User
Pass
2FA

[RESPINS] prietene GIANI

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message112
curca31
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 06-07-2018 16:29)

Post Posted: 19-06-2018, 21:32:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fustrare?
Nu, garantat nu.
Doar ca tu de cativa ani esti interzis pe sv.
Explicatiile nu mai sunt necesare.
O zi buna.

ee… te contrazic. ba da... e frustrare. sa iti explic si de ce. eu nu am intrat sa fac pureci pe serveru` tau drag. cred ca il iubesti mai mult ca pe ma-ta . in fine nu asta conteaza… eu am intrat sa vad ce oameni noi mai sunt… sa vad daca te`ai schimbat,.,,, dar esti unpic mai retardat ca inainte. am intrat si o sa intru cand o sa vreau pe server , si iti pot dovedii. in fiecare zi iti pun o poza pe forum cum ca am fost pe server. as putea sa intru noaptea …. valve... speed aim etc... cand nu ai admini online, dar nu imi ocup timpu pt un om distrus (tu) . ma gandesc la multi alti oameni cu bun simt de pe server . care se pot numii oameni! gen Saby Risk si inca vre`o 2... restu nu`i cunosc,. in schimb tu esti un schelet ambulantel. imi pare sincer rau ca nu te cunosc personal... ca te bateam de cate ori te vedeam, brutareaso !

BAFTA CU SERVERUL !

0 1

Back to top
View user's profile Send private message
curca31
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 06-07-2018 16:29)

Post Posted: 20-06-2018, 01:50:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

incep prin a iti arata ca acuma 2 ore am fost pe server. https://imgur.com/a/0vmmPUJ poftim
asa ca... daca ma mai vezi asa din intamplare pe server. eu zic sa iti vezi de treaba ta si sa ma ocolesti. atata timp cat nu vorbesc urat cu nimeni si nu joc cu coduri, sa ma lasi in pace ,

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by 001, 20 June 2018 02:28

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 05-02-2025, 21:12:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x