User
Pass
2FA

[RKG]starGoose al nostru mare jucator de cs 100% cod 0%skill

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message908
CaMpEeR

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-04-2012 21:32)

Votes: 3

Post Posted: 13-03-2012, 01:57:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

uitativa si voi la demourile astea adevarate si spunetiva parerea

:::: http://www.girlshare.ro/3491681.6 ::::
:::: http://www.girlshare.ro/3491692.6 ::::

By....CaMpEeR

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
StarGoose

[Mentally Stable]

(since 19-02-2017 10:58)

Post Posted: 13-03-2012, 02:22:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Primul demo sacadeaza in draci .. nu stiu ce puteai sa iti dai seama din el.
si in ambele zi si mie unde ai vazut tu wall ??
ca trag prin pereti sau porti ?? am wall ??
stii ce e ala "foc de control"??? mai ales la serverul asta unde iti arata cand faci hit ??
iti zic eu ce e,... tragi rafala in locurile stiute de stat si vezi de faci damage .... daca faci damage ...mai tragi in continuare ... serios.
sau daca ies cu strafe tinand coltul?? am wall... pentru ca stiu sa tin colturile .. si directiile ?? pentru ca aud si am radar.. ?? cu alte cuvinte stiu sa fiu atent la joc ??

Zi si tu la care faza am wall .. sa rad mai bine decat rad acum.

Daca eu am wall sau orice alte prostiii de genu ... ma las de cs pentru totdeauna.
Cred ca trebuie sa imi iau camera video sa ma filmez cum joc .. ca altfel nu ma crede nimeni.
Oricum ....mai trebuie sa invatati sa faceti diferenta intre cod si skill .. pana acu am vazut la banuri si destroy date fara motiv... si eu am mai primit de nush cate ori destroy fara motiv.
Joc cs de mai bine de 13 ani ... si chiar joc ... si unii nu au ani de viata pe cati am eu de cs.
Oricum ... dati-va cu parerea cat vreti ... eu stiu mai bine ca oricine ca nu sunt codat.. asa ca voi puteti zice ce vreti.,..
Sincer vreau sa stiu si eu unde e codu ala .. in astea 2 demouri...,. ca sincer ma minunez pe zi ce trece ... cum imi apar coduri in pc..

0 0

Back to top
Judgemental

[Mentally Stable]

(since 07-04-2012 15:36)

Votes: 2

Post Posted: 13-03-2012, 02:47:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca sa nu sacadeze incearca sa schimbi ex_interp, cateodata merge. GUI`ul ce il folosesti e WCG? as vrea sa il incerc si eu. Camper stim cu totii ca experienta ta in cs lasa de dorit. Ai banat 2 jucatori buni in ultima saptamana, poate 3 si ai luat slot din cate stiu. Asa ca iti pun la indoiala expertiza fara sa ma uit la demo`urile postate de tine.
0 0

Back to top
StarGoose

[Mentally Stable]

(since 19-02-2017 10:58)

Post Posted: 13-03-2012, 02:59:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Judgemental e super fain.. e oficial ce sa folosit la wcg romania finala pe tara din 2011.
Are si mouse fix .. pe cateva rezolutii uzuale..
si eu il recomand la toata lumea ...
nu are cfg tunat .. doar face sa mearga csul cat mai bine.
Si un sfat daca il instalezi ... pune la video mode pe 32 bits pentru ca dupa ce instalezi wcg gui nu mai poti modifica ... iar daca iti ramane pe 16 bits poate te baneaza pe vreun server.
In rest vezi si tu ...
cs steam original + skill + pc klumea (mouse, casti ... etc) + wcg pgl gui 2011 finala romania = un joc frumos

Nick: [RGK] StarGoose
SteamID: nixu_ro
0 0

Back to top
wHy?!

[Mentally Stable]

(since 06-05-2012 09:11)

Votes: 12

Post Posted: 13-03-2012, 08:48:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CaMpEeR wrote:
uitativa si voi la demourile astea adevarate si spunetiva parerea

:::: http://www.girlshare.ro/3491681.6 ::::
:::: http://www.girlshare.ro/3491692.6 ::::

By....CaMpEeR

Lasi de dorit ca admin.

Demo GostKid :
http://www.girlshare.ro/3603531.8
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by wHy?!, 13 March 2012 06:48

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 30-07-2025, 10:46:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password