User
Pass
2FA
 
 

Reclamatie Angry

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message555
Angstrom2

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 11-07-2014 06:18)
Joined: 24 Mar 2014
Posts: 7, Topics: 3
Location: Romania

Reputation: 61.3
Votes: 3

Post Posted: 21-04-2014, 12:51:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nick-ul meu : G0LUM
2. Nick-ul celui reclamat : aNgRy!
3. IP-ul reclamatului : -
4. Motiv
Salut , asta este prima mea reclamatie dupa ceva timp , am primit ogramada de injuraturi pe server (din cauza clasei de zm) , blockuri , scos cu saci dar am spus ca se mai intampla din cauza nervilor sau neatentiei si sa nu fac .
Dar un anumit personaj , cel mentionat mai sus este imposibil de ocolit oricat ai incerca , cat timp e el pe server eu chiar nu pot face nimic pentru ca iscoteste un motiv cu care sa ma penalizeze (fizic si mental).
Aduc la adresa lui urmatoarele acuzatii :
- alianta
- abuz admin
-incompetenta
- nu stie regulamentul
-insulta
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INCEPEM cu alianta , jos aveti un demo in care se vede clar cand The Killer ramane ultimul el avand predator nu il ataca si sta si face bunnyshop , ca sa nu il omoare ( din cauza clasei de zm care are un dmg imens pe lama) . Dupa ce se termina actiunea puteti citi chatul unde si alti playeri ii atrag atentia ca nu l-a atacat special pe the killer sa nu il omoare .Imi pare rau ca esti si tu inclus aici , esti un player de nota 10 si chiar nu mi-as fi dorit sa iti fac reclamatie.
http://www.girlshare.ro/33497810.5

Dupa aceea mapa , am vrut sa stau spectator sa il urmaresc era ora 2 noaptea si erau sub 10 playeri on , dar el nu m-a lasat , amenintandu-ma si cu ban.
Am GM cumparat deci slot rezervat , nu spun ca nu ocupam nimanui locul pentru ca erau suficiente sau te simteai ,,calcat pe coada,, .
Puteam sa fac 20 de poze ( mi-am luat foarte multe kick-uri de la el dar ideea de intelege)

http://i59.tinypic.com/14j6b2p.jpg
http://i61.tinypic.com/20h6bcz.jpg

Pe mapa zm_prist a ramas ultimul , folosea saci al etaj intr-un tub si a prins un sac cu bug( nu puteai da dmg) a stat asa 3-4 sec si dupa a ras si m-a facut slab . Ca sa nu existe dubii ca s-a referit la altcineva am si o poza in care se vede ca eu am murit imediat dupa pentru ca mai aveam putin hp.(scrie pe chat ca am fost ucis de el , si cat dmg am dat etc)

http://i58.tinypic.com/2u5fh5k.jpg
http://tinypic.com/view.php?pic=behit0&s=8#.U1T0eFWSxP0

Cand ai admin trebuie sa il folosesti sa iesi in evidenta salutand altfel playeri decat in mod obisnuit cum spune si regulamentul adminilor.

http://i57.tinypic.com/260yazb.jpg

Ultima si nu cea din urma , cea care m-a convins sa fac reclamatia , pentru ca este un player foarte ofticat la modul cel mai serios vorbind nu spun de he-uri sau alte chestii din joc trebuie sa isi foloseasca admin sa faca dreptate ca l-am infectat .
Am intrat dupa el in tub a pus sac , si aveam clasa sirena (o mapa pe care ai voie si regulamentul ma lasa ) si am folosit abilitatea imediat dupa luandu-mi kick si amenintandu-ma cu ban daca nu o scot (cand am voie sa o folosesc) .
Angry daca esti admin nu esti buricul pamantului , nu poti sa faci regulile din joc sincer ti s-a urcat la cap.

http://i60.tinypic.com/34pzwb4.jpg
http://i57.tinypic.com/29xeo9w.jpg
http://i61.tinypic.com/73jy86.jpg

Ai o mentalitate de copil si cu temperamentul ala coleric agresiv dovedesti ca nu esti nici macar putin capabil de admin .
O zi buna in continuare.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]



Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)
Joined: 21 Jun 2008
Posts: 23706, Topics: 796
Location: Bulgaria

Reputation: 2597.9
Votes: 215

Post Posted: 21-04-2014, 14:09:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sa vedem cu primul demo. Tu te referi acolo la inceput? Kiler era atacat de careva, deci ce rost avea sa ii stea aluia in fund? Cam aiurea.
La faza cu devil, poate a glumit. Stiind ca devil a fost admin aici, deci poate i-a mai ramas cv simt al umorului -.
La faza cu spectatorul si sirena. Nu stiu acum daca schimba atitudinea lui daca ai fi anuntat ca te uiti pe XYZ, ca asa ii normal, sa nu creada adminul ca stai pt ore. Anyway, atitudinea ma deranjeaza si ma deranjeaza chestia cu sirena interzisa, desi l-am avertizat de 2 ori pana acum si sper ca a citit update-ul la protocol de acum 2-3 saptamani. +1 avertisment



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 21 April 2014 12:13



 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  


The time now is 05-06-2024, 22:42:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password