User
Pass
2FA

[REJECTED] [Mage][PvP][PvE] Hot Streak vs Imp Hot Streak
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message3921
Nerd
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 12-11-2014 19:20)

Votes: 51

Post Posted: 06-05-2013, 23:53:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=44445&&name=hot-streak + https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=44448&&name=improved-hot-streak
Descrierea bugului / Bug description: Nu exista DR intre cele 2 talente, cum o sa explic mai jos.
Dovada / Proof:
http://elitistjerks.com/f75/t110326-cataclysm_fire_mage_compendium/
http://elitistjerks.com/f75/t104767-fire_cataclysm_discussion_op_updated_release/p20/#post1766032

Ca in graficul de mai sus ar trebuii sa functioneze, insa nu este asa.

Atunci cand ai talentul Improve Hot Streak, de la 25% crit , sansa de proc din Hot Streak trebuie sa scada pana la 0 (cand ajungi la 46% crit ca in grafic). Problema e ca pe Freakz sansa nu scade deloc ... si la 50% + crit continui sa primesti procs din Hot Streak. Acest DR trebuie sa impiedice pyro spam pe masura ce magul se scaleaza din ce in ce mai bine cu gearul si are mai multe procs de Improve Hot Streak

//

Cum testezi? Faci un mag iti dai 50% crit si daca iti procuie hot streak macar 1 data, inseamna ca nu e fixed

"Munca l-a creat pe om, dar nici lenea n-a omorat pe nimeni."
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
odes
[Banned user]

Banned

(since 19-06-2016 19:30)

Votes: 79

Post Posted: 07-05-2013, 12:32:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa modifice intai Pyroblast! sa nu mai contribuie la hot streakuri, pentru ca toate screenurile cu care ati venit au fost pyroblast!-uri facand proc unu dupa altu, nu te-ai gandit ca poate spellu ala fiind acolo nelalocu lui, procuind ceva ce nu trebuie, poate ignore anumite chestii?

Ti-o zic si aici, eu in raid NU vad niciun T3 proc, am filmare de la yor'sahj, te uiti oricand, vezi procuri de T4 foarte dese de la perechi de crite (asta tot din cauza Pyroblast!-ului ca adauga un charge la improved hot streak)

Poftim si un mic test, sa-ti arat ca rezultatele sunt similare cu cele ale acelui individ pe care l-ai citat in alt topic:

Daca tu o sa mai vezi procuri dupa aia, atunci da inseamna ca valoarea pe T3 nu se schimba I.P. in raport cu critu si atunci puteti umbla la talent, dar nu va aruncati sa faceti modificari custom cum ati facut in 4.0.6 la ignite de facea numai 17% in loc de 40%. Sunt tare curios a cui a fost ideea pe 4.0.6.

Last edited by odes on 07-05-2013, 12:47:55; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

Post Posted: 07-05-2013, 12:40:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

odes wrote:
Sa modifice intai Pyroblast! sa nu mai contribuie la hot streakuri, pentru ca toate screenurile cu care ati venit au fost pyroblast!-uri facand proc unu dupa altu

Nu vezi de ochi ce spell am castat?

0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

Post Posted: 07-05-2013, 12:48:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar nu ma intereseaza ce ai castat tu pe GM island cu aure de crit care n-au nicio treaba cu magul -

De ce nu ai postat combat log mai mare? imi arati 3 non crite si un crit cu scorch la *52%* crit, de unde sa stiu eu ca nu au fost vreo 30 de non crite, de unde sa stiu eu ca tie iti merge bine aura aia de crit sau ce ti-ai bagat tu acolo.

0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

Post Posted: 07-05-2013, 12:53:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

odes wrote:
Chiar nu ma intereseaza ce ai castat tu pe GM island cu aure de crit care n-au nicio treaba cu magul -

Nah esti cauza pierduta.

Chiar crezi ca se implementa un mecanism atat de complex de la sine , de cei care au scos 4.3 (trinity sau care au facuto), ca asta ? Incearca sa iti folosesti capu si vezi ce iese.

odes wrote:
De ce nu ai postat combat log mai mare? imi arati 3 non crite si un crit cu scorch la *52%* crit, de unde sa stiu eu ca nu au fost vreo 30 de non crite, de unde sa stiu eu ca tie iti merge bine aura aia de crit sau ce ti-ai bagat tu acolo.

Pentru ca nu sunt obligat sa iti arat tie nimic.

0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

Post Posted: 07-05-2013, 12:55:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nerd wrote:
odes wrote:

Nah esti cauza pierduta.

Chiar crezi ca se implementa un mecanism atat de complex de la sine , de cei care au scos 4.3 (trinity sau care au facuto), ca asta ? Incearca sa iti folosesti capu si vezi ce iese.

odes wrote:

Pentru ca nu sunt obligat sa iti arat tie nimic.

Nu trebuie sa-mi arati mie mai copil limitat, tre sa le arati la developeri - sau dintr-o data s-au schimbat regulile de bug report? Postam random shit si e ok?

0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

Post Posted: 07-05-2013, 12:58:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

odes wrote:
Nu trebuie sa-mi arati mie mai copil limitat, tre sa le arati la developeri - sau dintr-o data s-au schimbat regulile de bug report? Postam random shit si e ok?

