User
Pass
2FA

[REJECTED] Damage

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message566
ArnoldLimitless

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 11-07-2018 00:52)

Votes: 3

Post Posted: 16-03-2014, 23:21:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hunter iti da cu petu 36 k la jumate cata, hunter este clasa cu cele mai multe cc dupa parerea mea nu ii normal sa te bata petu si pe hunter sa nu il atingi mai is hunteri ce dau 45 k cu instante pe at nu prea vezi hunter ce da peste 30 k cu crit si dotat bine si magu cu soulshifter da 58 k adica atata dau eu pe monster fiindca mageu necesita frozenuri deaia trebuie sa aiba mai mult damage iar hunteru iti da fara niciun pve 45 k pe full cata, joc mage frost cu 36% resil si nu imi trece damage peste 43 k pe hit am chiar si heroice full epic gems full cata cu pve. Rogue te omoara in stun, dudu te bate de te atinge odata cu doturile care imi da 15 k si pe at nu trece de 8 k un dot. Petul la mage se blocheaa in perete, daca ai cc adversari nu primesc cc de la ring (nu stiu daca ii bug doar presupun). Shadow priest imi da 60 k cu 3 pve pe el unul heroic si full cata fara epic gems, doar una imi da si in rest ma omoara doturile cand fug de el sa nu mai iau una de 60 k... Pala retri iti da 50 k pe 40% resil cu ranged si heal de cate 90 k cu crit. In special shadow priest si pala si hunter merita nerf la damage ii absurd cat dau clasele astea fata de alte servere si rogue da cu putin mai mult dar nu cu foarte mult ca si shadow priest hunter si pala. Boomkin druid are un damage prea mare trebuie sa fugi de el toata arena ca si cu feral ca te prinde 5 secunde in freecast si esti mort. Multumesc de atentie, nu incerc sa nerfez clasele puteti testa tot ce am zis mai sus fiindca tot a fost testat daca aveti nevoie de video-uri pentru a vedea ca nu vorbesc la caterinca pot face cate vreti doar ca nu mi-am ocupat timpul cu asa ceva ca is ocupat in ultima vreme, o fac pentru binele serverului nu pentru interes personal.
PS: Cu 5,3 k mastery 12 k spell power in full burst dau 43 k pe frozen cu frostfire si joc la 36% resil pe monster dau 58 k, pe at dau mai putin ca nu am aceleas iteme ca aici in jur de 43 k dar nu se compara itemele de acolo cu care le am aici acolo le am de vreo 2 ori mai slabe aproape.

I don't want to be the best but i try to *** the rest!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
nam
[Banned user]

Banned

(since 16-10-2014 20:05)

Votes: 32

Post Posted: 16-03-2014, 23:28:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reparati Hunterul!

0 0

Back to top
nero

[hectic]

(since 08-12-2022 15:26)

Votes: 71

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 16-03-2014, 23:28:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wow

" you are "

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by nerolol, 16 March 2014 21:30

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  

The time now is 29-06-2025, 21:28:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x