User
Pass
2FA

Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click aici pentru varianta originala.
[RO] Mage Fire PvE Guide
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm
Author Message57407
Muteli

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-09-2013, 06:38:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soulkreep wrote:
Este o prostie sa dai fire blast la cd in rotatia normala. Este mult mai eficient sa dai cu fireball deoarece un fire blast nu are nici jumatate din dmg'ul unui fireball si desi ti se pare ca economisesti timp fiindca e instant nu e asa pentru ca tot trebuie sa astepti gcd'ul sa castezi altcva .

Cu 20% haste un fireball il castezi in 2.08 sec iar gcd'ul este 1.25 sec si chiar daca bagi talente fireblast are doar 3% mai mult crit chance decat un fireball.

In concluzie folosesti fire blast doar daca imprastii dot'uri (si probabil at cand te misti n'am analizat cat dmg da fata de scorch)

nu iti vad magu legat => posturile pentru dk si shamani sunt in alta parte , aparent pe freakz la alianta se joaca altfel magu ^^
https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=11080&&name=improved-fire-blast - 8% care BENEFICIAZA si de crit mass => + 13% sansa sa procuie pyro!.

|3@F†@ $@L
0 0

soulkreep
[Banned user]

Banned
Post Posted: 02-09-2013, 08:38:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu face pe desteptul daca nu esti .De critical mass benficiaza si fireball deci si el are +5% crit chance si in plus ai si glyph of fireball care mareste crit chance cu inca 5% . 13-10=?

Ti'am spus argumentele mele pentru care fireball e o optiune mai buna decat fireblast .Daca poti aduce alte argumente care sa dovedeasca opusul esti invitatul meu . (asta e magu meu // al 4'lea offchar )
0 0

impact69

[Maniac]

Post Posted: 02-09-2013, 12:11:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soulkreep wrote:
Este o prostie sa dai fire blast la cd in rotatia normala. Este mult mai eficient sa dai cu fireball deoarece un fire blast nu are nici jumatate din dmg'ul unui fireball si desi ti se pare ca economisesti timp fiindca e instant nu e asa pentru ca tot trebuie sa astepti gcd'ul sa castezi altcva .

Cu 20% haste un fireball il castezi in 2.08 sec iar gcd'ul este 1.25 sec si chiar daca bagi talente fireblast are doar 3% mai mult crit chance decat un fireball.

In concluzie folosesti fire blast doar daca imprastii dot'uri (si probabil at cand te misti n'am analizat cat dmg da fata de scorch)

In general Fire Blast se foloseste in combinatie cu Scorch numai cand estea neaparata nevoie sa te misti si nu poti sa stai sa castezi Fireball
0 0

darkpuma

[I spit fire]

Post Posted: 05-09-2013, 23:18:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Observ ca nu are rost sa dezbatem pe tema asta.Dati dps cu scorch si spam de fireball, dupa va plangeti ca dati jalnic.Daca tu ca mage fire dai fire blast doar cand faci spread.. esti tare, cel mai tare.
Nu zic acum sa dai de nebun fireblast,dar in anumite momente iti procuie pyro de care ai nevoie, il dai moderat, cand o sa dai de 10 non critical fireball o sa dai si fire blast trust me - decat scorch.
0 0

vladoo

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-09-2013, 13:50:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca darkpuma se referea la faptul ca fireblast ar fi indicat sa-l dai la cd in contextul in care ai 2/2 Improved Fire Blast. Cu talentul respectiv, fire blast are cu 8% mai mari sanse de a da crit, deci sanse mai mari de a avea proc la hot streak.
0 0

soulkreep
[Banned user]

Banned
Post Posted: 10-09-2013, 14:55:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am inteles ce vrea sa spuna el dar tot gresit este .Are 8% sansa de crit mai mare da dar si fireball are sansa de crit cu 5% mai mare din cauza glyphului ceea ce inseamna ca fire blast are doar 3% mai mult crit decat un fireball .

