User
Pass
2FA

RECLAMATIE RAPPIN

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zmx.freakz.ro -> Complaints & Unban Requests
Author Message340
SURV!VOR

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-04-2017 09:27)

Votes: 1

Post Posted: 07-01-2014, 19:24:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick admin :Rappin
Motiv :Cred ca al roadea oftica ca jucam prea bine si imi da kick cu motivul ca am bug,nu neg ca nu am bug...dar nu pot gasi o solutie.
1. In primul rand nu mai avertizat nici o data cu privire la kick sau ca am bug.
2. Al 2-lea rand daca mai fi avertizat de bug eu,ti-as fi explicat ca atentia mia fost atrasa asupra faptului cu o zi in urma la problema asta ...am reinstalat cs...dar rr la pc...dat rr la net....nam ce face dar tu ca un admin "expert" si "cunoscand prea bine situatia" nu mai teai obosit sa ma avertizezi si mi-ai dat kick , acuma eu te intreb cine ami da mie jetu ? eu nu-s asa bun ca tine sa fac asa repede credite si mam chinuit sa fac creditele alea de jet -
3. Sami multumesti ca tiam zis ca ati fac reclamatie...sa ati pregatesti minciunile
Dovada (obligatoriu):http://photobase.ro/di-5QWB.jpg
http://photobase.ro/di-RYRZ.jpg

Se pare ca daca dai bani pe vip...nu conteaza daca pierzi creditele..baga scuza "ai vip...faci repede"
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
keyghen.

[Account disabled]

(since 16-03-2014 16:51)

Votes: 30

Post Posted: 07-01-2014, 19:40:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Probabil ca tia dat kick fiindca ai facut ceva ce nu trebuia, daca da fara motiv kick il va rezolva un owner. Nu se face reclamatie pentru gag/slay/kick.
0 0

Back to top
Rappin
[Banned user]

Banned

(since 04-03-2014 12:55)

Votes: 28

Post Posted: 07-01-2014, 19:45:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SURV!VOR wrote:
..sa iti pregatesti minciunile

Ce vrei sa spui cu minciuni ?

In primul rand , nu se fac reclamatii pentru slay / kick.
In al doilea rand ti-am dat kick ca ai avut bug la pc .

EDIT : Apropoo , nu tu ai cumpar jetpackul , ti la dat cineva , tu mai mult ai facut reclamatie ( de nervi ) ca ai pierdut jetpack-ul Raised eyebrow

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
~MRS~

[~ Far Son och Bror ~]

(since 17-02-2019 14:00)

Votes: 132

Post Posted: 07-01-2014, 19:53:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca stii prea bine ca ai bug ai continuat sa joci fara sa-l rezolvi. Incearca sa-l rezolvi ca pe viitor sa nu primesti ceva mai mult decat un kick.

Du kommer ikke til ende, hvis du stopper ved hvert trin

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ~MRS~, 07 January 2014 17:54

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zmx.freakz.ro -> Complaints & Unban Requests  

The time now is 02-12-2024, 22:44:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x