User
Pass
2FA

[REJECTED] [Death Knight][PvP][PvE]Death Strike
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message6227
ShortyBoy

[Creep]

Status: Offline
(since 09-06-2019 16:49)

Votes: 22

Post Posted: 16-06-2013, 22:07:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mortock 25h >> http://postimg.org/image/cpzozc1ex/ dc sa reparam dk cand e ultimu la dmg taken... ia 600k si war ia 2.8 mil....deci ? la yor'shaj la fel era pe locu 6 7 la dmg taken

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
soulkreep
[Banned user]

Banned

(since 17-07-2015 17:46)

Votes: 57

Post Posted: 16-06-2013, 22:17:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ShortyBoy wrote:
mortock 25h >> http://postimg.org/image/cpzozc1ex/ dc sa reparam dk cand e ultimu la dmg taken... ia 600k si war ia 2.8 mil....deci ? la yor'shaj la fel era pe locu 6 7 la dmg taken

Pai explica te rog ce anume este buguit ?

Resto shaman PVE
0 0

Back to top
ShortyBoy

[Creep]

Post Posted: 16-06-2013, 23:19:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soulkreep wrote:
ShortyBoy wrote:

Pai explica te rog ce anume este buguit ?

Deci ca sa inteleg.... dk blood daca e ultimu la dmg taken si e tank e ceva normal? si war / pala sa ia dmg cu tona?....scz atunci reparati war/pala .... sunt sigur ca va urma o replica isteata de la un gm ... adu dovezi ... iar eu o sa raspund : nu e treaba mea sa va fac viata voua usoara pt ca noi playeri tinem in viata sv deci voi sa aduceti dovezi ca merge bine clasa !!

0 0

Back to top
Mr.Faith

[Observer]

(since 18-06-2023 13:22)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 17-06-2013, 03:42:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Damage taken ca damage taken dar daca iei in calcul si cat absorbed are o sa vezi ca este cam la fel. Pe world of logs se contorizeaza ambele, fix cum se contorizeaza si la heal. Ia sa dati in linkurile alea la healing done sa vedeti ca la paladin apare illuminated Healing, la dk Blood Shield, etc...

Nu este vina nimanui ca blizzu a bagat toate talentele de damage reduction intr-un singur spec si a facut din dk un tank care sa isi poata face treaba si cu healeri de toata jena; si asta nu inseamna ca voi toti care jucati tank trebuie sa dati reroll in dk.

Aveti healeri capabili jucati orice va place....nu sunt capabili dati-le kick si cautati altii capabili.

“No greater love hath a man than he lay down his life for his brother.”
Not for millions…not for glory…not for fame. For one person, in the dark, where no one will ever know or see.
0 0

Back to top
crasher

[Hero of the Alliance]

(since 29-10-2017 21:41)

Votes: 25

Post Posted: 17-06-2013, 03:47:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mr.Faith wrote:
Damage taken ca damage taken dar daca iei in calcul si cat absorbed are o sa vezi ca este cam la fel. Pe world of logs se contorizeaza ambele, fix cum se contorizeaza si la heal. Ia sa dati in linkurile alea la healing done sa vedeti ca la paladin apare illuminated Healing, la dk Blood Shield, etc...

Nu este vina nimanui ca blizzu a bagat toate talentele de damage reduction intr-un singur spec si a facut din dk un tank care sa isi poata face treaba si cu healeri de toata jena; si asta nu inseamna ca voi toti care jucati tank trebuie sa dati reroll in dk.

Aveti healeri capabili jucati orice va place....nu sunt capabili dati-le kick si cautati altii capabili.

Cuvinte bune,si eu tot asa ma gindesc.

Deci faceti odata rejected ,ca nus proofs.

0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

(since 19-06-2016 19:30)

Votes: 79

Post Posted: 19-06-2013, 10:51:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mr.Faith wrote:

Pai eu am un pala tank 398 ctc capped cu raid buffs, sta pe bara si aduna praf. Foarte putini sunt de acord cu mentalitatea asta ca asa e romanu, de ce sa ma chinui cu alte clase sa le dau heal cand pot sa iau dk tank la raid si sa nu dam heal pe el mai deloc.

