User
Pass
2FA

Reclamatie AddicteD

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message322
aLezboyy

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-06-2013 11:50)

Votes: 2

Post Posted: 04-05-2013, 18:46:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume reclamant: alezboyy
Nume reclamat: AddicteD
IP-ul reclamatului: Nam apucat sa-l iau!
Motiv: Ban pentru ca am raspuns la intrebarea lui blondu Xd si iam spus cumm mmmm"? dar am dat din greseala space pentru ca scriam repede si mia dat ban 2 ore pe motiv cioban mam saturat sa vad cum isi bate jok de playeri,server si de admin lui abuzeaza foarte mult daca mint cu cv il chem pe naruto si pe blonduXd sa raspunda sau chiar owneru sa se uite in consola srv!eu mam saturat de el si cer remove sau scaderea de grad abuzeaza foate mult . cand prinde ocazia da ban in prostie si kick chiar nu se mai poate asa cv nu intru pe srv sa-si bata jok de mine un copil de 13 ani daca are cv de inpartit cu mine sa vina in orash sau undeva nu in fata calculatorului ca asa pot spune si eu ca am 23 ani si nam sau mai mult na dau un ex.... app nam apucat sa fac poza pentru ca , cand am dat print si sa dar rr la pc nush dc oricum puteti gasi in consola srv multumesc vreau raspuns rapid nu se mai poate asa cv nu mai permit asa cv ! si unban!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
teLOVEsc

[Criminal]

(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 04-05-2013, 19:44:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aLezboyy wrote:
nu intru pe srv sa-si bata jok de mine un copil de 13 ani daca are cv de inpartit cu mine sa vina in orash sau undeva nu in fata calculatorului ca asa pot spune si eu ca am 23 ani si nam sau mai mult na dau un ex.... app nam apucat sa fac poza pentru ca , cand am dat print si sa dar rr la pc nush dc oricum puteti gasi in consola srv multumesc vreau raspuns rapid nu se mai poate asa cv nu mai permit asa cv ! si unban!

Mi-ai imbunatatit ziua cu fragmentul asta - Si lasa-ma tu pe mine ca ai dat space ca nu stiu cu ! Am intalnit multi care de exemplu scriau "m x2 dea" etc si apoi daca le dadeai gag iti sareau in cap ca au apasat din greseala de doua ori pe tasta M ... Asa , tu ce treaba aveai cum space-ul cand ai scris ceea ce-ai scris ? Zic ca nu-si avea rostul ... In orice caz , ciobani ca tine eu nu tolerez

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
scipioaaa

[Assasin]

(since 09-02-2015 17:26)

Votes: 95

Post Posted: 04-05-2013, 20:20:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aici am rezolvat pe viitor se abtine
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by scipioaa, 04 May 2013 18:21

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-02-2025, 08:01:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password