User
Pass
2FA

[RESPINS] Reclamatie Ana

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1543
DexTubeRo2

[Militaru' Dobri]

Status: Offline
(since 26-07-2018 18:25)

Votes: 5

Post Posted: 11-07-2017, 16:47:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: DexTubeRo #HSM
Adminul reclamat: Ana
Data:11.07.2017
Motivul:Abuz de admin+ nu are banlist.Da ban fara motiv. Se urca pe mapa (o sa ii fac si poze pe mapa dar presupun ca stiti ca facea asta). Se considera superioara... Plus ca au am dat un codat pe u@ care era la ea in echipa. Nu i-a pasat nici macar nu sa sinchisit sa stea putin spec. Tipu avea aim. am incercat sa fac eu demo dar am primit ban de la ea...
Dovada (print-screen/demo):http://imgur.com/a/Oaos7
(stiu ca nu o sa primeasca nici macar un advertisment dar asta depinde de voi, daca va pasa de playeri sau doar de admini.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Muffins 2.0

[Mentally Stable]

(since 26-11-2018 19:23)

Votes: 7

Post Posted: 11-07-2017, 20:56:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Abuz de admin+ nu are banlist ??

De cand un jucator normal tine seama ce / si cum face un admin ? Daca nu posteaza codati/demourile pe forum nu inseamna ca nu e activ/a. Si de la mine ai primit ban Dex, cam intreci ori ce limita, cu glumele. Sacai admini, ba te iei in gura cu cineva, ba injuri, ba spamezi pana sa iti raspunda, sau iei in gluma persoana pana nu te opresti.

Si in acele poze (toate facute de tine in consola) eu nu vad nici un abuz facut de Ana, vad doar o consola cu comanda ban pe tine. Presupun ca ai primit ban dupa ce ai dat retry in timpul gagului. Si nu vad ca acel admin sa fi facut un abuz. Daca a fost pe mapa e alt lucru.
Si din cate am inteles, ai luat gag de la Search ca tot sacaiai admini la cap, ai dat retry in consola in timpul gag-ului. Cea ce rezulta in ban 120 min/ dupa voia adminului si 500. Daca esti nesimtit. Si pe buna dreptate chair esti nesuferit cateodata.
http://prntscr.com/fug4g5
http://prntscr.com/fug4tf
(stiu ca nu o sa primeasca nici macar un advertisment dar asta depinde de voi, daca va pasa de playeri sau doar de admini. / Dovezi ai 0, ai poze cu consola / 0 demo / 0 poze concrete.
Contra la reclamatie, stai pe bara pana iti expira banu, sa iti inveti lectia, nu toti suntem batjocura ta/ sau de luati in gluma.

To ban cheaters is my way -
1 0

Back to top
View user's profile Send private message
ZenKay

[Mentally Stable]

(since 18-09-2019 18:29)

Post Posted: 11-07-2017, 22:29:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra la reclamatie ! :\\ muff , ai zis prea multe , lasa si la altii -... oricum sunt de acord in totalitate cu muff .

0 0

Back to top
Ana_13

[Mentally Stable]

(since 19-09-2017 11:48)

Post Posted: 12-07-2017, 18:03:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare Dextube. A proceda corect nu este acelasi lucru cu a te considera superior. Nu ma consider superioara pentru ca nu am de ce. Am vrut sa iau admin pentru ca mi-a placut mult serverul si de foarte multe ori cand intram, erau codati. Daca tot aveam ceva experienta, de ce nu?
E foarte bine ca ai facut reclamatie insa vreau sa iti spun ca ma uit la toti jucatorii care sunt reclamati pe u@ si nu numai. De multe ori stau /spec pentru a verifica toti jucatorii. Iar daca nu am apasat in secunda doi pe /spec probabil este din cauza ca exista MAI MULTI admini pe server care pot si ei de asemenea sa isi faca treaba. Am multi codati prinsi, imi fac treaba ca sa poti juca tu linistit pe server si sa nu te enervezi cand vezi cate un codat. E timpul meu liber si il folosesc, cum pot, pentru a pastra o atmosfera placuta intre jucatori.
Nu, nu ma urc pe harta pentru ca stiu ca nu e in regula. Era dust_2 si eram pe margine, langa cutie - . Stiu ce inseamna sa fii pe harta (de regula joc cu o alta rasa, ce nu imi permite sa sar atat de tare).
Nu e necesar sa ma sustina ceilalti admini, pot vorbi direct cu tine. Daca te consideri inferior, nu inseamna ca eu ma consider superioara. Depinde doar de tine. O zi faina!

Update @ 12-07-2017, 19:03:58

Ca admini, colaboram si chiar ne atragem atentia reciproc atunci cand facem greseli, dar nu cred ca ai de unde sti asta -.

1 0

Back to top
AdriansS

[Mentally Stable]

(since 17-08-2017 14:22)

Post Posted: 13-07-2017, 10:47:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CONTRA! Muff. a spus tot - .
0 0

Back to top
[Enchantres]Casi

[Mentally Stable]

(since 06-09-2017 15:44)

Post Posted: 13-07-2017, 14:35:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In situatia de fata Ana si Muff au dreptate dca gresesti esti ars este valabit pentru toti nu conteaza ca este player normal sau Admin ! Top Inchis
0 0

Back to top
AsAs !N;x

[Mentally Stable]

(since 24-02-2019 15:29)

Votes: 2

Post Posted: 16-07-2017, 15:03:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

contra

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AsAs !N;x, 16 July 2017 13:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 31-07-2025, 05:40:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password