User
Pass
2FA

[REJECTED] Bug la guild interface

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message750
Rodawgg

[Indestructible]

Status: Offline
(since 22-09-2011 17:59)

Votes: 2

Post Posted: 12-07-2011, 18:20:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok stiu ca o sa imi sugerati chestia cu /reloadui , delete cache & wtf folders sau un restart la wow / calculator , dar bugul asta imi predomina de cateva zile, timp in care am incercat si restarturi la wow , si la calculator , sters folderele Cache si WTF , iar chestia cu reloadui nici nu mai incape in discutie.

E un bug banal , cand dau click pe "show offline members" sa fie bifat , ok imi arata membri offline , dar cand il debifez imi scoate o parte din playerii offline , dar mare parte din cei offline raman impreuna cu cei online.

Stiu ca nu e un bug major , si nu cred ca e nevoie de un screenshot ... dar daca e nevoie revin cu unul ^-^

Indestructible.
Determination that is incorruptible,
From the other side a terror to behold
Annihilation will be unavoidable.

Cry havoc , and set loose the dogs of war !
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
vyrz0r
[Banned user]

Banned

(since 02-06-2015 12:46)

Votes: 24

Post Posted: 12-07-2011, 18:26:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

leave guild si intra iara daca nu descarca clientu de pe freakz
0 0

Back to top
Cordo
[Banned user]

Banned

(since 01-12-2011 17:44)

Votes: 15

Post Posted: 12-07-2011, 18:53:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

toate problemele de genu asta sunt din clientu fiecaruia, fisierele uneori nu mai pot fi citite ,cineva de la blizz super smart zicea
ca ti se poate strica jocu si prin simplu fapt ca instalezi windowsu si pastrezi kitu de la joc pe o partitie, multe fisiere pot fi
citite gresit si pentru ca nu multa lume defragmenteaza partitiile , stiu ca suna ciudat da, asa e.
Tip: Instalati jocu o data proaspat, patchuiti pana la 3.3.5 sau ce patch o sa fie...si salvati-l pe discuri sa fiti asigurati.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 17 July 2011 18:22

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 13-01-2025, 04:20:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x