User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Ms de intelegere

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message393
EXPERTS

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-01-2017 17:11)

Votes: 7

Post Posted: 27-09-2016, 17:05:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau : joc cu numele "sex".Joc cu el din martie.Am ajuns sa fac multe dintre rase peste lv 20.
- Numele adminului reclamat : cineva imi tot schimba numele in "bulangiu".Da chiar asa bataie de joc....am ajuns sa si bata joc niste copii de mine?!
- Harta, ora si data faptei reclamate 17:54 acum 5 minute ,tot azi marti 27 septembrie.
- Motivul / Regula incalcata Ma trezesc mereu ca scrie "No Race",ma si miram dece muream in continuu si ajungeam sa nu mai am bani nici gold nimic.
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola
Mi-a dat si ban 10 minute , pentru ca nu am vrut sa joc cu numele care mi-l punea el "bulangiu".

Acest cuvant nu este OBSCEN , nu este VULGAR , nu este o INSULTA.

Kicked :"numeindecent (banat Pentru 10 minute)"

Admini Online:
-=-=- High Warlords -=-=-
-=-=- Warlords -=-=-
-=-=- Generals -=-=-
Deejay Scottish
-=-=- Champions -=-=-
M*A*R*I*U*S
dpR / / The.Piciu
-=-=- Blood Guards -=-=-
iNk #
NIGHT-FOX 7
f!rst one
-=-=- VIPs -=-=-
-=-=- Grunts -=-=-
MaJleHkuu

[CHANGE] [dpR / / The.Piciu] schimba numele lui sex in bulangiu
dpR / / The.Piciu : mai joaca si copii nu trebuia sa vada magariile tale

Daca "sex"este "numeindecent" si vad copii care joaca cs si se rusineaza , pai asta care mi l ai pus tu "bulangiu" nu il mai vede copii?
Adica ma faci poponar direct.
Rusine!

Prostii mor,prostia ramane.
I.L.C.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DPRPICIU

[Mentally Stable]

(since 11-12-2016 12:59)

Votes: 6

Post Posted: 27-09-2016, 17:33:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da? Care e problema?ti-am schimbat numele! joci de 1 an? a-r fii trebuit sa stii ca nu e voie cu nume indecente,vulgare si da acesta e.si 2 nu suntem la piata sa-mi zici tu "schimbami innapoi numele in sex" ca nu o s-o fac nu ne tragem de sireturi! si 3 ca ti-am pus numele "bulangiu"pai daa poate asta il vezi destul de vulgar sa ti-l schimbi sa nu mai intri cu nume gen "sex" uite ca pe mine ma deranjeaz si imi este vulgar il schimbi si atat nu faci pe duru sa te dai mare. 4 ai primit 10 minute nu e caz de reclamatie,dar fie mi-ai pierdut 5 minute din viata! Si da noi admini suntem aici pentru player-i sa-i ajutam sa-i intelegem etc,dar nu e chiar asa cum crezi tu, si la munca platit tot nu trebuie sa suport unu care face pe nesimtitu cu mine,dapoi aici pe gratis aici intru si adminez de placere nu ma plateste nimeni si tocmai deaia nu trebuie sa suport si sa inghit orice, esti pe un server daca iti place joci dupa regulile accestuia nu-ti faci tu reguli!
1. Limbajul indecent/vulgar/obscen este pedepsit cu llama/gag/ban 30-120 minute, sau chiar permanent
2. Nu intrati pe server cu nick-uri vulgare sau nick-uri care batjocoresc anumiti jucatori/admini. pedeapsa: ban 30-120 minute, sau chiar permanent
mai treci pe la regulament! Si cu asta am incheiat

Don't drive faster than your guardian angel can fly!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
jecrysty

[LiKe.FreaKz.Ro]

(since 16-08-2019 10:08)

Votes: 275

Post Posted: 27-09-2016, 18:20:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Piciu a procedat cum trebuia nu vad ce atata haz te-ai ales cu ban si nu ai rezolvat nimic.... nu era frumos sa schimbi nick-ul si sa iti vezi de joc

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
EXPERTS

[Mentally Stable]

(since 07-01-2017 17:11)

Votes: 7

Post Posted: 27-09-2016, 18:20:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mergi si cauta in dictionar substantivul sex=?
ce exemplu dai tu cand schimbi numele in "bulangiu"?
am 33 de ani nu suport sa vina un copil de 15 sa ma faca pe mine ***.
daca ai admin , comportate ca un admin.
pur si simplu ai gasit motiv ca sa nu te mai omor sa schimbi numele ca sa am toate rasele pe 0.
oricum si cu rasa lv 0 tot te fac.

Prostii mor,prostia ramane.
I.L.C.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by jecrysty, 27 September 2016 16:20

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-03-2025, 21:47:51
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x