User
Pass
2FA

[RESPINS] ban 200 minute

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1190
EXPERTS

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-01-2017 17:11)

Votes: 7

Post Posted: 17-08-2016, 21:35:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PostPosted: 02-12-2015, 21:14:31 | Translate post to: ... (Click for more languages) Submit
O reclamatie trebuie sa contina:
- Un titlu adecvat
- Numele tau : EXPERT
- Numele adminului reclamat : Habar n-am care e retardatul , da presupun ca este tot GSX.
- Harta, ora si data faptei reclamate : Miercuri 17 august 2016 ora 22:22 in romania , harta vietii un fel de dust_2 dar mai mare .. n-am apucat sa dau currentmap ca mA TOT INJURA gsx SI CHESTII DASTEA MA PROVOCA SI MA TOT FUTEA LA CAP BAGAMI AS PL IN MASA.
- Motivul / Regula incalcata
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola
M a facut putan de 12 ani cu toate ca am 32 si nu ma trag de sireturi cu el, apoi mi a dat gag fara macar sa fiu obscen sau vulgar sau etc.
Habar nu am ce e ala putan , si imi bag pl in ei de moldoveni retardati.
l am intrebat pe chatul adminilor pt ce da gag degeaba.
mi a dqat kick,
apoi o sa zica ca am dat retry dupa gag.
astept unban.
NU STIU CUM PLM TOATE PETARDELE IAU ADMIN PE SRV ASTA.

Update @ 17-08-2016, 22:35:09

Da gag ,apoi kick apoi o sa apara ca playerul cu gag a parasit srv , eu imi bag pl in m lui GSX,e prea dobitoc prea imbecil pt a adimna .
Dati admin cuiva care stie cs , nu la toate prastiile si toate ghenele.

Staff message (Necris):

+4 warns pentru limbaj si temperament.

Forumul are propriile reguli ce trebuie respectate: www.freakz.ro/forum/regulament.html

Prostii mor,prostia ramane.
I.L.C.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 17-08-2016, 21:37:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bravo "Drama queen" pentru reclamatie ai presupus bine eu ti-am dat ban bravo inca odata, bun....de cate ori te-am avertizat eu pe tine? Spune-mi de cate ori? Toti admini, tot serverul te stiu ca ai un comportament iesit din comun....ce ai tu cu jiji? Te-am avertizat sa incetezi, bineinteles nu ai incetat a urmat kick scurt si la obiect....ai intrat inapoi din nou ai continuat a urmat un gag de la adminul Beleaua ai dat retry, nu ai incetat...ti-am dat gag din nou problema persista pe langa vorbele "Inceteaza, termina, abtine-te" dupa care a urmat un ban de 200 min sa te linistesti ca tu doar asa incetezi...dar la fel doar pentru moment pana trec cele 200 de minute dupa care de la capat bun, in primul rand free game fiecare player joaca cum vrea si cu ce rasa vrea ai inteles nu impui tu sa nu joace cu rasa X sau cu rasa Y vad ca tu fortezi un ban permanent....chiar am sa te propun in Consiliu tu pe acest server sa nu mai joci tu cu vorba buna nu intelegi, ban temporar la fel nu intelegi....probabil o sa intelegi cand nu ai sa mai joci deloc - mai departe las colegi mei sa iti spuna cum sta treaba dupa care toate astea vor fii verificate deja-vu.

Ehheee si tu chiar iti ei adio de la acest server crede-ma! Bine nu ma mira faptul ca ai 15 ani de viata si ii ai degeaba si apropo atata timp cat eu voi fii pe acest server tu nu mai ai ce cauta si am incheiat.

0 0

Back to top
EXPERTS

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-08-2016, 21:56:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cat timp esti tu pe acest srv ma sugi la pl .eu cand aveam admin in anii 90 adminam dar am avut respect pt playeri si pt retul adminilor si s5taff, insa tu habar n ai ce e aia.tu doar vrei sa scapi de un jucator si nu ai motiv sa ii dai ban.

I.L.C.
0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 17-08-2016, 21:58:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EXPERTS wrote:
cat timp esti tu pe acest srv ma sugi la pl .eu cand aveam admin in anii 90 adminam dar am avut respect pt playeri si pt retul adminilor si s5taff, insa tu habar n ai ce e aia.tu doar vrei sa scapi de un jucator si nu ai motiv sa ii dai ban.

