User
Pass
2FA

Reclamatie Admini ...

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message622
ametitul

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-03-2022 00:37)

Votes: 10

Post Posted: 25-06-2012, 00:22:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Harta: de_dust2
Ora: 1:23
Motivul reclamatiei: abuz -
precizez ca au fost 2 admini care au facut abuz .. 7 si pills .. nu mai stiu cum

ma omoara pills .. si ii zic marsh ca ma enervasem .. imi da gag .. pana aici toate bune si frumoase dupa gag scrie adminul "esti idiot" si eu il intreb "tu ai voie sa jignesti, nu?" dupa ma ameninta 7 ca imi da *** ca sa imi arate ca e admin daca mai zic ceva .. si i-am zis sa imi dea *** cand merit nu cand vor muschii lui -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
klesk

[7sins]

Status: Offline
(since 25-03-2015 10:05)

Votes: 107

Post Posted: 25-06-2012, 09:23:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ametitul wrote:
Harta: de_dust2
Ora: 1:23
Motivul reclamatiei: abuz -
precizez ca au fost 2 admini care au facut abuz .. 7 si pills .. nu mai stiu cum

ma omoara pills .. si ii zic marsh ca ma enervasem .. imi da gag .. pana aici toate bune si frumoase dupa gag scrie adminul "esti idiot" si eu il intreb "tu ai voie sa jignesti, nu?" dupa ma ameninta 7 ca imi da *** ca sa imi arate ca e admin daca mai zic ceva .. si i-am zis sa imi dea *** cand merit nu cand vor muschii lui -

Poate mai enervezi si tu ownerii cu "marsh"-urile tale, cine stie..

sin.freakz.ro
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by klesk, 25 June 2012 07:24

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 28-04-2025, 09:10:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

You don't have any alerts