User
Pass
2FA

[REJECTED] darkmoon deck huricane

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message628
djshulea

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-03-2012 19:19)

Votes: 2

Post Posted: 29-10-2011, 11:26:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: http://www.wowhead.com/quest=27665/darkmoon-hurricane-deck
Descrierea bugului / Bug description: mi-am trimis de pe alt char deckul,si nereusind sa gasesc npc unde sa predau mi-a zis un prieten sa iau questul de lanaga portale si o sa vad unde il predau pe minimap. am dat abandon quest pt k il aveam deja luat questul,dar dupa ce am dat abandon deckul a disparut din bag.
Dovada / Proof: nu stiu ce dovada as putea pune...poate doar faptul k nu am questul facut si nici nu am vandut asa ceva la ah,,,

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
andrey23

[Mentally Stable]

(since 06-02-2013 08:20)

Votes: 3

Post Posted: 30-10-2011, 10:51:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este ghinionul tau din pacate ca nu tea invatat nimeni ca orice quest care se ia de la un item daca ii dai abandon itemul dispare pt ca daca nu ai observat cand dai accept oricum dispare itemul si este inlocuit cu altul deci daca dai abandon se pierde si nu ce ai vrut tu sa zici acolo ca eu a doua jumatate nam inteleso oricum un raspuns la ceea ce ai scris este ca odata ce ai un quest nu poti sa iei acelasi q de doua ori

Nu sunt nebun, sunt doar Matzu!

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 23-11-2011, 15:58:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu dam iteme BoE inapoi.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 23 November 2011 13:58

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-12-2024, 16:15:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x