User
Pass
2FA

[REJECTED] Propunere + Fix

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message310
Enssabahnur

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-05-2014 17:16)

Votes: 1

Post Posted: 16-03-2014, 00:41:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: Propunere + Fix
Descrierea bugului / Bug description: [Flurry] [Berserker Rage] Spec tank
Dovada / Proof: Propunere + Fix

Salut GM ,
Numele meu este Enssabahnur joc pe genesis si am un warrior . Problema pe care am intalnito este la spec furry si anume [Flurry] care da increase speed by 25 la suta cu stak de 3 ori . Eu cand fac dps se stackeaza de 2 ori imi apare ca tine 11 sec , a treia oara nu se mai stackeaza si dupa 3 secunde imi dispare si tot asa si pa dps . Ar mai fi si la [Berserker Rage] la fel spune ca da extra rage dar mai mult de 2 puncte nu da .
A doua problema pentru mine este cum de primesc atat damage pe spec de tank ar trebuii sa fie putin echilibrat si sa se repare dodge miss si parry ca nu prea da deloc si eu pe alt caracter nu imi place sa joc am incercat si alte rase si deageaba . Te rog daca poti sa faci niste fixuri si la warrior .

Seara buna

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Aliziea

[2 Good 4 You]

Status: Offline
(since 16-06-2017 19:44)

Votes: 108

Post Posted: 16-03-2014, 00:45:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

This bug report gave me cancer + aids

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by nerolol, 15 March 2014 23:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  

The time now is 18-07-2025, 18:58:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password