cand s-a bagat chestia cu 1 min queue, a ajuns lumea sa abuzeze de asta.
Mi se pare penibil ca la final de season unii playeri sa ia titlu ( total nemeritat).
Daca esti rank 1 si ai titlu de PvP (gladiator sau altceva) se presupune ca ai batut 95% din top players si meriti acel titlu, in schimb la final de season vor primi titluri niste playeri anonimi pana la acest sistem de que pentru ca ei au dat join doar versus teamuri de sub 1600 rating. Ar fi bataie de joc pentru cei din top care totusi s-au batut intre ei pentru high rate, sa ia titlu un team pe care nu-l intalnesti niciodata pentru ca ei dau queues numai daca nu e team de high rate la spectate. Daca cumva le faci snipe si ii prinzi 1 meci, al doilea meci ori dau alt f4 ori intra pe alte chare.
Nu am nimic cu acest sistem, chiar este ok, dar pentru a preveni astfel de prostii ar fi trebuit daca este o anumita diferenta de mmr ( in cazul lor adversarii au chiar si cu 1300 mai putin mmr) sa nu se mai dea rating la teamul cu mmr mare.
Va dau si exemplu de teams care vor lua titlu fiindca au avut timp sa stea 400+ meciuri vs teamuri de low rate (farmand 1-2 rate)

1. Marele rank 1 cu Vvtf si Daroth https://armory.freakz.ro/team-info.xml?b=WoW+Freakz&&r=Genesis&&ts=2&&select=cirese+cu+mustar
Au 404 wins - 29 lose in timp ce rank 2 care are cu vreo 60-70 rate mai putin are si 300 meciuri mai putin jucate.
2. Rank 4 la momentul postarii Andaryellupo si Vvtf pe offchar https://armory.freakz.ro/team-info.xml?b=WoW+Freakz&&r=Genesis&&ts=2&&select=BULEX
Au la fel 400 meciuri jucate majoritatea vs low mmr players si facute la 5 dimineata, dupa cum puteti vedea Vvtf (sujiqq) are 114 meciuri jucate in team si doar 1444 rating. Din asta reiese ca ei in alea 114 meciuri nu au dat join vs team de mmr lor sau macar apropiat..
Topicul asta e mai mult pentru Zohl, dar si pentru Shocker care daca vrea sa faca acea chestie cu diferenta de mmr sa nu-ti dea rating daca se depaseste acea limita.
Intrebarea pentru Zohl, acesti playeri care au farmat teams care isi faceau cap la 3-4 dimineata, vor primi titlu pvp la sfarsitul sezonului?
Inca o data subliniez ideea (Daca ai rank mare inseamna ca ai batut aproape tot ce ti-a iesit in cale, nu doar under 1600 players !)
Vvtf sau Daroth, puteti sa va abtineti de la comentarii.

Ești invidios pe ei?

E vina lor cã așa e sistemul de queue?

Ești trist cã nu te lasã mami și pe tine sã faci arene noaptea?

Tu ai ceva cu scrisul ingrosat pe forum. Poate crezi ca esti mai interesant sau ceva.
@Fair Conform Zohl: Titlurile se iau pe rate nu pe cum joci.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
FeNo
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2014 13:57)

Votes: 4

Post Posted: 23-10-2014, 18:08:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@askios, de cat sa am o femeie cum ai tu, mai bine imi fac laba toata viata .... inca o data ms de ban

Last edited by FeNo on 23-10-2014, 18:09:29; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Deathangelol

[Mentally Stable]

(since 14-03-2022 04:52)

Votes: 22

Post Posted: 23-10-2014, 18:09:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Askiosu wrote:
e ciudat cum ma farmeaza cand n-am auzit de ei -)) @ feno singura femeie pe care ai vazut-o e mami tau, iesi din casa -

Ok te astept sa dai join la 2s.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
MIGHTY NELLY
[Banned user]

Banned

(since 12-02-2015 11:44)

Votes: 15

Post Posted: 23-10-2014, 18:11:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chestia asta cu titlurile la 2v2 pare o gresala, dar totusi nu e; cand i-am zis lu zohl sa bage vendoru ala la 3v3 cu tabards, transmogs, s.a. a zis ca e ok si dupa 1 an si ceva l-a bagat, dar in final a ajuns sa contina la 1850 rating un amarat de mount si abia la alt 150 rate un alt amarat de mount (o a dracu stimulare ce-i drept) si dupa zice el ca nu poate sa bage decat asa ca nu merge altfel,etc (asta dupa ce se discutase 1 an si jumatate si nu zisese nimic de chestia asta) si desigur a fost cum i-am zis, adica nu e nicio stimulare pentru un amarat de mount care defapt e si la vote sub alt nume si care arata la fel. Si dupa asta vazand ca 3v3 nu merge s-au gandit ei sa bage si la 2v2 titluri care mie unul mi se pare destul de logic avand in vedere ca 3v3 nu se face deloc. Dupa ati propus voi sa se micsoreze timpul de queue ca sunt putine teamuri si nu ai cu cine sa intrii si de asemenea au facut si asta + timpul de asteptare in arena. Acum veniti cu chestia asta ca ala are rank 1 din 1000 de meciuri, dar voi la randul vostru prin sistemul asta puteti face la fel, iar acum o bagati pe aia "unde mai e competitia?" pai fratilor, sistemele implementate au fost propuse de voi si au fost aduse destule argumente, motiv pentru care s-au si implementat, iar acum nu va convine ce? vreti sa stati iar 5 minute in que pentru 1 rating si sa va plangeti ca nu-s teamuri?

In concluzie: voi ati vrut asta -

0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 23-10-2014, 18:12:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"daca nus eu in top, sa nu fie nimeni altcineva cã nu meritã."
tipic.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by mihai25, 23 October 2014 16:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 15-02-2025, 07:44:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x