User
Pass
2FA
 
 

REGULAMENT ADMINI

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message482
kE3lLeR

[THE POWER]



Status: Offline
(since 06-03-2014 08:02)
Joined: 12 Mar 2013
Posts: 264, Topics: 16
Location: IN MINTEA TA :))

Reputation: 46.7
Votes: 17

Post Posted: 21-03-2013, 00:41:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nu abuzati de privilegiile de care dispuneti. Folositi-le pentru a asigura jucatorilor un joc linistit, fara turbulente.

2. Inactivitatea nejustificata, atat pe server cat si pe forum, determina avertizarea adminului in cauza, sau chiar scaderea acestuia.

3. Coordonarea/subordonarea intre admini se face ierarhic, astfel gradele inferioare se subordoneaza celor superioare.

4. Fara certuri admin-user, admin-admin si fara amenintari, riscati sa primiti remove.

5. Inainte de a lua o decizie, consultati-va cu ceilalti admini de pe server pentru rezultate mai bune pe placul tuturor.

6. Nu folositi excesiv amx_say/amx_tsay.

7. Schimbarea hartii se face doar in cazul in care aceasta a fost supusa la vot prin comanda "amx_vote Votati harta1 harta2 harta3 harta4" si s-au scurs cel putin 20 de minute din harta curenta.

8. Sub nici o forma nu imprumutati parola accesului dumneavoastra altui player/admin.

9. Daca intrati cu alt nume aveti aceleasi drepturi si indatoriri ca orice alt player.

10. Este interzisa urcarea tuturor jucatorilor pe mapa.Playeri aflati in fapta risca slay/kick/ban temporar, iar adminii vor fi degradati.

11. Comenzile *** si amx_spank se executa exclusiv asupra codatilor. In niciun caz nu o folositi cand cereti id-ul cuiva in vederea predarii screenshoturilor.

12. Nu umblati direct la setarile serverului. Daca vreti sa le resetati, faceti-o prin intermediul CFG-ului "default.cfg", prin comanda: amx_cfg default.cfg

13. Vizitati in mod regulat forumul serverului, http://www.uwc3x.freakz.ro, participati la discutii, verificati daca nu s-au schimbat regulamentele si exprimati-va votul la cererile de accese.

14. Este obligatorie prezentarea dovezilor banurilor date la sectiunea BANLIST, daca un jucator cere unban si adminul care i-a dat ban nu prezinta dovada in 24 de ore acesta va primi remove.

15. DACA NU SUNTETI 100% CA UN JUCATOR ARE COD NU-I DATI BAN, POSTATI AICI UN DEMO SA SE IA IN COMUN O DECIZIE.

16. Acesta este un server cu respawn si level, este datoria voastra sa aveti grija ca echipele sa fie ECHILIBRATE, atat ca numar de jucatori cat si skill sau level.

17. Votati serverul aici ->.

18. Pentru predarea pozelor acordati jucatorului pana la 5 minute din momentul cand ati dat comanda amx_ss, dupa expirarea timpului nu mai sunteti obligati sa preluati pozele si aveti dreptul sa-i dati ban si iar acesta sa faca cerere unban pe forum prezentand pozele. Pozele se verifica AICI ca sa nu fie editate si TREBUIE sa fie in format .bmp.




0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by kE3lLeR, 20 March 2013 22:41



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 12-05-2024, 09:27:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x