Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
[REZOLVAT] Reclamaþie -TeG- *Rank
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
Al3xxu
[Ex- Staff BB.Freakz]
Status: Offline
(since 23-06-2018 05:51)
,
Topics: 36
Votes
: 24
Posted: 18-08-2016, 07:47:55
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nick reclamant : Crack
Nick admin : -TeG- *Rank
Datã ºi ora : 18.08.2016 , 08:25
Harta : de_dust2_2016 (parcã)
Motiv : mi-a dat gag 3 minute fãrã sã jignesc pe cineva + gag unui [ VIP] fãrã nici 1 motiv cu 0 minute
Dovezi :
http://imgur.com/a/G2hzX
Dupã cum se poate observa din dovezi, am avut o micã discuþie cu inculpatul. ªi aceasta a dus la gag 3 minute.
Vreau sã ºtiu ºi eu de ce am fost sancþionat, când, eu nu l-am jignit cu nimic. Am observat cã acesta stã prost cu nervii.
Dupã cum se mai observã din print-uri, a mai dat ºi gag 0 minute unui [VIP] degeaba. Sã zicem cã ai greºit cã i-ai dat gag. Acum vine întrebarea: gag-ul era pentru mine=? ªi dacã da, de ce era cu 0 minute?
Înseamnã cã eºti incapabil sã adminezi. Dacã nu ºtii sã dai cuiva gag, ºi durata ;)
Încã ceva: nu prea mi se pare în regulã, regula de la regulament: "este interzis sã comentezi aiurea la un admin".
Pãi dacã acel admin greºeºte ceva, ºi tu îl corectezi, ºi dai peste unul care este "sucit" ºi se enerveazã repede ºi îl sancþioneazã aproape pentru nimic, credeþi cã acel player v-a mai juca?
Toate cele bune !
EDIT 1 ///
1. Tu gândeºti ce spui? Când treci la gag numele pe care îl vrei, îi da-i acelei persoane, în caz cã nu este, îi dã altei persoane, care conþine acele litere.
De la "Cra" pânã la star3, nu conþin nici o literã asemãnãtoare. Deci, învaþã sã minþi.
2. Am pus toate printurile de la conversaþia noastrã. Deci, se vede prea bine cã stai prost cu nervii.
3. Dacã este reclamaþie inutilã sau nu, asta decid Deþinãtorii, nu tu.
4. Înainte sã faci observaþie cuiva cã nu ºtie sã facã o reclamaþie (cu toate cã am îndeplinit toþi termenii/modelul), învaþã sã scrii corect.
EDIT 2 ////: Ce o sã am de pierdut? cererea de slot, pentru care mi-ai dat Contra?
P.S: tu încerci sã mã provoci?
EDIT 3 ////
Deci oameni buni, voi chiar nu vedeþi motivul pentru care am fãcut reclamaþie? Sau voi vã uitaþi doar la comentariile spuse de ceilalþi admini. Eu am fãcut reclamaþie pentru cã am primit 3 minute gag, fãrã un motiv întemeiat. + am mai adãugat gag-ul acelui [VIP].
Pe mine mã INTERESEAZÃ de ce am luat eu gag !!!!!! . Doar am specificat cã a mai dat încã 1 gag. Citiþi bine ce am scris ºi uitaþi-vã ºi la dovezi, înainte sã vã da-þi cu pãrerea..
Încă ceva. Cum adică dacă a primit 0 minute, cu ce încurcă? Păi omule, cum mai foloseşti tu shop-ul? Şi dacă dă retry, primeşti ban, pentru că e interzis. Şi aşa mai pleacă un player de pe server. Voi gândiţi ce spuneţi?
"Alcool, ce lasi in urma ta-i nasol
Mereu alegi un suflet gol
Si il conduci pana la sol"
Cãsuþa vocalã: Crack
Last edited by
Al3xxu
on 19-08-2016, 06:11:16; edited 5 times in total
0
0
Back to top
-TeG- # Rank
[Mentally Stable]
(since 11-03-2017 13:54)
,
Topics: 11
Votes
: 7
Posted: 18-08-2016, 07:56:05
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Sami dau Pro ?
Deci boss pe tn nu te priveste dc iam dat gag lui Star3 ala ca are vip .
Eu nu am vrut sai dau gag lui dar am scris in consoala amx_gag cra 3 si nush dc ia dat lui gag 0 min . dar eu iam dat ungag imediat + ca iam zis in psay ca a fost o greseala .
Si tu mai incet cu vb .
Ieram tero si tiam luat cind tu erai ct si mai zis "du-te"
Iar eu tiam zis "unde"
Shi tu incepiai sa te dai smecher la mn . Tiam zis de 3-4 ori sa taci sa numi joci la nervi dar tu te credeai mare
Deci reclamatie inutila = 0
Nici macar nu stii a face o reclam
EDIT ////
Bai tiam zis pe tn nu te priveste dc iam dat gag lui Star3 .
