User
Pass
2FA

[REJECTED] Time Lost Proto Drake

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message718
Jhonnyhunter

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-04-2014 20:15)

Votes: 1

Post Posted: 08-09-2013, 19:19:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: time-lost proto drake
Descrierea bugului / Bug description: Acea zona este buguita , nu stiu ce are , cand dau mirror images cad sub harta , nu pot ataca pe cineva care este in fata mea , cand a aparut time lost proto drake , l-am omorat si a cazut sub harta , si nu l-am putut loota, il farmez de 3 zile si tot asa face , vreau sa ma ajutati , vreau acel mount.
Dovada / Proof: POZA
Puteti vedea , corpul acestuia trebuia sa fie la suprafata , tin sa precizez ca nu poze nu se vede mousul , aveam mousul pe loot , se vedea saculetul acela dar GRI , asta insemnand ca nu pot sa lootez. !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ArnoldLimitless

[Mentally Stable]

(since 11-07-2018 00:52)

Votes: 3

Post Posted: 14-09-2013, 03:34:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu o sa ti se dea dragonul si eu am patit la fel:) doar ca eu eram singuru care a mers dupa el iar cand l-am omorat sa bagat sub gheata si nu am putu sa iau lootul , iar topicul a fost respins nu stiu din ce cauza dar crede-ma ca nu vei primi nici un dragon asa e pe freakz o sa vezi si uite dovada http://postimg.org/image/4y9f0idmv/ tin sa precizez ca ii contul unei prietene, topicul iti va fi respins la fel ca al meu.

I don't want to be the best but i try to *** the rest!
0 0

Back to top
Aliziea

[2 Good 4 You]

(since 16-06-2017 19:44)

Votes: 108

Post Posted: 16-09-2013, 19:23:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dai cu spelluri / auto attack cu low damage ca sa vina jos time-lost proto drakeu (ca sa il poti loota). Totusi daca cumva pica sub harta dai relog si ar trebuii sa iti apara npcul deasupra texturei si o sa il poti loota.

0 0

Back to top
AlesianDuke

[WoW GameMaster]

(since 31-08-2017 17:17)

Votes: 125

Post Posted: 17-09-2013, 19:01:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aliziea wrote:
Dai cu spelluri / auto attack cu low damage ca sa vina jos time-lost proto drakeu (ca sa il poti loota). Totusi daca cumva pica sub harta dai relog si ar trebuii sa iti apara npcul deasupra texturei si o sa il poti loota.

Nu dati burst... dati taunt si low damage ability, pentru ca drake-ul sa vina jos la voi si dupa il omorati. Daca nu faceti asa, pica in textura si necesita un relog rapid ca sa puteti loota (intrucat dispare boss-ul dupa 1-2 minute).
Nu se acorda nici un mount in aceasta situatie.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AlesianDuke, 17 September 2013 17:01

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  

The time now is 12-02-2025, 05:47:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x