Si in niciun caz nu este la fel nici daca mai scazi absorbu dat la categoria healing din damage taken, uita-te aici nu trebuie sa dai la healing done, ca are coloana cu absorb, si-a luat 2.6 mil damage si 1.6 mil absorb total (deci numaru asta egeneros, cu tot cu shields de popa si pala holy, ca sa iti faci asa o idee), cu tot cu bloodshield si anti magic shell, deci tot ii ramane 1 milion damage luat la morchok, compara cu ce ti-am postat mai sus in conditiile in care nu am avut disci priest sau pala holy in raidu ala iar holy priests nu prea dau shielduri. Nu mai are rost sa dezbat nimic am dat reroll pe dps pe tank si aia e. Faceti-va dk sau reroll dps restu de pala/warr ca tanci n-aveti nicio sansa.

0 0

Back to top
ShortyBoy

[Creep]

Post Posted: 19-06-2013, 14:55:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai eu am un pala tank 398 ctc capped cu raid buffs, sta pe bara si aduna praf. Foarte putini sunt de acord cu mentalitatea asta ca asa e romanu, de ce sa ma chinui cu alte clase sa le dau heal cand pot sa iau dk tank la raid si sa nu dam heal pe el mai deloc.

Si in niciun caz nu este la fel nici daca mai scazi absorbu dat la categoria healing din damage taken, uita-te aici nu trebuie sa dai la healing done, ca are coloana cu absorb, si-a luat 2.6 mil damage si 1.6 mil absorb total (deci numaru asta egeneros, cu tot cu shields de popa si pala holy, ca sa iti faci asa o idee), cu tot cu bloodshield si anti magic shell, deci tot ii ramane 1 milion damage luat la morchok, compara cu ce ti-am postat mai sus in conditiile in care nu am avut disci priest sau pala holy in raidu ala iar holy priests nu prea dau shielduri. Nu mai are rost sa dezbat nimic am dat reroll pe dps pe tank si aia e. Faceti-va dk sau reroll dps restu de pala/warr ca tanci n-aveti nicio sansa.[/quote]

+1 joc pe freakz de 3 ani am donat de vro 4 ori si cand i-am zis la shoker se faca ceva la war ca de pe ptr la war prot nimik nu am vazut sa fie facut nici nu m-a bagat in seama la fel ca alti gm daca nu as fi donat pe 4.3.4 scutu de tank sigur schimbam clasa si asa ma gandesc serios sa imi fac alceva main pt ca nu are rost sa continui cu war , pala/war tank in comparatie cu dk blood sunt inutili .... poti numara war/pala main tanci pe degetele de la o mana si acei care joaca sunt sigur ca regreta amarnic..
Acum astept flame cu intrebari : ce nu merge adu dovezi etc.

0 0

Back to top
Mr.Faith

[Observer]

(since 18-06-2023 13:22)

Votes: 62

Post Posted: 19-06-2013, 15:39:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar m-ai facut putin curios si am verificat cate ceva:

1: Daca primesti un hit mare in 1-2 secunde si dai 2 death strikes dupa, ambele vor profita de "20% damage taken as heal"; aparent asa trebuie sa mearga. Proof: b.net
2: Pe ptr la un moment dat era 33% din HP-ul dk-lui limita la Blood Shield: proof: EJ
3: Acum este corect sa aiba cap 100% din hp-ul dk-lui. Proof: b.net
4: Heal/absorb functioneaza corect: http://postimg.org/image/646so1yet/
7798 heal primit * 0.55 (mastery) = 4288 -> ca in screenshot
6526 heal * 0.55 mastery = 3589
In screenshot am luat 2 healuri de 7798 si 1 de 6526 => avem 4288 * 2 + 3589 = 12165 absorb total exact cat am avut.