Tiam zis ca eu cu el am vb + ca iam dat ungag ce te intereseaza pe tn asta daca el nu zice nimic ?.
Tu nu raspunde pentru Star3 tu raspunde pt tn si nu vb aiurea .
Daca Star3 no sa fie multumit de ceva poate sa comenteze si el aici ! sau sami faca reclam .
Nu te viri unde nuti fierbe oala o sa ai numai de perdut !!!!
P.S
Mai faci multe snapshoturi ?:
Ia zimi ce am zis rau daca tiam intrebat " mai zici ceva sau gata ?"
Esti ofticat .
Nam pe cn provoca !
EDIT //
Bai Crack tu serios ca esti bolnavior .
Tu intelegi ca pe tn nu te intereseaza ce iam facut acelui vip cit timp el este multumit si nu zice nimic ce te doare pe tn ?
Iti zic a treia oara ca a fost o greseala ce gagul ala la vip de 0 min dar iam dat ungag ( pe tn asta nu ar trebui sa te priveasca ) .
Stii ce am observat eu ?
Am observat ca ai facut o reclamatie inutila si nu ai ce sa spui .. Tu raspunde pentru tn shi nu-mi juca la nervi . Sa nu te intereseze de VIP ala .
Shi gag de 3 min tiam zis dc tiam dat gag .
Daca tu esti orb nam ce sa-ti fac .. nam sa repet de 100 de ori ca nam cu cn vb .+ ca gag 0 min = cu 40-50 secunde cam asa ceva insa eu iam dat ungag imediat adica dupa 5 scunda cam asa ceva ( asta nu ar trebui sa te intereseze ) . Tu veziti mai departe de reclamatia ta ..
Last edited by
-TeG- # Rank
on 19-08-2016, 06:50:04; edited 4 times in total
0
0
Back to top
adelin89
[Mentally Stable]
(since 01-04-2023 10:16)
,
Topics: 41
Votes
: 5
Posted: 18-08-2016, 12:08:18
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
intr-adevar poate a spus ceva in u@ ceea ce tu, Cack nu vezi. faza cu gagul de 0 minute si mie mi s-a intamplat, si nu o data... mai ales la nume cu 2 nume
) ce ciudat suna... dar nu inteleg motivul gagului, eu as spune sa verifice Jon Logurile si atunciiese tot! asa am avut din partea unui player reclamatie si a pus ce l-a pus pe el in superioritate.
P.S. daca nu ar fii avut experienta, Jon nu i-ar fii dat Up, sa fim seriosi. Da, teg sta rau cu nervii, dar nu toti putem fii la fel! nu te-a jignit, nu ti-a spus nimic, probabil ai facut tu ceva.
eu intr-adevar zic , jon sa clarifice situatia!
mDr si punct.
0
0
Back to top
Cu tupeu
[Mentally Stable]
(since 10-01-2017 08:49)
,
Topics: 2
Votes
: 1
Posted: 18-08-2016, 16:36:02
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
daca a fost cu zero minute pe cine a incurcat ?
RECLAMATIE NEFONDATA
1
0
Back to top
zeno97
[Kyuubi ]
(since 15-01-2018 13:44)
,
Topics: 11
Votes
: 8
Posted: 18-08-2016, 18:37:43
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
din dovezi reiese foarte clar ca nu el e cel cu nervi ci tu esti ofticat si ce te doare pe tine ce ia facut acelui VIP esti cumva avocatu' lui sper ca te plateste bine
la reclamatia asta tu ar trebui sa fii sanctionat pt ca e nefondata nai o dovada stabila faza cu 0 min la gag mi s-a intamplat si mie dar la fel ca el am corectat-o . Din partea mea CONTRA invata sa faci niste dovezi care sa fie mai palpabile nu astea ca is un mare 0.
0
0
Back to top
JonSnow
[King in the North]
(since 28-04-2021 17:29)
,
Topics: 75
Votes
: 429
Posted: 20-08-2016, 16:54:05
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Code:
Încă ceva: nu prea mi se pare în regulă, regula de la regulament: "este interzis să comentezi aiurea la un admin".
Păi dacă acel admin greşeşte ceva, şi tu îl corectezi, şi dai peste unul care este "sucit" şi se enervează repede şi îl sancţionează aproape pentru nimic, credeţi că acel player v-a mai juca?
------------------------------------------------------------------
De aceea s-a inventat acest topic al "Reclamatiilor"
-
"este interzis să comentezi aiurea la un admin"
respectiv sa-l intrebi ceva ce nu te priveste pe tine in calitate de Player / Vip sau sa-l tragi la raspundere pentru sanctiunile aplicate.
Aici intervine problema voastra vesnica in care mai bine va certati decat sa faceti reclamatie,nu e cazu' in momentul de fata.
In concluzie "acel player" ar face bine sa gandeasca inainte sa rosteasca ceva in scris.
Un exemplu pozitiv de a rezolva problema :
- Mai bine ii fac reclamatie subtil si fara alte urmari decat sa incing un scandal cu el care ma poate scoate vinovat si pe mine in cele din urma.
