User
Pass
2FA

Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click aici pentru varianta originala.
[RO] Destruction Warlock PvE Guide - Patch 4.3
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm
Author Message194225
Zohlomg

[DEFIANCE]

Post Posted: 09-09-2011, 18:18:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bis list?

also, in topic nu specifica pve/pvp
0 0

Thunderstormm

[ddd]

Post Posted: 09-09-2011, 18:22:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pff, la bis list, e ceva de munca. dar o voi adauga + addonuri.
LE - Am adaugat BIS items list + un profil de wowhead in care se pot inspecta itemele pe un char,
0 0

Pam

[The Obsolete Guy]

Post Posted: 09-09-2011, 20:01:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

buna treaba, daca ar fi un asemenea guide si pentru affliction ar fi o chestie. Apoi chestia cu Bane/Curse e chiar interesanta, e un lucru util in plus fata de versiunea precedenta.
0 0

Thunderstormm

[ddd]

Post Posted: 09-09-2011, 20:35:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt mai multe lucruri utile - Multumesc ptr aprecieri
0 0

Zohlomg

[DEFIANCE]

Post Posted: 09-09-2011, 20:58:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eh, se vede diferenta.
0 0

Thunderstormm

[ddd]

Post Posted: 09-09-2011, 20:59:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Posibil sa fac un Profile, cum arata un warlock la high end gear cu stats, itemele reforged si sockete in regula. Statsurile aproximative pe care le dobandesti.
Added o mica lamurire privind haste-ul.
0 0

Thunderstormm

[ddd]

Post Posted: 10-09-2011, 13:04:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Added Clipping,
Profiler de pe wowhead e cam instabil in vederea stats-urilor, nu ies cum trebuie.
Have a look.
0 0

Apathy
[Banned user]

Banned
Post Posted: 10-09-2011, 13:58:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poti sa dai reforging la Trinket (Volcano- Mastery) - in HASTE?

Nice guide ...acum ala bala portocala , ce zici : warlock sau hunter pe cata ?
0 0

Thunderstormm

[ddd]

Post Posted: 10-09-2011, 14:06:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu joc warlock, deci warlock.
Poti da reforge trinket-ului atat timpul cat statul pe care il da e stationar/fix.
Exemplu, ai un trinket cu intelect si la proc da nu stiu cat mastery, mastery-ul ala din proc nu poate fi reforged, insa daca ai mastery ca stat primar al trinketului [stat fix] pe el cum e Volcano, ar trebui sa poti.
Volcano e precum Reign of the Unliving acum. Ai jucat destruction 3.3.5 cu trinketul asta ? Sa vezi imbunatatire de dps.

LE - Joaca ce iti place -
Am pus addonuri + Mici schimbari.
0 0

Thunderstormm

[ddd]

Post Posted: 12-09-2011, 14:09:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am adaugat un index al sectiunilor intalnite in ghid, se poate accesa direct orice sectiune cu un singur click. Pentru a gasi mai rapid info necesare.
LE - Tooltip-urile spellurilor sunt okay acum si indica tooltipurile corespunzatoare, thanks to Shockeru.
Re-edited, mici modificari.
0 0

Thunderstormm

[ddd]

Post Posted: 17-09-2011, 10:46:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Astept critici constructive care m-ar putea ajuta in perfectionarea ghidului, precum cele ale lui Zohl. -
0 0

krummy

[King Of Hell]

Post Posted: 17-09-2011, 15:42:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nice guide . So destro > demo ? ca am citit demo > destro nu stiu daca m-am documentat bine ... -
0 0

Thunderstormm

[ddd]

Post Posted: 17-09-2011, 16:13:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parerile sunt impartite, toate 3 specurile sunt okay si jucate bine au rezultate satisfacatoare care ar multumi orice warlock cu picioarele pe pamant si cu un simt al WoWului.
Demonology nu cred ca e peste Destruction, insa totul depinde de player / raid [setup] / encounter.
Jucati ce va place, nu ce da maxim dps, sau ce joaca varul -
La ce ai zis tu, nu cred ca Demonology e peste Destruction, chiar daca este subestimat Destruction de majoritatea warlocksilor de pe server, si pe WOTLK a fost asa...
0 0

Zhin

[resto trainer]

Post Posted: 17-09-2011, 16:21:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aici puteti vedea dps rankingul fiecarei clase / spec . Cum a zis si thunderstorm , depinde de fiecare player / raid comp dar si internetul / pcul va maresc sau scad dpsul .
0 0

Thunderstormm

[ddd]

Post Posted: 17-09-2011, 16:56:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

State of DPS au la baza statistici stranse din diverse locuri, ideea lor e destul de okay, dar topul ala nu reflecta exact adevarul, pe scurt, nu te poti ghida dupa un astfel de top, si nu poti face un Top clar al claselor in functie de DPS. Se intalnesc ba un player bun, ba unul care joaca pe contul unui amic.
75% din prestatia privind DPSul e decisa de player,. 25% - alti factori.
Affliction ia Destruction, Demonology ia Destruction, daca warlockul nu e pe maini bune, dar nu vreau sa mai aud cum zic multi "Am jucat pe blizz, sunt pro affliction, numa ca nu merge pe server" -
Ramane de vazut, care va fi specul de top la DPS. Toate sunt bune, jucate cum trebuie.
0 0

krummy

[King Of Hell]

Post Posted: 17-09-2011, 19:11:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce 2x Mana Feed si de ce nu 2x Doom and Gloom ?
0 0

Thunderstormm

[ddd]