Skilul in sine nu are nimic...poate interactioneaza cu ceva anume si se buguieste, sau pur si simplu problema este indirecta si anume de la threat. Prin 4.1 stiu ca s-a facut urmatoarea modificare: Self heal-ul de la DS nu mai genereaza threat, facand threatul destul de greu de tinut spamand doar Death strike, cum fac toti nubii.

“No greater love hath a man than he lay down his life for his brother.”
Not for millions…not for glory…not for fame. For one person, in the dark, where no one will ever know or see.
0 0

Back to top
ciont

[Basketball Nabzor]

(since 09-11-2022 08:43)

Votes: 30

Post Posted: 19-06-2013, 15:55:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tot mi`am propus sa nu postez dar nah, joc dk tank si nu pot -
am exact 404 ilvl.. si chestia e in felul urmator..
daca reusesti sa`ti menti mai tot timpul Deth Strike onn adica absorbul care consta in cata stamina ai - expl. eu m`am trecut full stamina sa mai incerc cate ceva - am exact 278k absorb... daca imi calculez bine runele.. si ` rotatia ` sa am mai tot timpul Ds up.. normal ca iau dmg putin,

R . I . P LEGEND! -

0 0

Back to top
crasher

[Hero of the Alliance]

Post Posted: 19-06-2013, 17:30:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faceti rejected,ca nus proofs deloc.Tot functioneaza normal.
Daca sunteti prot pala,prot warrior,druid tank si dati putin damage/absorb - asta nu inseamna ca blood dk e buguit.
Cititi atent talente si glyphs ce fac.

0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

(since 19-06-2016 19:30)

Votes: 79

Post Posted: 19-06-2013, 18:09:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mr.Faith wrote:
Chiar m-ai facut putin curios si am verificat cate ceva:

1: Daca primesti un hit mare in 1-2 secunde si dai 2 death strikes dupa, ambele vor profita de "20% damage taken as heal"; aparent asa trebuie sa mearga. Proof: b.net
2: Pe ptr la un moment dat era 33% din HP-ul dk-lui limita la Blood Shield: proof: EJ
3: Acum este corect sa aiba cap 100% din hp-ul dk-lui. Proof: b.net
4: Heal/absorb functioneaza corect: http://postimg.org/image/646so1yet/
7798 heal primit * 0.55 (mastery) = 4288 -> ca in screenshot
6526 heal * 0.55 mastery = 3589
In screenshot am luat 2 healuri de 7798 si 1 de 6526 => avem 4288 * 2 + 3589 = 12165 absorb total exact cat am avut.

Skilul in sine nu are nimic...poate interactioneaza cu ceva anume si se buguieste, sau pur si simplu problema este indirecta si anume de la threat. Prin 4.1 stiu ca s-a facut urmatoarea modificare: Self heal-ul de la DS nu mai genereaza threat, facand threatul destul de greu de tinut spamand doar Death strike, cum fac toti nubii.

Da pai cu cateva posturi mai sus am specificat si eu ca s-ar putea ca death strike sa nu fie cauza ci cu totul altceva si esti singura persoana open minded de aici care nu urla reject topic, cu asta chiar inchei ca deja scapa de sub control topicu.

0 0

Back to top
crasher

[Hero of the Alliance]

Post Posted: 27-07-2013, 19:43:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster reject topic.

0 0

Back to top
nyv

[Mentally Stable]

(since 15-01-2018 14:41)

Votes: 5

Post Posted: 30-07-2013, 14:07:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dk tank ia mai mult damage pe recount din cauza lipsei Block-ului.

Aceasta lipsa este balansata de Blood shield.

Healul la Dk blood este 10% din Hp-ul sau total
Ex: ai 250k Hp, healul primit din DS va fi 25k

Damage-ul la Dk Blood este influentat de :
1. Talente din Blood spec
2. Glyph
3. Runic power cumulat cu Glyph
4. Vengeace
5. Optional : Golemblood/ flask/ Racials ( ex: Blood Fury)

Topic-ul nu are nici o relevanta si ar trebui pus la Reject.

Uploaded with ImageShack.us
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by nerolol, 10 November 2013 10:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 30-01-2025, 23:40:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password