User
Pass
2FA

[RESPINS] [REZOLVAT] [RESPINS] Reclamatie AllStars

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message470
SacredGuardian

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-04-2017 07:14)

Votes: 3

Post Posted: 29-04-2016, 13:52:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Nick: SacredGuardian
2.Admin reclamat: AllStars
3.Motiv: ban fara motiv intemeiat
4.Dovada: http://imgur.com/PgG8jqp
5.IP-ul tau: 109.98.164.32 (actual)

Vreau sa imi explice si mie adminul AllStars ce limbaj am avut ca sa merit ban 20 min...
Pe langa asta, vreau sa stiu CINE MOARE daca imi spune si mie un admin IP-UL UNUI JUCATOR, pentru ca eu nu am acces la amx_showip! Este vorba de codatul *** , eu avand demo pe el folosind aim, cautam disperat ip-ul acestuia pentru a-i face reclamatie, dar nimeni nu s-a deranjat sa ma bage in seama...

Last edited by SacredGuardian on 29-04-2016, 15:32:11; edited 1 time in total
1 0

Back to top
View user's profile Send private message
Hulieru

[Mentally Stable]

(since 08-01-2017 09:25)

Votes: 1

Post Posted: 29-04-2016, 14:04:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai luat ban 20 minute ca tot ma faceai .... si nu te potoleai!Eu ti-am cerut demo ca sa fiu sigur ca are aim(Eram eu pe server puteai sa imi dai mie demo nu sa ii faci reclamatie). Nu ai dat ci m-ai injurat.Eu iti dadeam gag dar ai iesit si AllStars ti-a dat ban 20 minute , cred ca poti astepta 20 de minute pana nu mai ai ban. CONTRA
0 0

Back to top
SacredGuardian

[Mentally Stable]

(since 28-04-2017 07:14)

Votes: 3

Post Posted: 29-04-2016, 15:28:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intr-adevar la nervi te-am facut intr-un anumit fel, pentru ca de fapt chiar esti, dar asta nu inseamna ca te-am injurat, asa cum spui tu. Dupa ce am spus ca esti tampit mi-ai dat gag 5 minute, atunci am iesit deoarece mi-am dat seama ca nu ai mai mult de 12 ani si ca nu am cu cine discuta la momentul respectiv pe surf, asa ca am intrat pe dr pentru a cere ajutor din partea unui admin pe ambele servere, dar nici acesta nu s-a sinchisit prea mult sa-mi dea ip-ul codatului. Iti neg afirmatia, asa ca te rog sa aduci dovezi din care reiese ca "te-am injurat" pe langa ca "tot te faceam ...."

0 0

Back to top
Hulieru

[Mentally Stable]

(since 08-01-2017 09:25)

Votes: 1

Post Posted: 29-04-2016, 15:57:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SacredGuardian wrote:
Intr-adevar la nervi te-am facut intr-un anumit fel, pentru ca de fapt chiar esti, dar asta nu inseamna ca te-am injurat, asa cum spui tu. Dupa ce am spus ca esti tampit mi-ai dat gag 5 minute, atunci am iesit deoarece mi-am dat seama ca nu ai mai mult de 12 ani si ca nu am cu cine discuta la momentul respectiv pe surf, asa ca am intrat pe dr pentru a cere ajutor din partea unui admin pe ambele servere, dar nici acesta nu s-a sinchisit prea mult sa-mi dea ip-ul codatului. Iti neg afirmatia, asa ca te rog sa aduci dovezi din care reiese ca "te-am injurat" pe langa ca "tot te faceam ...."
Nu inteleg de ce trebuie sa ii faci reclamatie.A fost un ban (Care isi avea rostul). M-ai injurat si pe u@ si in chat. Nici cu gag nu te-ai potolit.Daca tu crezi ca am mai putin de 12 ani treaba ta chiar nu imi pasa. + nu ti-am dat gag atunci , ti-am dat la urmatoare injuratura.Daca stiam ca neaparat vrei o dovada nu stergeam consola .

0 0

Back to top
CreTzu98

[Psycho]

(since 26-10-2017 21:23)

Votes: 12

Post Posted: 29-04-2016, 16:13:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Dupa ce am spus ca esti tampit mi-ai dat gag 5 minute, atunci am iesit deoarece mi-am dat seama ca nu ai mai mult de 12 ani si ca nu am cu cine discuta la momentul respectiv pe surf

Interesanta explicatie.
Banul e pe merit, reclamatie respinsa.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Vladyt, 01 May 2016 11:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-01-2025, 02:54:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x