Shhh ciocu mic, hai ca nu are rost, sal

0 0

Back to top
EXPERTS

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-08-2016, 22:00:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dai gaga poi kick apoi ban 200 minute ...dute duceate-ai si scoatetii adminu lu retardatul asta ca e prea dobitoc.

Update @ 17-08-2016, 23:00:32

ti am facut demo fraiere pansat

I.L.C.
0 0

Back to top
Marcu[S]

[Mentally Stable]

(since 14-10-2016 13:44)

Post Posted: 17-08-2016, 22:12:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[quote="Vod@fon3"]
EXPERTS wrote:

asa se vb? ASA ARETI TU CA AI 32 DE ANI? Iti zic eu un lucru, un matur de 32 de ani nu era asa frustrat pentru un joc... si da adminul GsX si-a facut datoria, erai prea enervant, ti-a explicat de multe ori, dar nu ai vrut sa intelegi.... asa ca, aceasta reclamatie nu avea rost!!!!

0 0

Back to top
EXPERTS

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-08-2016, 22:13:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

imediat dupa ce mi ai dat gag am dat start la demo.ca sa vada si lumea ce faci tu pe srv.
in loc s aurmaresti codatii mi ai dat mie gag apoi kick.
revin imediat si o sa uploadez demo poate iti scoate careva adminu ca si data trecuta ma tot transferai la spectator si tu te jucai.
in loc sa adminezi si sa dai ban la codati.
si m ai transferat la spectator de 20 de ori si tot nu ma lasai in pace ,ca sa poti juca tu linistit.
pt ca daca intru eu la ct se echilibreaza echipele dar nu ti place.
trebuie neaparat sa fi tu la tero si sa castigati voi.de asta nu ma bag tero si joc numai ct .
pt ca sunteti o adunatura de prastii care habar nu au cu ce se mananca acest joc.f
foarte putini stiu shopmenu pe derost si foarte putini joaca bine.
binenteles nu tu GSX.
dar oftica e boala grea
si iti fac reclamatie pt ca nu trebuie sa abuzezi de admin.
ai admin ,foloseste l pt a admin - nu pt a scapa de jucatori buni de pe srv.

I.L.C.
0 0

Back to top
Romania /Sports/

[Mentally Stable]

(since 13-01-2017 19:39)

Votes: 2

Post Posted: 17-08-2016, 22:31:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EXPERT.....limbajul ca nu suntem pe camp.....pentru comportamentul care il ai joc cat si limbajul folosit pe forum si eu sunt de acord...ca tu sa nu mai joci pe acest server...sunt de acord cu gsx ...bafta

0 0

Back to top
Marcu[S]

[Mentally Stable]

(since 14-10-2016 13:44)

Post Posted: 17-08-2016, 22:41:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Romania /Sports/ wrote:
EXPERT.....limbajul ca nu suntem pe camp.....pentru comportamentul care il ai joc cat si limbajul folosit pe forum si eu sunt de acord...ca tu sa nu mai joci pe acest server...sunt de acord cu gsx ...bafta

daca citeai regulamentul observai ca nu pot da ban, nu te-am pus niciodata spectator, ti-am dat kick petru lagul pe care l-ai avut atunci daca ti minte 190-200, daca te uitai pe forum, observai ca mi-am facut treaba de admin, gagul l-ai primit pentru limbaj, nu vb ca stii cs (ca nu stii nimic), fa cate reclamatii doresti, eu stiu ce am facut pana acuma, si pentru treaba asta, eu pana voi mai avea admin pe acest server, tu cat timpu sunt eu pe server tu nu mai joci. Daca esti p**t paste.... imi cer scuze pentru limbaj, dar cu el chiar nu se mai poate...

