User
Pass
2FA

Pve
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message3195
leocta
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 05-04-2013 12:52)

Votes: 12

Post Posted: 11-06-2012, 10:00:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tipic voua , fugiti de realitate si nu suportati cand vi se zice verde in fata . Desigur ca de fiecare data se gaseste unu ca tine cu un ''bagaj mare de cunostiinte'' si cu un limbaj invatat din melodii sau filme sa faca pe intelectualu . In ceea ce a zis foster e si un mare adevar chiar daca baiatu s-a exprimat intr-un mod mai ''golanesc'' daca putem spune asa , dar voi astia , ''intelectuali'' ori sunteti orbi ,ori preaslaviti prostia . Revenind la subiect , acest srv e non profit , iar daca nu ar exista donatiile , freakz nu ar fi online in acest moment . Pana la urma e si vorba de business....
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Amore

[Creep]

(since 31-07-2015 03:29)

Votes: 16

Post Posted: 11-06-2012, 10:27:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cherosh wrote:
Zohlomg wrote:
8/13 bossi pe care poti sa-i faci de 7*4+2 = 30 ori pe saptamana.

Pe blizz puteai sa faci 13 pe 4.0.6
Pe 4.3.3 poti sa faci 16(asta daca faci RF si raidul normal)

In cel mai bun caz, pe freakz ai mai mult bossi de batut.

Lol, nu poti sa compari in nici un fel aia 8 bosi de pe Blizz care-i poti face pe o singura dificultate pe saptamana, cu aia 7 bossi pe care-i faci aici pe 4 dificultati, pentru ca la aia de pe Blizz te chinui, nu orice guilda de randomi / clickeri poate sa bata bossii aia, si pana la urma, daca esti pe progression mode, crede-ma ca bossii aia iti iau mai mult decat toti astia adunati de pe Freakz. Dar normal ca tu gandesti asa, ca ai dat de 2 ori clear pe normal si zici ca nu ai ce sa faci...da' daca intri pe heroic mai mult de Morchok, Yor'sajh si Ultraxion nu bati.

de fapt orice clicker si random face dragonsoul

0 0

Back to top
boscodeala

[MEGA Gras ]

(since 10-12-2016 07:57)

Votes: 35

Post Posted: 11-06-2012, 10:40:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

leocta wrote:
tipic voua , fugiti de realitate si nu suportati cand vi se zice verde in fata . Desigur ca de fiecare data se gaseste unu ca tine cu un ''bagaj mare de cunostiinte'' si cu un limbaj invatat din melodii sau filme sa faca pe intelectualu . In ceea ce a zis foster e si un mare adevar chiar daca baiatu s-a exprimat intr-un mod mai ''golanesc'' daca putem spune asa , dar voi astia , ''intelectuali'' ori sunteti orbi ,ori preaslaviti prostia . Revenind la subiect , acest srv e non profit , iar daca nu ar exista donatiile , freakz nu ar fi online in acest moment . Pana la urma e si vorba de business....

Amice, ce-i drept ai dreptate serialele si melodiile m-au invatat tot ce stiu nu liceul si facultatea ca acolo m-am dus la spart seminte si fumat tigari. Regret ca am ajuns sa citam din Froster mai mult decat din carti dar am mentionat in postul anterior la ce s-a referit: Nu-ti convine, CI@O si banii din donatii nu sunt dati de shokeru pe mobilier si electrocasnice ci tot pe server dar vin baietii astia care cred ei ca le stiu pe toate, care cred ca isi vor gasi succesul in viata la CIA sau daca sunt mai slabi la SRI ca stiu ei sa descifreze coduri. Cat despre business te asigur eu ca mai multi bani se dau pe unbanuri, pe transferuri, schimbari de rase, mounturi sau titluri, gear PvP decat pe iteme de la Nefarian. Terminati cu prostiile, supozitiile ca va faceti de cacao singuri.

Posturi unite automat, 11-06-2012, 11:40:25

LE:

Amore wrote:
cherosh wrote:
Zohlomg wrote:
8/13 bossi pe care poti sa-i faci de 7*4+2 = 30 ori pe saptamana.

Pe blizz puteai sa faci 13 pe 4.0.6
Pe 4.3.3 poti sa faci 16(asta daca faci RF si raidul normal)

In cel mai bun caz, pe freakz ai mai mult bossi de batut.

Lol, nu poti sa compari in nici un fel aia 8 bosi de pe Blizz care-i poti face pe o singura dificultate pe saptamana, cu aia 7 bossi pe care-i faci aici pe 4 dificultati, pentru ca la aia de pe Blizz te chinui, nu orice guilda de randomi / clickeri poate sa bata bossii aia, si pana la urma, daca esti pe progression mode, crede-ma ca bossii aia iti iau mai mult decat toti astia adunati de pe Freakz. Dar normal ca tu gandesti asa, ca ai dat de 2 ori clear pe normal si zici ca nu ai ce sa faci...da' daca intri pe heroic mai mult de Morchok, Yor'sajh si Ultraxion nu bati.

de fapt orice clicker si random face dragonsoul

Oh really, mai zimi tu amice cum faci tu 8/8 heroic saptamanal alaturi de alti randomi ca tine si dupa te cred.

