User
Pass
2FA

Reclamaþie admini

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1589
Face_Book

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-09-2012 21:15)

Votes: 2

Post Posted: 16-04-2011, 20:33:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele meu: FaceBook
Numele adminului reclamat: abureala ºi 2oi
Harta, ora ºi data faptei reclamate: de_train32 / 16 Aprilie 2011 / 21:18
Motivul / Regula încãlcatã: 2oi - slap în exces (DEGEABA) ºi aburealã - ban aiurea (motiv: sã_am_timp)

Pe scurt: Am primit ban de la adminul abureala dupã ce am spus pe chat "brb 5min cã fac reclamatie". Mesajul ce l-am spus pe chat era pentru adminul "2oi" care mi-a dat slap de 23 ori imediat dupã ce l-am omorât. Motivul slap-ului: "sã ies din bazã". Þin sã vã anunþ cã eu aveam ca scop sã pun bomba (aceasta nu apãrea pe radar) iar eu eram în drum spre bazã cãutând bomba, venind din afara bazei.

Adaug cã: Dacã îmi dãdea slap ca un admin corect, nu mai fãceam reclamaþie chiar dacã luam slap pe nedrept dar el a dat slap pânã i s-a luat curentu'. Am ºi eu vina mea cã l-am fãcut disperat (pe 2oi), dar am fãcut asta tot din vina lui, dupã ce a fãcut fapta.

2OI SLAP ÎN EXCES
Code:

ADMIN 2oi: slap FaceBook
*** TragCuTunu killed Geanin with a headshot from famas ***
FaceBook :  ho baaa

Message from Admin (scr <): tero hai cu bmb
[war3.freakz.ro] Pastrati limbajul decent. In caz contrar veti primi gag/ban
FaceBook :  disperatule

FaceBook :  suferi de admin

FaceBook killed Marwann with ak47
TragCuTunu killed FaceBook with famas
sumi has left the game

EDIT:
Dicþionar explicativ Român:
Code:
DESPERÁRE s. 1. v. deznãdejde. 2. v. exasperare.

L-am fãcut disperat pentru cã m-a exasperat de atatea slap-uri. Nu vãd ce e rãu în cuvântul ãsta în cazul de faþã. Executã comanda slap asupra mea ca un disperat, la propriu.

BAN DEGEABA CU UN MOTIV AIUREA Thinking:
Code:
Informatii despre ban
Nume: FaceBook
IP: 92.83.67.87
Motiv: sa_ai_timp
Durata banului: 5 minute.
Admin: abureala
Ora si data: 21:09:49, 16 April 2011
Harta: de_train_32

Consideri ca ai luat ban pe nedrept ? Intra pe forumul nostru:
http://www.war3.freakz.ro

CS 1.6 Map Alert
Screen-Shot Checker(BMP/TGA) [WORKING]

Last edited by Face_Book on 17-04-2011, 19:30:33; edited 6 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
abureala

[TasTe some FuN]

(since 21-01-2013 20:17)

Votes: 16

Post Posted: 16-04-2011, 20:39:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce ai fi vrut sa te las afk cat faci reclamatia? chiar tu ai zis ca in 5 min o faci..fix 5 min ti-am dat...am vrut sa iti dau 1000 ca esti figurant amice...era secunda 30 si tot in baza erai ,ti-a dat 4-5 slap si tu hopa cu faze de genu "disperatule" etc...si ai continuat cu limbajul ala pana ai primit ban...banul cu scopul asta a fost dat sa te calmezi ca daca continuai asa iti dadeam 100 sau 1000...incercati sa fiti mai calmi si sa jucati corect

http://www.youtube.com/watch?v=AE6jh2lxOIY&feature=player_embedded#at=49 Ghem.Mzq

I like to walk
Teoretic,nu imi pasa.Practic,mi se rupe
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Bec

[Mentally Stable]

(since 15-11-2016 20:47)

Votes: 8

Post Posted: 16-04-2011, 20:41:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doamne ma....de unde vine vorba "Suferi de admin"?- toti pgl-isti spun asta cand intra pe srv -)
2oi next dai si tu slap-urile la aia care habar nu au cum e desenat radarul....
In cazul lui "FaceBook" Slap(2-3)-->Slay
Dar in cazul acesta:ai meritat banul
FaceBook : disperatule

FaceBook : suferi de admin

Oricum banul a fost pe 10 minute ca sa te linistesti....