De asemenea daca te uiti la dmg/cast time in cazul meu am asa :

Fireball 2.08 cast time -->18513 dmg (noncrit)
=> 8900 dmg/cast time (noncrit)

Fireblast are 1.25 cast time (gcd'ul)-->7275 dmg (noncrit)

=>5820 dmg/cast time (noncrit)

Deci fireball are la mn cu 52% mai mult dmg/cast time si doar 3% mai mult crit chance . Deci oare care e mai bun ?
0 0

vladoo

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-09-2013, 11:14:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai dreptate... am uitat sa iau in calcul glyphul respectiv.
0 0

D1Ab0L1k

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-09-2013, 12:35:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un starting gear ceva? sunt incepator si habar nu am care iteme ar fi recomandate pentru inceput mai ales k nu am nici o sansa sa fac vreun raid...
0 0

impact69

[Maniac]

Post Posted: 15-09-2013, 13:36:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

D1Ab0L1k wrote:
Un starting gear ceva? sunt incepator si habar nu am care iteme ar fi recomandate pentru inceput mai ales k nu am nici o sansa sa fac vreun raid...

ma poti cauta in joc sa te ajut cu niste sfaturi /w preadivin (aly)
0 0

moldo

[God of Trance]

Post Posted: 19-09-2013, 15:42:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut! Ca addon recomand classtimer si mybigignite. Sunt extrem de folositoare si usor de configurat. Inca ceva ce ar trebui specificat in cadrul acestui ghid este sa lasi Living bomb sa isi termine durata...am observat ca multi playeri reaplica LB fara ca acesta sa explodeze. Foarte important este ca pyro sa fie dat imediat ce hot streak a procuit. Felicitari pentru ghid!
0 0

impact69

[Maniac]

Post Posted: 19-09-2013, 15:51:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

moldo wrote:
Salut! Ca addon recomand classtimer si mybigignite. Sunt extrem de folositoare si usor de configurat. Inca ceva ce ar trebui specificat in cadrul acestui ghid este sa lasi Living bomb sa isi termine durata...am observat ca multi playeri reaplica LB fara ca acesta sa explodeze. Foarte important este ca pyro sa fie dat imediat ce hot streak a procuit. Felicitari pentru ghid!

ms eu recomand mybigignite dar poti sa testezi si acele addons care au fost puse de mine
0 0

EternalShamy

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-10-2013, 08:00:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ghidu e bun dar o intrebare:Night Elf ca mage?Pentru ce?Dupa parerea mea gnomul este cel mai bun pentru ca are intelect increase ceea ce ajuta un mage.Night elfu are agility mai mult si...atat
0 0

Radical

[Madness forever]

Post Posted: 29-10-2013, 12:54:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EternalShamy wrote:
Ghidu e bun dar o intrebare:Night Elf ca mage?Pentru ce?Dupa parerea mea gnomul este cel mai bun pentru ca are intelect increase ceea ce ajuta un mage.Night elfu are agility mai mult si...atat

....Pe ce lume traiesti?
1-Gnome iti da 5% mana pool increase, nu intelect.
2-Nightelf pentru ca "MOMENTAN" e un bug la shadowmeld care in timpul encounterului iti permite sa resetezi cds la potions, lucru care face ca nightelf sa fie cea mai buna alegere de la ally cand vrei sa joci o clasa dps( mai putin pentru hunter deoarece el poate reseta cdul potiunilor cu FD, si acolo fiind bug).
0 0

impact69

[Maniac]

Post Posted: 29-10-2013, 14:21:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
EternalShamy wrote:

....Pe ce lume traiesti?
1-Gnome iti da 5% mana pool increase, nu intelect.
2-Nightelf pentru ca "MOMENTAN" e un bug la shadowmeld care in timpul encounterului iti permite sa resetezi cds la potions, lucru care face ca nightelf sa fie cea mai buna alegere de la ally cand vrei sa joci o clasa dps( mai putin pentru hunter deoarece el poate reseta cdul potiunilor cu FD, si acolo fiind bug).

corect -
0 0

onutalin

[Mentally Stable]

Post Posted: 22-11-2013, 03:53:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oameni buni! eu nu vad Talentele.
0 0

impact69

[Maniac]

Post Posted: 22-11-2013, 10:03:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

onutalin wrote:
Oameni buni! eu nu vad Talentele.

mda am vazut si eu acuma au facut ceva la pagina aia cu talente si au disparut la toti care au facut ghiduri talentele - o sa caut alta pagina sa le pun sau le fac o poza -
0 0