Post Posted: 17-09-2011, 20:02:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Simplu, pentru ca Impul te ajuta foarte mult, deocamdata damageul lui e relativ mic pe server, singurul motiv pentru care as tine acum Mana feed e procul de Empowered Imp, totusi cu o sansa foarte mica de proc de 4%, deci, ai putea sa joci la Doom and Gloom cat timp nu e damageul Impului cat ar trebui, dar in conditii normale, Mana feed e un must pentru maxim dps, avand in vedere ca encounterele sunt destul de lungi, iar Impul fara mana, mai ales cu Glyph of Imp, = 0 -
0 0

krummy

[King Of Hell]

Post Posted: 17-09-2011, 20:08:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda , ramane repede fara mana , bag acum in mana feed sa vad cum e , dar e nasol cu dmgu' . Multumesc
0 0

Thunderstormm

[ddd]

Post Posted: 17-09-2011, 20:39:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cere buffuri pe el, mai ales Might. E destul de important, mai ales daca se rezolva damageul, trebuie sa inveti sa il protejezi atat viata lui, cat si sa anticipezi si sa incerci sa eviti stadiul Out of Mana in care va intra dupa o perioada de timp.., -
0 0

Whysoimba

[Busy being the best]

Post Posted: 21-09-2011, 18:23:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa mai merge, un ghid frumos din care si intelegi ceva...spre deosebire de altele...mi-a placut ca ai explicat si ca nu mai exista clipping etc
0 0

Thunderstormm

[ddd]

Post Posted: 21-09-2011, 21:09:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumesc,
De mentionat schimbarile suferite de Backdraft, pentru cei care au jucat si pe 3.3.5 Destruction. Voi adauga asta.
+ Tips , trucuri care vor merge pe Freaks, nu am inceput raidurile inca:))
LE - Am adaugat Backdraft changes, mici schimbari. -
0 0

fresh10

[Mentally Stable]

Post Posted: 22-09-2011, 11:33:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

salut poti sa mai pui ceva macro pt warlock plss daca vrei
--

Ms
0 0

Thunderstormm

[ddd]

Post Posted: 22-09-2011, 14:08:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce fel de macros ? PvP ai nevoie de ele, PvE sunt limitate, le faci in functie de nevoie, e.g. Banish macro -
Zi ce fel de macro-uri vrei, am postat pe la sfarsitul ghidului niste macros utile, des utilizate in PvE.
0 0

Snoppy

[Inside the fire]

Post Posted: 24-09-2011, 15:48:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

foarte frumos guidu si ai explicat corect. <33
0 0

Thunderstormm

[ddd]

Post Posted: 25-09-2011, 08:24:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Thanks. Cred ca e gata, nu mai am ce adauga, decat lucruri minore.
0 0

Zohlomg

[DEFIANCE]

Post Posted: 26-09-2011, 06:50:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/view-post-1386037.html?#1386037
0 0

Thunderstormm

[ddd]

Post Posted: 28-09-2011, 15:48:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am adaugat un cod pentru a urmari Improved Soul Fire buff, cel mai bun mod de a urmari bufful cred.. Si de a fi tot timpul pe voi, [implica un refresh in timp util]
0 0

krummy

[King Of Hell]

Post Posted: 03-10-2011, 12:42:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nice guide , apropo de imp s-a reparat dmgu' , ca tot ma plangeam de mana lui , daca ramane fara mana ( ceea ce am observat ca acum nu mai are cum sa ramana fara mana ) dau un life tap , am scos cu specu asta 18k dps un BH si 30k in BoT @ Halfus ( sunt multumit de dps ) , so thanks thunderstorm for guide .
0 0

Thunderstormm

[ddd]

Post Posted: 03-10-2011, 13:05:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, s-a reparat. Am editat in ziua in care s-a reparat. Se merita Glyph of Imp.
0 0

aleks_amn

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-10-2011, 22:01:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sal, mie nu mi merge maccroul cu assistul de imp firebolt la incinerate ? petul nu da . aniway alte maccrouri de PVP ( pe care le folosesti) putem afla? sau vreun addon ? mS ! -
0 0

Thunderstormm

[ddd]

Post Posted: 05-10-2011, 22:13:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Noroc.
De Macros PvP - Sunt o gramada, extraordinar de multe, unele le faci de nevoie, altele doar pentru a-ti sublinia stilul de joc @PvP. Nu ma bag. Contact me ingame pentru cateva.
Macro de Assist - Acum am observat ca nu merge
Code:
#showtooltip Incinerate
/cast [target=pettarget,exists] Firebolt
/cast Incinerate

Imediat voi edita postul.
Addons - La fel, extraordinar de multe, cele de care ai nevoie neaparat sunt pe prima pagina.
Incearca
Code:
#showtooltip Incinerate
/cast [@pettarget, exists] Firebolt
/cast Incinerate

Multumesc, nu am observat greseala. Insa Macroul dat Exemplu mergea, nu mergea cel de Incinerate. Daca nici cel de mai sus nu merge, incearca
Code:
#showtooltip Incinerate
/cast Firebolt
/cast Incinerate
0 0

aleks_amn

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-10-2011, 22:34:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

superb. thax a lot
0 0

Edwwward

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-10-2011, 11:56:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O intrebare de la un noob:
Ce inseamna tick?
0 0

Zohlomg

[DEFIANCE]

Post Posted: 08-10-2011, 12:11:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atunci cand - de exemplu - immolate da un damage din ala, care il da din 3 in 3 secunde. Damage-ul acela se numeste tick.
0 0

Thunderstormm

[ddd]

Post Posted: 08-10-2011, 22:35:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai bne zis, damageul/healul periodic dat de un spell. [DoT/HoT/Channeled spell]
Tick-ul e valoarea exacta data de un astfel de spell, la un anumit interval de timp, interval de timp care variaza in functie de stats.
Sau cum a zis Zohl, mai simplu, damage-ul periodic dat de Corruption/Immolate.
0 0

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

The time now is 21-08-2025, 07:27:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password