0 0

Back to top
Face_Book

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-04-2011, 20:44:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stai cã nu înþeleg unde baþi. Thinking Mi-ai dat ban de 5 min ca sã fac reclamaþia sau sã mã calmez ? Cum ai ajuns tu la concluzia cã banul este un tratament pentru calmare ? Eºti vreun doctor ceva ?
Îþi spun eu. Mi-ai dat ban fãrã justificare.

Am reacþionat aºa pentru cã "2oi" a fost paralel cu ceea ce faceam eu. Eu am fost dupã bombã, venind din afara bazei. ªi figurant nu sunt -, am 170 ore jucate ºi aprox 8 luni pe freakz iar tu eºti primu' care spune dupã atâta timp cã sunt figurant, poate nervos în cazul de faþã. Îþi spun eu cã ºi tu te-ai fi enervat sã primeºti slap degeaba, fãrã oprire.

CS 1.6 Map Alert

0 0

Back to top
abureala

[TasTe some FuN]

Post Posted: 16-04-2011, 20:49:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prietene ti-am dat ban sa te calmez si automat ai timp si de reclamatie nu stai sa ocupi slot pe server aiurea cand de fapt tu meritai ban de la 30 de min.....si da sunt doctor..am diploma in psihiatrie -......eu iti propun sa fii ironic cu alte pers nu cu mine..o propunere...iar 5 min ban nu e capat de drum atat ti-a luat reclamatia sa o faci si intre timp a intrat altu sa joace pe slotul care tu il tineai degaeaba ...intelegi?? si intelegi ca daca mai ramneai pe server si continuai cu fraze de genul ala acum aveai ban 100 sau 1000?...nu mai raspunde ..da-mi pm asteapta decizia unui owner

http://www.youtube.com/watch?v=AE6jh2lxOIY&feature=player_embedded#at=49 Ghem.Mzq

I like to walk
0 0

Back to top
Face_Book

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-04-2011, 21:02:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aburealã prietene -,l-am fãcut o singurã datã "disperat", atât. N-am continuat nici un limbaj de genu' sau cum zici tu.
Ban nu am primit dupã ce l-am fãcut disperat ci la 2 minute-3, fix dupã ce am spus pe chat cã îi fac reclamaþie -

AªTEPT PÃREREA UNUI OWNER -

CS 1.6 Map Alert

0 0

Back to top
abureala

[TasTe some FuN]

Post Posted: 16-04-2011, 21:11:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Face_Book wrote:
Aburealã prietene -,l-am fãcut o singurã datã "disperat", atât. N-am continuat nici un limbaj de genu' sau cum zici tu.
Ban nu am primit dupã ce l-am fãcut disperat ci la 2 minute-3, fix dupã ce am spus pe chat cã îi fac reclamaþie -

AªTEPT PÃREREA UNUI OWNER -

ok....daca ai spus de mai multe ori si se va vedea acest lucru in logo'uri iti dau ban 1000 de min ok...asta asa ca ne iei de prosti si pe mine si pe bec si pe scr si pe 2oi...ok

I like to walk
0 0

Back to top
Bec

[Mentally Stable]

(since 15-11-2016 20:47)

Post Posted: 17-04-2011, 19:37:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine kick/ban pe o perioada stabilita de adminul in cauza!!!
Nu conteaza de cate ori l'ai facut "disperat"(Suferi de admin)a fost de ajuns 1 data..
Parerea mea,fara suparare....ti-ai meritat banul!!
Cat despre"2oi" nu are treaba cu srv....nu se implica...foloseste comenzile in avantajul lui...Sa nu mai zic de lag!

0 0

Back to top
Face_Book

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-04-2011, 19:56:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bec..
M-am sãturat de adminii ãºtia care vor sã parã smardoi în faþa monitorului. Banul nu mi l-a dat când l-am fãcut disperat pe "2oi" ci la 3 minute dupã, în momentul în care am zis cã îi fac reclamaþie lui "2oi" iar motivul banului a fost "sa am timp sa fac reclamatie". M-am saturat de gestantii astia care vor sa para smardoi cu crengile pe tastaturi. Asta înþeleg eu prin "suferã de admin".

Dicþionar explicativ Român:
Code:
DESPERÁRE s. 1. v. deznãdejde. 2. v. exasperare.

L-am fãcut "disperat" pentru cã m-a exasperat de atatea slap-uri. Nu vãd ce e rãu în cuvântul ãsta în cazul de faþã. Executã comanda slap asupra mea ca un disperat, la propriu.