0 0

Back to top
EXPERTS

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-08-2016, 23:09:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da daca ala isi bate joc de mine eu nu sunt proist sa tac man.
a vazut si je cum imi dadea unu kick aiurea intr o seara pt ca eu nu voiam sa fiu tero si el ma tot transfera la tero si eu iar ma bagam ct si iar ma baga tero...
astea sunt abuzuri de copii cocalari de 15 ani care nu au nici o treaba cu adminul.
decat isi bat joc de lume spre delicul lor.
eu ma pis in gatu lu masa lui gsx ,si lua ala care am tot transfera spectator de 20 de ori, si lu ala care imi da gag fara motiv ,apoi kick ca sa zica ca am dat retryy dupa gag.
IMI BAG PL IN MASA DAR ASTIA INCERCA CU TOATE SIRETICURILE POSIBILE SA NU MAI JOC CA SA POATA JUCA EI LINISTITI FARA MINE CA LE STRIC RANKUL.
de exemplu ba ca vb la mic , cu toate ca nu am vb eu , ba ca pnm nu ai voie sa tragi prin perte , ba ca nu ai voie sa cumperi sock , ba ca pèlm ba ca mm...
de cand i am facut reclamatie lui GSX retardatul mintal, nu ma lasa in pace, chjiar daca nu il bag in seama el tot se i a demine se baga el in seama cu mine, imi da un slap un slay, si imi zice " te ai potolit?"
eu imi bag pl in masa lui GSX eu nu vb cu el si nu am de a face cu un ***** ca el dar tot nu ma lasa in pace sa joc linistit.

Update @ 17-08-2016, 23:53:29

sunt pe joc de 10 ore daca nu mai mult, intra ***** de GSX pentru 30 minute si cu toate ca il ignor si nu ma uit ce tot tasteaza pe acolo. el face cumva sa imi dea ban .
de asta zic o *** pe ma sa in gat si scuzati limbajul dar nu ,merita admin.
ma pis pe el, nu valoreaza nici negru cat unghie sau nici cati bani a platit pt adminul pulii.
va trimit eu 20 de euro sa ii scoate adminu si nu vreau admin .vreau doar sa fiu lasat in pace sa joc.
slotul vietii asta am si sunt multumit cu asta.
am trimis si la altii bani prin western union de exemplu gamelife si acolo tot slot am avut nu am timp de admoinat si de ***** dastea insa scoatetii lu asta adminul ca goleste srv .
eu nu joc intrand de pe redirect.
intru pe srv ca il am la favorite.
cand nu o sa mai fie platite redirectele nu o sa mai fie plin insa p'e mine ma gasiti pèe srv oridecate ori o s apot intra.

Update @ 18-08-2016, 00:02:52

am jucat la viata mea pe multe srv, am jucat si pe asta, si o sa imi gasesc si altul ma doare in pl cs va fi mereu aici .dar nu inainte sa imi bag pl in GSX si cine l a facut.probabil la betie sau m m chia rnu ma intereseaza

Update @ 18-08-2016, 00:05:15

mergeti un pic in ftp si vedeti comenzile folosite de el sau altii degeaba fara macar sa ii bag in seama eu jucam ... si m au luat si cu kick si cu gag apoi iar kick sicu dastea degeaba fara sa fac nimic.

Update @ 18-08-2016, 00:07:17

paui cum mortii masii sa nu i fac reclamatie daca e jeg.
inteleg ca altu da voteban din greseala si inteleg ca e amator .
dar cand e un ***** care vrea sa scape de tine de pe srv sa se poata juca pai ii fac si reclamatie baga mi as pl in gatu masii de petarda.
mai bine era avortat decat sa admineze pe srv fmmm de ratat copil tembel imbecil.

Update @ 18-08-2016, 00:09:44

ma duc ainapoi la mixuri sugio gsx

I.L.C.
0 0

Back to top
Syem

[ LiKe.FreaKz.Ro ]

(since 10-07-2023 16:37)

Votes: 26

Post Posted: 18-08-2016, 08:21:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Respins si ban permanent.

Ce postare si limbaj e asta? EXPERTS ai facut cerere de unban, nu cerere pentru jignirea unui admin de aici. Crezi ca dupa ce ai injurat pe aici mai intri pe server, asta e gandirea si logica voastra?

Adica primesti ban 3 ore si te gandesti asa "lasa ca intru pe forum, il injur pe ala si ma *** pe el, ramane si fara admin, pe urma intru la loc"? Cum vrei ca cineva sa-l sanctioneze pe GsX (daca intradevar a gresit) cand tu injuri pe aici ca la puscarie? Crezi ca daca jignesti pe aici esti mai "cool" sau iti sustine povestea? Gresit, e total invers.
Ii dau liber lui GsX sa-ti dea ban permanent si sa te baneze mereu daca te vede pe server. Ramane la decizia lui daca mai calci sau nu pe server dupa ce ai scris pe aici. Pobabil o sa primesti si avertizari pe cont sau chiar inchis. Succes pe alt server.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Necris, 18 August 2016 06:44

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-03-2025, 21:55:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x