User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Management Prost = 0 Playeri

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message530
Lady_d

[b1tch]

Status: Offline
(since 12-02-2021 18:22)

Votes: 48

Post Posted: 21-02-2017, 22:29:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bv twt ai reusit sa faci prin adminatul tau haotic un srv full sa fie gol .... Ce sa faci asa e cand esti ambitios si nu asculti de altii iei decizii pripite si aiurea ca de esti owner ... mai bn te retrageai cand ai zis ca s-a dus dracu tot war4 ... va pup si sfatul meu cautati alt srv de cs ... sau cel putin alta comunitate ... aici e praf si pulbere
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
leonad3s

[MAD SNAIL]

(online 4 days ago)

Votes: 145

https://www.origin.com/irl/en-us/profile/achievements 
Post Posted: 22-02-2017, 10:44:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bv twt damn tot el ia tot creditul..
Lady , ai avut problemele tale cu twister de asta te iei de el si dai vina pe el pentru cum merge serverul.
In loc sa te uiti din ansamblu sa vezi in primul rand ca , jocul asta e expirat cs 1.6 moare.
Sunt N servere de cs 1.6 si doar 25.000 de playeri pe jocul asta si majoritatea nu stau pe publice intra la mixuri / WN / WD / etc..
Ce pretentii sa ai sa fie serverul full 32/32 ?

Nu este vina unui owner specific sau a noastra ca jocul asta moare incet si e acoperit de Counter-Strike Global Offensive.
Noi ca owneri am promovat serverul prin implementarea multor lucruri noi ca de exemplu: VIP , Accese trial , concursuri / eventuri , Campanie slot free pentru detinatorii de steam.. etc.
Inclusiv s-au bagat multi bani in boosturi foarte multi chiar.
Dupa cum bine vezi moare cs 1.6 asta e problema generala pentru care serverele de cs 1.6 nu mai sunt asa populate exceptie fac cele respawn , bb , jb , zombie , dr etc.. servere clasice 1.6 nu mai gasesti sa fie full.

So.. damn blame twister el e de vina pentru tot.
Un lucru stiu sigur daca el renunta atunci cand a zis , serverul murea mult mai repede definitiv , asa este intr-un proces incet.
Dar tot sunt zile in care sunt 20/32 28/32 si este aproape full serverul si fara boost , de ce ? pentru ca pe unii ii loveste nostalgia si revin de la alte jocuri la 1.6 , altii atunci au timp s.a.m.d.

Un mic sfat sa iti dau si eu ?
Ai grija la ce comentarii aduci la adresa serverului , am inteles ai ceva impotriva lui twister , dar asta nu iti da dreptul sa comentezi aiurea despre server si in special ai grija la ce comentarii aduci asupra comunitatii " cautati alt server... sau alta comunitate " nu e prea ok.

Tournaments CS GO

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
The Dark Wolf

[Born To Kill]

(since 20-03-2020 17:38)

Votes: 12

Post Posted: 22-02-2017, 10:52:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bine zis faimosule... Dar sunt putini care sa mai inteleaga!

1 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by leonad3s, 22 February 2017 09:53

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-11-2024, 01:41:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password