User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Unban k3nT

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints
Author Message442
k3nTT8

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-02-2017 16:34)

Votes: 2

Post Posted: 24-07-2016, 20:18:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul: k3nT
Data + ora: 24.07.2016 in jurul 21:09
Harta: fy_cluj
Admini dark
Adminul: -
Motivul: necunoscut
Dovada: http://imgur.com/a/39zBl
Ip-ul:79.112.1.116
Pana mea ii da Dark kick lui Green ca e afk dupa intra, tare-n gura ca de ce a primit kick ii explic ca era afk si ii dau kick ,dupa care primesc ban.Eu raspund unei situatii doar celui ce imi acorda gradul pe server nu unuia care nici nu apare in amx_who, vreau sa stiu si sa fiu lamurit cu politica voastra, dupa ce ca nu aveti admini pe server, sunt nevoit sa caut in lista de prieteni admini pe serverul vostru aici anbu intrevii tu si potato de cate ori v-am zis ca sunt codati.
Daca Green are admin pe aces server de ce nu apare in amx_who si de ce un anumit grad nu suporta acealeasi consecinte ca un player normal?
De cand si pana cand unul ce nu apare in amx_who poate bana un alt admin?
Rata succesului vostru este radical scazut cu munca depusa aceluor administratori

2 0

Back to top
View user's profile Send private message
begede

[Creep]

(since 12-07-2017 18:01)

Votes: 26

Post Posted: 24-07-2016, 20:30:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut K3nt !! Scurt si la obiect, aveam bind si n am fost atent si ti-am dat bye. Voiam sa iti dau ban. Ti-am scos banul .... amandoi ati dat kick . Si ala care nu apare in amx_who este owner.
0 0

Back to top
k3nTT8

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-07-2016, 20:40:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

begede wrote:
Salut K3nt !! Scurt si la obiect, aveam bind si n am fost atent si ti-am dat bye. Voiam sa iti dau ban. Ti-am scos banul .... amandoi ati dat kick . Si ala care nu apare in amx_who este owner.

Inteleg esti owner dar asta nu inseamna ca ai un grad special fata de cei ce joaca normal pe server.Noi cei cu grad suntem aici sa le oferim celorlalti conditiile minime de a juca civilizat coret?
Ai un grad inaintat fata de mine datorita faptului ca te-ai implicat mai mult, timpul tau liber este mai mult fata de al meu. Nu toti pot fi online pe sv 12/24.Tu ca ower treuie sa fii si sa respecti oricare jucator indiferent de gradul ce il detine. Eu acum iti zic prieteneste nu este corect ca eu sa iti dau kick pentru afk si tu sa imi dai ban ca stau /spec si ajut pe cel ce nu reusea sa se teleporteze. De aceea cei ce au 12 mil/ luna salar duc greu si un manager are 20-30 mil facand realizarile celui ce are 12 mil.

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 24-07-2016, 20:44:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu bindul se mai intampla sa gresesti, am patit toti asa, legat de kick K3nt nu ii da fara daca nu e serverul full, daca stau putin timp spectatori e ok, nu e problema. Faptul ca ajuti lumea cu ce probleme au e mai mult decat de apreciat, usor usor cresti si in grad, nu e problema. Legat de votul pe snow nui intarziati cu el, e unul din cele mai importante lucruri. In rest, voi va impacati -

1 0

Back to top
k3nTT8

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-07-2016, 20:53:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pico stii bine de nick-ul k3nT pe server. Joc de foarte mult timp, lucrez si sunt obosit de aceea cand am putin timp liber joc la voi pe server. Imi poti scoate gradul ca oricum mai mult de kick la un codat nu pot da si chiar daca as avea grad mai mare as oferi unuia care este mai on ca mine, eu ca unii am fost de aceea acord si rog sa se acorde sansa si celui ce nu a fost ca noi. Nu sunt adeptul reclamatiilor, cererilor unban cu motiv inteleiat. Atat timp cat am procedat corect ( nu stiu politica voastra ) nu am de ce sa nu fac cerere unban. Regret ca am facut acest topic nestiind ca am primit uban. Va urez toate cele bune si oferiti ocazia celor noi chiar daca va trebui sa ii instruiti ca ajutorul lor sa fie unul de succes!
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by begede, 26 July 2016 12:05

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints  

The time now is 11-02-2025, 04:42:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x