FaraZahar

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-12-2013, 20:00:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dragutz guide , merci pentru addonuri
0 0

impact69

[Maniac]

Post Posted: 06-12-2013, 11:45:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FaraZahar wrote:
dragutz guide , merci pentru addonuri

np
----> Edit first post cu Talente si Glyphs -
0 0

impact69

[Maniac]

Post Posted: 13-12-2013, 22:08:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am facut ceva sper sa va ajute -
https://youtube.com/watch?v=4WmsauWiwPU:

0 0

Jag

[Creep]

Post Posted: 13-12-2013, 22:32:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

frumos filmuletul...adica ajuta mai mult filmuletul decat tot guide-u parerea mea....ar trebuii sa faci unu cu addoanele tale...ma intereseaza ala care iti arata ignite-u....nu am gasit nimic care sa mearga...

P.S.

Aloo, Aloo!
0 0

impact69

[Maniac]

Post Posted: 14-12-2013, 15:49:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jag wrote:
frumos filmuletul...adica ajuta mai mult filmuletul decat tot guide-u parerea mea....ar trebuii sa faci unu cu addoanele tale...ma intereseaza ala care iti arata ignite-u....nu am gasit nimic care sa mearga...

P.S.

Aloo, Aloo!

CombustionHelper - asta din ce am vazut acuma arata bine ign
0 0

gyzmoosz

[Mentally Stable]

Post Posted: 20-01-2014, 20:55:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am 370 ilevel si scot cam 12 -13k dps cu specul asta .. e bine ?
0 0

impact69

[Maniac]

Post Posted: 20-01-2014, 23:06:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gyzmoosz wrote:
Am 370 ilevel si scot cam 12 -13k dps cu specul asta .. e bine ?

pai nuj ce itm ai posibil sa ai pvp set si sa nu ai hit-crit etc dar daca ai stats k trebe sa dai cam 20-25k
0 0

Radical

[Madness forever]

Post Posted: 21-01-2014, 01:18:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La 370 ilvl dai 25k pe target dummy? pana la cat? 3 milioane? La ilvlul ala ai stats mai mici ca gnomul meu.
Macar spunetii la om cat tre sa dea nu il puneti sa faca misiuni imposibile in fata target dummyului, asta daca nu cumva se referea la aoe....in that case 12k is shit my friend.
0 0

Magge
[Banned user]

Banned
Post Posted: 21-01-2014, 11:02:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Are dreptate baiatul de mai sus a.k.a Radical.
Daca esti incepator de mag si nu ai cine stie ce experienta, nu simti ce spelluri sa dai si cand si pur si simplu le dai din memorie (ce ai ctit pe freakz/alte site-uri), nu din instinct cum fac magii mai experimentati, o medie de 15k e de ajuns, sa tinzi spre 20 cateodata daca se poate. Ce-i drept, depinde si de itemele pe care le ai pe tine, stats, gemuri, enchants, diverse.
Niste pasi pe care ar trebui sa ii faci:
-citeste toate guide-urile fire mage pe care le ai la dispozitie (poate vei gasi ceva nou).
-cauta video-uri pe youtube (raiduri, dps la dummy etc).
-fa multe bg-uri, acolo nu vei mai avea timp sa te gandesti "oare ce spell trebuia sa dau acum?".
-ia addons (esentiale).
-considera dummy ca fiind nevasta ta pentru o perioada de timp, doar stand acolo si experimentand vei invata.
-fa un gear de ET/HoT/SC, apoi mergi spre BH.

P.S.: E pur si simplu parerea mea, nu trebuie luata ca atare, am vorbit strict din calitatea unui mag care a trecut prin pasii astia la inceput.
Nu spun ca sunt PRO, deci poate nu sunt sfaturi interesante -
0 0

impact69

[Maniac]

Post Posted: 21-01-2014, 13:44:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
La 370 ilvl dai 25k pe target dummy? pana la cat? 3 milioane? La ilvlul ala ai stats mai mici ca gnomul meu.
Macar spunetii la om cat tre sa dea nu il puneti sa faca misiuni imposibile in fata target dummyului, asta daca nu cumva se referea la aoe....in that case 12k is shit my friend.

am spus mai sus ca nu stiu ce itm are exact probabil acele itm pvp de 377 dar la 370 cu itm normale dai 20k dummy lejer -
0 0

Xoduss

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-02-2014, 16:33:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Insfarsit cineva care stie de Naruto.
0 0

impact69

[Maniac]

Post Posted: 18-02-2014, 19:37:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xoduss wrote:
Insfarsit cineva care stie de Naruto.