CS 1.6 Map Alert

0 0

Back to top
[NT]D@niel

[Mentally Stable]

(since 20-11-2014 12:56)

Post Posted: 17-04-2011, 22:23:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma abureala da la tine toti is figuranti.. pe toti ii iei cu "prietene", pe toti ii calmezi cu 1000 de min ban. Dc nu o luati ma logic? Facebook l-a facut disperat pe 2oi inainte sa isi ia slapurile? Pai daca omu joaca dupa regulament si nu vede bomba pe radar.. e vina lui sau a serverului? Cum vrei sa reactioneze cand il ia la zeci de slapuri ? Ce trebuia sa faca? Eu vad ca voi va atacati pt nimic. Va aparati fara sa ganditi oleak. Cu ce drept i-ai dat tu ban 5 min nu inteleg..

Deranjarea adminului... blabla... Da deranjarea playerului la voi e bn venita?

0 0

Back to top
abureala

[TasTe some FuN]

Post Posted: 17-04-2011, 23:26:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[NT]D@niel wrote:
Ma abureala da la tine toti is figuranti.. pe toti ii iei cu "prietene", pe toti ii calmezi cu 1000 de min ban. Dc nu o luati ma logic? Facebook l-a facut disperat pe 2oi inainte sa isi ia slapurile? Pai daca omu joaca dupa regulament si nu vede bomba pe radar.. e vina lui sau a serverului? Cum vrei sa reactioneze cand il ia la zeci de slapuri ? Ce trebuia sa faca? Eu vad ca voi va atacati pt nimic. Va aparati fara sa ganditi oleak. Cu ce drept i-ai dat tu ban 5 min nu inteleg..

Deranjarea adminului... blabla... Da deranjarea playerului la voi e bn venita?

si daca nu vede bomba pe radar poate face "camp" in baza?? pana la sec 20 cand isi i-a slap?..tb sa il caute ala de la ct ca sa se termine runda sa joace si restul de 30 d eplayeri care stau si astepta dupa el?......si nu sunt toti figuranti daniele sunt doar aia care chiar sunt -)

I like to walk
0 0

Back to top
Face_Book

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-04-2011, 00:32:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

abureala wrote:
si daca nu vede bomba pe radar poate face "camp" in baza?? pana la sec 20 cand isi i-a slap?..tb sa il caute ala de la ct ca sa se termine runda sa joace si restul de 30 d eplayeri care stau si astepta dupa el?......si nu sunt toti figuranti daniele sunt doar aia care chiar sunt -)

De cât timp sunt pe server eu am cãutat sã îmi vãd de treaba mea. Nu am avut probleme cu nimeni, nu am înjurat pe nimeni, nu am dat dovadã de figurant (cum spui tu), am stat la locu' meu ºi mi-am vãzut de treaba mea. Ba chiar am încercat dacã pot spune aºa sã ajut cât de cât serverul pe care joc prin diverse lucruri minore -. Termenul de "figurant" pe care tu îl foloseºti e o aberaþie maximã. Nu am dat dovadã de aºa ceva ºi nici nu o sã dau.

App de camp: în cazul ãsta mai ai de "învãþat" CS aburicã. Eu am stat într-un loc maxim 5-10 sec cã îl auzisem pe "2oi" apoi dupã ce l-am omorât au început slap-urile. Dacã tu nu ai auzit de sunet ºi joci cum dã surdu' în clopot asta e problema ta. Lasã-i pe alþii sã joace. Atât am avut de spus.

CS 1.6 Map Alert

0 0

Back to top
<NBK>Snap

[[The ProFesSioNaL]]

(since 29-03-2018 11:42)

Post Posted: 18-04-2011, 13:02:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

.. va veni un owner si v-a rezolva situatia cu atatea slapuri ajungea pe luna nu mai mototoli comenzile 2oi =P
nu stiu ce ai cu FaceBook dar e exagerat sa dai 23 de slapuri... - te-ai decuplat? =\

party like it`s no tomorrow !
0 0

Back to top
SiLe

[Freakazoid]

(since 07-03-2017 14:21)

Votes: 34

Post Posted: 18-04-2011, 17:58:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

2OI - Adminul il folosesti ca sa asiguri desfasurarea unui joc linistit, fara incidente sau certuri. Daca te-ai gandit ca rezolvi ceva cu 23 de slap-uri, atunci afla ca n-ai reusit decat sa creezi un conflict care nu exista. Sper sa nu mai vad asa ceva altfel o sa iei avertisment, de data asta e o atentionare.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SiLe, 18 April 2011 15:58

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 10-02-2025, 18:02:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password