Si ce din ce am postat eu nu ti-e concludent? Developerii probabil inteleg ca nu sunt "limitati" ca altii -

Also ca sa iti fac pe plac, sa iti inchid gura aia care isi apara clasa ca un disperat si crezi ca aura de crit nu se aplica "corect"

Fara:

Cu:

Si primu proc si ultimu sunt de Hot Streak nu de Improve Hot Streak.

0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

Post Posted: 07-05-2013, 13:06:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un stat care se scaleaza invers proportional cu alt stat =/= Diminishing Returns, deja nu mai am rabdare sa-mi bat capu cu tine, nu m-ar mira daca nu cumva a fost ideea ta sa schimbe ignite in 4.0.6 la 17% in loc de 40% -
Nu am scris nicaieri ca merge bine, pur si simplu nu vreau sa se umble la mag aiurea ca in 4.0.6 din cauza limitatilor ca tine care viseaza si noaptea in somn magi fire si affli warlocks...

Nu imi apar bugurile de clasa, nu tin cu dintii de ele, ca daca faceam asa nu le postam pe celelalte pe care tu le-ai copiat cu nesimtire si ai luat credit, nu ca m-ar interesa reputatia pe forum lol, dar gestu in sine conteaza.

Eu incerc sa-ti explic ca desi e buguit la maxim cum zici tu T3 hot streak, cand folosesti rotatia normala procurile nu scapa de sub control dupa cum vezi si in screenshoturi, si de-aia va zic aveti grija ce schimbati daca este nevoie, sa nu faceti magu un rahat in pve. Si nu ma lua cu esti top dps la yor'sahj ca pe single target sta altfel treaba.

0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

Post Posted: 07-05-2013, 13:12:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ti-am mai zis ca nu intereseaza pe nimeni de ce faci tu in pve.... nu ai nimic ontopic/folositor de spus, nu posta. Nu e nevoie sa plangi la orice post la meu , pentru ca la fel nu intereseaza pe nimeni.

0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

Post Posted: 07-05-2013, 13:33:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca afecteaza PvE-ul intr-un mod in care nu ar trebui atunci ma intereseaza, si pe mine si pe restu. Eu nu plang, din contra incerc sa port o conversatie matura cu tine si nu pot, repet, sunt pro bug fix, daca tineam de buguri nu mai postam impactu (care era masiv, l-am postat si in 4.0.6 dar nu mi-a dat nimeni atentie) sau nu mai dadeam confirm la combustion dupa ce ai explicat formula de pe EJ (ba chiar am si contibuit la topic).

Am inteles ca nu se acorda atentie randomilor ca mine, dar nici sa faci fixuri la comanda la plansetele unui pubertin. Atitudinea ta fata de casteri denota o problema de bias(vezi bug report aberant legat de casteri), dar tu fiind mult superior mie cred ca stiai asta deja...nu?

In orice caz, se pare ca este buguit, dar va rog sa nu va bateti joc de mag ca pe 4.0.6 cu fixuri incorecte sau ilogice, am incredere ca puteti repara si Hot Streak si Combustion intr-un mod corect.

Edit: Scuze de late reply dar mi-a dat eroare ca topicul nu exista cand am postat prima oara si a trebuit sa scriu iar tot.
Edit2: Am uitat sa precizez, eu nu fac pvp, deci daca aveai impresia ca imi apar bugurile de clasa ca sa fiu eu sef in arena te inseli, poti sa te si uiti la activitatea mea in arene, este nula -

0 0

Back to top
crasher

[Hero of the Alliance]

(since 29-10-2017 21:41)

Votes: 25

Post Posted: 07-05-2013, 17:07:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

odes si ce tu vrei?
Daca bug exista - trebuie de fixat.

0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

Post Posted: 07-05-2013, 17:57:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

crasher wrote:
odes si ce tu vrei?

Si eu ce am zis? Sa-l repare dar nu aiurea.

0 0

Back to top
emygx

[Mentally Stable]

(since 21-11-2019 18:02)

Votes: 8

Post Posted: 07-05-2013, 18:12:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

odes wrote:
crasher wrote:
odes si ce tu vrei?

Um...chiar daca pe 4.0.6 au fost facute anumite "fixuri",din ce am vazut pana acum pe 4.3.4,developerii chiar si-au batut capul sa faca gameplayul cat de cat decent. Ce ar fi sa astepti fixul,iar daca dupa vezi ceva in neregula sa postezi,asa cum face toata lumea?

0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

Post Posted: 08-05-2013, 21:08:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

emygx wrote:
odes wrote:
crasher wrote:
odes si ce tu vrei?

Um...chiar daca pe 4.0.6 au fost facute anumite "fixuri",din ce am vazut pana acum pe 4.3.4,developerii chiar si-au batut capul sa faca gameplayul cat de cat decent. Ce ar fi sa astepti fixul,iar daca dupa vezi ceva in neregula sa postezi,asa cum face toata lumea?

Cand ti se spune de nenumarate ori pe fatza (si aici vorbesc de staff nu de playeri ca nu-mi bat capu cu playeri) ca esti un random si nu sta nimeni sa asculte ce ai de zis, normal ca ma agit, dar o sa fac exact ce ai zis tu ca deja nu mai am rabdare sa intru pe forum sa ma zbat aiurea.

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 23-05-2013, 21:13:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fixed

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by nerolol, 08 October 2014 20:27

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 31-07-2025, 18:26:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password