Mda -
0 0

sedys
[Banned user]

Banned
Post Posted: 28-05-2014, 13:52:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Niste trinkete de starter gear , care se por procura cat de cat usor , va rog ?
0 0

Nytrox

[bored]

Post Posted: 28-05-2014, 14:21:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
1-Aplica--> Living Bomb
2-Cast-->Scorch -->Aplica--> Critical Mass
3-Cast-->Pyroblast -->Aplica--> Pyroblast! -->Da Refresh la --> Critical Mass
4-Cast-->Fireball
5-Cast-->Flame Orb

inca nu ai mai editat rotatia?
1-Cast-->Pyroblast -->Aplica--> Pyroblast! -->Aplica--> Critical Mass
2-Aplica--> Living Bomb
3-Cast-->Fireball
Flame orb si mirror image nu mai stiu cand se dadeau ca sa nu te bage in combat/ia bossul ca n-am mai jucat mage de mult timp,dar nu se incepe cu LIVING BOMB SI SCORCH.
0 0

razvan1234567

[Lovingfire e Mirific]

Post Posted: 28-05-2014, 14:52:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flame orb la cd clonele le poti da in 2 moduri: daca ai pe tn bossul si vrei sa scapi de aggro sau daca vrei sa dea dmg in burst ( nu e cine stie ce dar ajuta). rotatia la 3 sec prepot pyro pt critical mass living bomb si incepi cu fireball dupa.
0 0

Magge
[Banned user]

Banned
Post Posted: 28-05-2014, 15:13:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sedys wrote:

http://www.wowhead.com/item=62047/darkmoon-card-volcano - gold Auction House
http://www.wowhead.com/item=62470/stump-of-time - daily questuri Tol Barad
http://www.wowhead.com/item=58183/soul-casket - 1650 justice points din random dungeon finder
http://www.wowhead.com/item=56351/tear-of-blood - Dungeon Finder The Stonecore
http://www.wowhead.com/item=55810/tendrils-of-burrowing-dark - Dungeon Finder The Stonecore

Mai gasesti altele si pe la Auction House, ieftinache d-alea care iti dau spirit pasiv si 500 intellect la use.

Revenind la discutia ultimilor doi, Mirror Image dau 200-300k daca le scoti in burst, ceea ce este destul damage pentru un GCD tinand cont ca acum sunt reparate si nu trebuie sa te mai misti cand le scoti si automat sa mai pierzi timp, ci ataca instant. Detalii aici. La raiduri prestabilite cu guilda, nu e nevoie sa dai Mirror pentru a pierde aggro. Sunt foarte rari ocaziile, poate la final de boss cand ramai singur in viata -.
Flame orb merita dat la cd. De mentionat pentru cei care joaca la recount, spellul nu este contorizat pe recountul altora, decat cel personal. Iar unii playeri ar considera acest lucru pierdere de gcd, deoarece, fiindca si pentru ca nu apar pe recount cu damagetarelol -.
Cat despre rotatie, probabil ca a uitat sa o editeze. Sper sa fie asa si sa nu joace cum a scris acolo :d. Asta pentru ca inceputul nu este corect, plus de asta...daca tot aplici cu scorch Crit Mass, de ce ai da refresh cu cast de pyro?
O rotatie buna din punctul meu de vedere ar fi:
- Pyroblast cast la dbm pull 3 (aplici automat Critical Mass).
- Aplicare Living Bomb.
- Spam Fireball/Pyroblast in functie de haste-ul din burst pentru a stacka ignite.
- Combustion in conditiile necesare sau in conditii de criza (dat la plesneala ca nu intra crituri).
Dupa ce faci toate astea, ai timp sa scoti mirror/flame orb. De ce spun eu asta? Pentru ca in burst prefer sa castez spelluri care sa imi ofere ignite pe target decat sa dau un flame orb/mirror si sa pierd 1 sau 2 gcd cu trinketele/procurile de intellect activate.

