User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Un mic anunt va rog fara suparare.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message547
Justice1337

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-04-2017 19:47)

Post Posted: 03-03-2017, 14:56:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, eu sunt Justice dupa server... am admin de cateva saptamani .. stiu regulamentul, stiu comenzi ca in 27 de ani vreo 9 ani i-am dedicat cs-ului am avut servere a fost si o perioada de cativa ani cand nu am jucat sperand sa imi iasa din sange acest joc, insa degeaba, din cate am citit eu regulamentul NU AM VAZUT regula ca nu ai voie sa tragi in ceilalti admini, si sincer ? e prima oara cand aud asa ceva ... nu vreau sa jignesc sau sa supar pe cineva insa pentru mine nu e ceva normal, nu dau nici nume ca nu e frumos... si sincer as prefera scoaterea adminului pentru a avea un joc de counter-strike normal ! sa stiu un lucru .. intru pe server daca sunt tero trag in toti ct daca sunt ct trag in toti tero sa stiu o chestie. Mersi o zii buna. Nu o zic cu rautate, dar sincer imi place sa joc si la scor.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Syem

[ LiKe.FreaKz.Ro ]

Status: Offline
(since 10-07-2023 16:37)

Votes: 26

Post Posted: 03-03-2017, 15:13:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu exista o regula de genul asta si nici nu o sa existe vreodata. A mai fost o discutie pe tema asta si am zis destul de clar ca adminii sa nu impuna jucatorilor sau adminilor reguli inventate de ei pentru ca risca sa ramana fara admin.

Nu stiu care a fost discutia la tine dar imi imaginez. Daca se mai intampla ca un admin sa mai bage regula asta pe server, imi dai mesaj cu dovada si ala ramane fara admin.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Syem, 03 March 2017 13:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 30-06-2025, 05:40:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x