User
Pass
2FA

[RESPINS] Cerere de helper Boggdy

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests
Author Message1310
Boggdy_YT

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-03-2023 18:54)

Votes: 11

Post Posted: 02-04-2016, 21:05:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut!
Numele meu este Bogdan H. am 12 ani si am revenit cu a doua cere de helper.Pe server joc cu nick-ul "Boggdy". Joc Minecraft de 2 ani si 6 luni - . Pe acest server joc de 11 luni si jumatate. Nu am cumparat jocul dar pe viitor poate o sa il iau. Pe server am 16 zile aprope mai imi trebuie o ora. In momentul actual am 42 de posturi si cu acesta 43. Si sunt foarte activ pe forum. Pe acest server am ajuns prin "andy" care mi-a spus sa intru pe server ca e cel mai tare si asa a si fost si inca e. Pe server joc seara de obicei de la 7:00 pana la 9:00 sau 10:00 cand am scoala si cand e weekend sau vacanta uneori si 4,5 ore pe zi sau choar mai mult.
Din fericire nu am nici o propunere pentru server deoarece e perfect.
Parerea mea despre server este ca e un server foarte bun asa cum e deoarece aici staff-ul raspunde cand cineva are nevoie de el si de cele ma imulte ori reuseste sa faca liniste.
Am luat la cunostinta si am acceptat regulamentul chiar daca uneori in trecut l-am mai incalcat. Imi pare rau pentru acele momente.
Da as fi dispus sa donez cu ce pot deoarece acest server merita.
Link cerere de helper anterioara : https://forum.wow-freakz.com/Cerere-de-helper-t402907.html
Screen ontime : http://i.imgur.com/crEZkeS.jpg?1
Si la sfarsit o sa spun motivele pentru care doresc acest grad. Daca as primi acest m-ar incuraja sa fac mai bine si sa nu mai fac greselile oribile pe care le-am facut si m-am saturat sa vad ca playery se injura si recunosc ca si eu am injurat dar o sa incerc pe cat posibil sa ma abtin.

P.S: Cu onoare si respect va salut!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Kent_HD

[Retired - Inactiv]

(since 10-01-2020 22:58)

Votes: 94

Post Posted: 03-04-2016, 10:00:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ei bine o sa incep cu partiile rele. Nu ai posturile necesare, dar alea cred ca o sa le faci repede nu iti lipsesc multe.
Compunerea nu esete una cea buna, vad fraza din alte compuneri iar unele fraze/ideii chiar "nu le inteleg".
Code:
 Din fericire nu am nici o propunere pentru server deoarece e perfect. 

Din fericire nu ai nici o propunere? Cum vine asta?
"deoarece este perfect" din ce punct de vedere? Nimeni si nimic nu poate fi perfect.
Nu ma leg de varsta, deoarece Minecraft este un joc pentru cei cu varsta ta. ( sunt si exceptii, in general vb majoritatea sunt pe acolo 7-15 ani)
Si unul de varsta da poate fi un membru staff bun, pana la urma HELPER e sa te pregateasca pentru asa zis MODERTAOR / ADMIN pentru server.
Doar daca cineva are acest privilegiu poate demonstra daca poate sau nu face fata "provocarilor"

In spate ai un trecut nu tocmai frumos si civilizat.
Boggdy_YT wrote:
Taci prostule

Posturi unite automat, 30-01-2016, 10:43:08

Sper sa ai doar ghinion cu serverul *****!

+ alte neclaritatii pe care am preferat sa nu le mai mentionez din nou. Ai avut un comportament neadecvat atat pe server, fata de playeri cat si fata de OWNER NewBest.

Nu era frumos deloc, ei bine am vazut ca in ultima vreme ai incercat sa te indrepti si sper sa nu mai vad de la tine ca iti faci alte conturi (nu incerca sa negi asta) si sa vad constructii neadecvate si obsece pe server. Oricine are nevoie de o sansa sa se schimbe.

Ai un Pro ( foarte slabut si micut) de la mine pentru incurajare sa faci bine de acum incolo.

Kent_HD - THE HELPER

0 0

Back to top
Andrucel

[Mentally Stable]

(since 06-08-2024 08:41)

Votes: 8

Post Posted: 03-04-2016, 13:22:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din pacate , prietene de la mine ai un Contra . De ce ?

1 . Ai revenit brusc pe server si direct vrei helper ... ultimele dati cand jucati erau acum 2-3 saptamani din cate tin minte si vi acum de 3-4 zile si vrei helper .. intr-o seara zicea ca nu te mai joci si faceai prostii pana te-a scos kent de pe server

2. Man , cand neutron era afk ai omorat-o . Da , iarasi intr-o seara te-ai apucat sa faci constructii indecente si a strica bunastarea jucatoriilor .

3. Nu prezinti seriozitate . ( Abuz de rank )

4. Vorbe urate catre Staff : http://i.imgur.com/OK0urg8.png?1

Dovezi :
: http://i.imgur.com/mBNsgTS.png?1 Boggdy
: http://i.imgur.com/01Lav25.png?1
: http://i.imgur.com/4q7Fx58.png?1 ( autor - Boggdy )

Nu esti pregatit ! Poate data viitoare !

Casuta vocala "deiu".
0 0

Back to top
Boggdy_YT

[Mentally Stable]

(since 30-03-2023 18:54)

Votes: 11

Post Posted: 03-04-2016, 13:41:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am revenit brusc daca vrei sa sti! Mai intram dar nu sa stau mult sti si tu ca am probleme cu PC-ul si netul!

0 0

Back to top
TheBigShot

[Mentally Stable]

(since 25-11-2019 21:10)

Votes: 7

Post Posted: 04-04-2016, 09:36:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum au zis si cei de sus ,CONTRA

TheBigShot657-Moderator

0 0

Back to top
NewBest

[MC Freakz Staff]

(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 04-04-2016, 16:26:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cererea a fost RESPINSA.
Motiv: Comportamentul din trecut... Multumesc celor care au adus in discutie evenimentele acelea.

Poti reveni cu o cerere peste 3 saptamani. Asigura-te ca de aceasta data indeplinesti toate conditiile!

Topic Closed.

1 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 04 April 2016 14:26

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests  

The time now is 11-02-2025, 01:15:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x