User
Pass
2FA

Read please

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message710
sunflower

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-09-2011 19:43)

Votes: 4

Post Posted: 17-09-2009, 15:39:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am saturat sa primesc gag de fiecare data cand intru pe server sau sa fiu acuzat ca am cod. Dintre toate servere pe care am jucat, acesta este singurul pe care mi se schimba culoarea chat-ului in portocaliu in momentul cand ma conectez. Eu am versiunea de Counter Strike Carbon si pot sa il schimb in ce culoare vreau apasand tasta H , si de fiecare data cand intru pe server sau se schimba harta il schimb in verde ca sa pot sa inteleg ce se petrece pe chat, portocaliu fiind foarte confuz. Cand se schimba culoarea chat-ului in verde apare urmatorul mesaj: [CarbonCS v1.1]Culoarea scrisului Green

Nu cred ca incalc nici o regula a serverului daca imi schimb culoarea chat-ului in verde si de aceea as vrea putina intelegere. Imi place serverul foarte mult, joc aproape zilnic, si as vrea sa pot juca in continuare. Va multumesc pentru intelegere.

Viata-i plina de surprize ...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
haZard
[Banned user]

Banned

(since 21-11-2009 15:40)

Votes: 18

Post Posted: 17-09-2009, 15:59:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aha.. problema asta trebuie sa o rezolve unu care are acces la http://ftp.. sa nu se mai schimbe con_coloru .. ca si pe mine ma streseaza sa stau sa scriu mereu manual :} .. (aviz orhan) -

*** OFF .. I`m SiCk !!
0 0

Back to top
HaoS

[Mentally Stable]

(since 29-08-2010 08:55)

Votes: 4

Post Posted: 18-09-2009, 02:26:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si adminii sa fie atenti si ei...in caz ca nu e un site in mesajul respectiv ( dupa cate am observat nu este ) nu exista motiv pentru gag lasati omul in pace

Time is the best teacher. Unfortunately it kills all its students.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by rKoPac, 29 October 2009 08:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-02-2025, 05:39:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x