E doar un sfat, o parere, cine crede ca am scris ceva gresit, nu trebuie sa urmeze vorbele mele -.
0 0

ryangg

[Advisor]

Post Posted: 06-06-2014, 08:40:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Magge wrote:
sedys wrote:

http://www.wowhead.com/item=62047/darkmoon-card-volcano - gold Auction House
http://www.wowhead.com/item=62470/stump-of-time - daily questuri Tol Barad
http://www.wowhead.com/item=58183/soul-casket - 1650 justice points din random dungeon finder
http://www.wowhead.com/item=56351/tear-of-blood - Dungeon Finder The Stonecore
http://www.wowhead.com/item=55810/tendrils-of-burrowing-dark - Dungeon Finder The Stonecore

Mai gasesti altele si pe la Auction House, ieftinache d-alea care iti dau spirit pasiv si 500 intellect la use.

Revenind la discutia ultimilor doi, Mirror Image dau 200-300k daca le scoti in burst, ceea ce este destul damage pentru un GCD tinand cont ca acum sunt reparate si nu trebuie sa te mai misti cand le scoti si automat sa mai pierzi timp, ci ataca instant. Detalii aici. La raiduri prestabilite cu guilda, nu e nevoie sa dai Mirror pentru a pierde aggro. Sunt foarte rari ocaziile, poate la final de boss cand ramai singur in viata -.
Flame orb merita dat la cd. De mentionat pentru cei care joaca la recount, spellul nu este contorizat pe recountul altora, decat cel personal. Iar unii playeri ar considera acest lucru pierdere de gcd, deoarece, fiindca si pentru ca nu apar pe recount cu damagetarelol -.
Cat despre rotatie, probabil ca a uitat sa o editeze. Sper sa fie asa si sa nu joace cum a scris acolo :d. Asta pentru ca inceputul nu este corect, plus de asta...daca tot aplici cu scorch Crit Mass, de ce ai da refresh cu cast de pyro?
O rotatie buna din punctul meu de vedere ar fi:
- Pyroblast cast la dbm pull 3 (aplici automat Critical Mass).
- Aplicare Living Bomb.
- Spam Fireball/Pyroblast in functie de haste-ul din burst pentru a stacka ignite.
- Combustion in conditiile necesare sau in conditii de criza (dat la plesneala ca nu intra crituri).
Dupa ce faci toate astea, ai timp sa scoti mirror/flame orb. De ce spun eu asta? Pentru ca in burst prefer sa castez spelluri care sa imi ofere ignite pe target decat sa dau un flame orb/mirror si sa pierd 1 sau 2 gcd cu trinketele/procurile de intellect activate.

E doar un sfat, o parere, cine crede ca am scris ceva gresit, nu trebuie sa urmeze vorbele mele -.

Deci rotatia ar fi pyro,living bomb apoi fireball ,combustion se da cand avem toate doturile pe target ?gen ignite,pyro si living?
0 0

Nytrox

[bored]

Post Posted: 06-06-2014, 15:37:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

se da cand suma doturilor de pe target este maxima,iar asta se intampla cand ai un ignite foarte mare(adica multe crite succesive).
de preferat,sa le ai pe toate pe tinta,dar daca iti intra igniteul cum trebuie exact cand expira living bombul,o dai si asa.
0 0

Magge
[Banned user]

Banned
Post Posted: 16-06-2014, 00:46:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

XRobert01 wrote:
se da cand suma doturilor de pe target este maxima,iar asta se intampla cand ai un ignite foarte mare(adica multe crite succesive).
de preferat,sa le ai pe toate pe tinta,dar daca iti intra igniteul cum trebuie exact cand expira living bombul,o dai si asa.

Nu conteaza doar criturile consecutive care fac ignite mare. Conteaza si snapshot-ul de SP/mastery care influenteaza LB. Nu poti da Combustion fara LB... Ignite ala tine 4 secunde, ai timp sa reaplici LB si sa dai Combustion. Oricum, valoarea/puterea spellului LB e luata in considerare de la aplicare in functie de ce stats ai. Iar apoi, LB influenteaza imediat valoarea/puterea la Combustion.
0 0

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by LethalFactorLK, 09 December 2015 17:38

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 20-08-2025, 00:02:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password