Rogue PVE All Spec Guide For 5.4.8

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 11-06-2012, 10:46:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Manbearcat wrote:
N-am mai jucat aici de luni bune din cauza lipsei de interes a moderatorilor pentru progresarea pveului. Nu credeti ca ar fi cazul ca macar odata la doua saptamani sa fie introdus un nou boss ? Serverul este deschis de 9 luni si are foarte putini bossi , cateva heroice , nicio instanta(10/25 man) scriptata full. A fost lansat sota si apare mare pe prima pagina ca o stire de senzatie pentru a pacali masa de populatie de 12 ani , inca se cer donatii indirect practic.

Nu credeti ca ar fi cazul sa va ocupati mai mult de acest pve content ? Multe lume a renuntat deja , ar trebui sa va dati seama odata si odata ca trebuie facut ceva.
Or sa sara domnii game masteri pe mine acum ca " daca nu esti multumit mergi in alta parte , aici se munceste din greu " si probabil topicul va fi inchis in cel mai scurt timp sau va aparea shocker cu un coment arogant si superior ca de fiecare data " nu te obliga nimeni sa joci aici , ban pa ".

Nimic nu este scris cu reavointa , doar va sugerez sa faceti ceva odata si odata pentru ca apare un nou expansion si freakz inca ramane in 5 bossi.

Faza e ca nimeni nu indrazneste sa faca failurile astea de dungeonuri de pe cataclysm, in care stai jumatate de ora sa le termini(mai ales ca poti sa iei si wipe daca n-ai gear). Iti faci gear usor din reputatii+B.O.E si niste raiduri bustate daca nare cine sa ia iteme.
E un progres, fata de ce fac celelalte servere si un om nu le poate face pe toate. Cand un gm se ocupa de un event sare toata lumea in cap ca le zice strategia la altii si ii favorizeaza sau e fail script. Majoritatea se plang de Switch patch dar nu exista o platforma buna si sigura.
Bossi de scriptat mai sunt cho'gal, sinestra, consiliu si nefarian + porcaria aia de throne care sunt greu de scriptat(phase-urile+spellurile date corect), da stiu o sa-mi sara pro playerii de 12 ani ca ei il pot baga si pe Deathwing pe 4.0.6 dar asta e adevaru`.
Mergem greu dar sigur. Prefer sa am 28/31 talent tree working fata de failurile de Monster-wow/Molten care au 18/31 talents working cum trebuie, spelluri puse la misto.
Cu timpul se vor repara toate, trebuie sa asteptam, multi au avut examene/sesiuni etc. Urmeaza vara si sunt sigur ca se vor ocupa mai mult de server, poate cu un consiliu+ nefarian+ Throne blablabla, o arena noua 2-3 dungeonuri noi + 1 bg sau 2 bguri noi.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Mahiko
[Banned user]

Banned

(since 26-03-2013 10:19)

Votes: 14

Post Posted: 11-06-2012, 12:37:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
Manbearcat wrote:

Faza e ca nimeni nu indrazneste sa faca failurile astea de dungeonuri de pe cataclysm, in care stai jumatate de ora sa le termini(mai ales ca poti sa iei si wipe daca n-ai gear). Iti faci gear usor din reputatii+B.O.E si niste raiduri bustate daca nare cine sa ia iteme.
E un progres, fata de ce fac celelalte servere si un om nu le poate face pe toate. Cand un gm se ocupa de un event sare toata lumea in cap ca le zice strategia la altii si ii favorizeaza sau e fail script. Majoritatea se plang de Switch patch dar nu exista o platforma buna si sigura.
Bossi de scriptat mai sunt cho'gal, sinestra, consiliu si nefarian + porcaria aia de throne care sunt greu de scriptat(phase-urile+spellurile date corect), da stiu o sa-mi sara pro playerii de 12 ani ca ei il pot baga si pe Deathwing pe 4.0.6 dar asta e adevaru`.
Mergem greu dar sigur. Prefer sa am 28/31 talent tree working fata de failurile de Monster-wow/Molten care au 18/31 talents working cum trebuie, spelluri puse la misto.
Cu timpul se vor repara toate, trebuie sa asteptam, multi au avut examene/sesiuni etc. Urmeaza vara si sunt sigur ca se vor ocupa mai mult de server, poate cu un consiliu+ nefarian+ Throne blablabla, o arena noua 2-3 dungeonuri noi + 1 bg sau 2 bguri noi.

pai si cu ramane cu deathwing care apare pe patchu asta in BoT am auzit ca intra numai pe hc Love Struck si ca da cu flacari peste tot :o prea tare

0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

(since 26-10-2018 19:46)

Votes: 53

Post Posted: 11-06-2012, 12:41:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mahiko wrote:
pai si cu ramane cu deathwing care apare pe patchu asta in BoT am auzit ca intra numai pe hc Love Struck si ca da cu flacari peste tot :o prea tare

boscodel* said no buts Shame on You

cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click
0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 11-06-2012, 13:32:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E-drama.

Closed.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Froster, 11 June 2012 11:32

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 02-03-2025, 07:38:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x