- Contactez in privat un detinator si si-o incaseaza fara sa stie ce l-a lovit.
Un exemplu negativ :
- Bineinteles,ma cert cu el si-mi arat abilitatea de a il face de ras (ceea ce eu nu tolerez).
E greu sa gandesti uneori si sa ai rabdare...vesnica & eterna problema.
------------------------------------------------------------------
Code:
EDIT 1 ///
1. Tu gândeşti ce spui? Când treci la gag numele pe care îl vrei, îi da-i acelei persoane, în caz că nu este, îi dă altei persoane, care conţine acele litere.
De la "Cra" până la star3, nu conţin nici o literă asemănătoare. Deci, învaţă să minţi.
Observa acel "a" in ambele cuvinte respectiv "Cra" & "star3".
Plus ca in logo am gasit "amx_gag cra3" nu "amx_gag cra 3", de aici si acel timer de 0 minute nu ai tastat corect comanda -Teg- # Rank.
-----------------------------------------------------------------
Code:
EDIT 2 ////: Ce o să am de pierdut? cererea de slot, pentru care mi-ai dat Contra?
P.S: tu încerci să mă provoci?
-TeG- # Rank,pe viitor abtine-te de la chestii de genu' asta,ti-am mai atras atentia in legatura cu temperamentu' fata de admini si playeri,ori ne linistim ori trecem la sanctiuni.
---------------------------------------------------------------
Code:
EDIT 3 ////
Deci oameni buni, voi chiar nu vedeţi motivul pentru care am făcut reclamaţie? Sau voi vă uitaţi doar la comentariile spuse de ceilalţi admini. Eu am făcut reclamaţie pentru că am primit 3 minute gag, fără un motiv întemeiat. + am mai adăugat gag-ul acelui [VIP].
Pe mine mă INTERESEAZĂ de ce am luat eu gag !!!!!! . Doar am specificat că a mai dat încă 1 gag. Citiţi bine ce am scris şi uitaţi-vă şi la dovezi, înainte să vă da-ţi cu părerea..
Încă ceva. Cum adică dacă a primit 0 minute, cu ce încurcă? Păi omule, cum mai foloseşti tu shop-ul? Şi dacă dă retry, primeşti ban, pentru că e interzis. Şi aşa mai pleacă un player de pe server. Voi gândiţi ce spuneţi?
In primu' rand disputa legata de VIP :
L 08/18/2016 - 08:28:54 Chat: "-TeG- # Rank<8><STEAM_0:0:1578897384><>" psay "StaR3miX<12><VALVE_ID_LAN><>" "Bai cu gag ala a fost greseala am dat amx_gag cra si tia dat gag tie nush dc"
L 08/18/2016 - 08:28:55 Chat: "-TeG- # Rank<8><STEAM_0:0:1578897384><>" psay "StaR3miX<12><VALVE_ID_LAN><>" "Bai cu gag ala a fost greseala am dat amx_gag cra si tia dat gag tie nush dc "
L 08/18/2016 - 08:28:56 Chat: "-TeG- # Rank<8><STEAM_0:0:1578897384><>" psay "StaR3miX<12><VALVE_ID_LAN><>" "Bai cu gag ala a fost greseala am dat amx_gag cra si tia dat gag tie nush dc "
L 08/18/2016 - 08:28:56 Chat: "-TeG- # Rank<8><STEAM_0:0:1578897384><>" psay "StaR3miX<12><VALVE_ID_LAN><>" "Bai cu gag ala a fost greseala am dat amx_gag cra si tia dat gag tie nush dc "
Si in legatura cu gag-ul tau de 3 minute :
L-ai primit pentru ca te-ai amuzat pe seama lui ca a gresit.
Mda,aici vina se tine de capu' amandurora,temperamentu' si-a spus cuvantul.
Tu razi de el pentru ca a gresit si ca urmare ai primit gag,cum am zis la inceput,mai bine te abtii decat sa spui ceva ce te va "rani" dupa un timp.
De avertizat te-a avertizat sa nu ridici tonu' si miza conversatiei.
Pe de alta parte,-Teg- # Rank usor cu nervu' ca orice nerv are tratamentu' lui,eviti sa vorbesti cu el si gata,daca insista si nu te lasa in pace sanctiunea e a lui.
Inca ceva,am primit un PM cu aceasta intrebare :
Code:
Salut. Am o mică întrebare. Pe mapa assault, furienii au voie să omoare ostatecii, ca anti-furienii să nu câştige?
Nu e nevoie sa trec aceasta regula in Regulamentul General pentru ca e o regula a jocului in sine
sa nu omori Ostaticii
cand esti Terrorist respectiv Furien.
"We have no king but the King in the North, whose name is Stark.
I don't care if he's a bastard;
Ned Stark's blood runs through his veins.
He's my king, from this day until his last day!"
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
JonSnow
, 20 August 2016 14:54
Freakz Forum Index
->
Trash Bin