User
Pass
2FA

Reclamatie Catana

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message740
Veris

[#dikpic inc ]

Status: Offline
(since 27-07-2015 01:11)

Votes: 12

Post Posted: 15-10-2012, 19:25:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: Furior
Nick-ul persoanei reclamate: Catana
Poze:
http://s9.postimage.org/h2i8soj27/sa_mp_054.png
http://s9.postimage.org/pnbkjut8f/sa_mp_055.png
http://s9.postimage.org/c8yhntmkf/sa_mp_056.png
Descriere incident:Eu vreau sa ma sinucid la benzinarie(aveam wanted,nu puteam cere respawn),numa ca Catana isi da tp la mine sau la cel din preajma.Ma omor pana la urma si ia foc si masina lui,apoi primesc /reply cu mesajul "esti nesimtit" (ca in poza),incerc sa il intreb cu ce motiv ma jigneste el pe mine,apoi o arde in citate si il rog sa isi scoata figurile din cap ca nu il vad bine.Imi da mute 10 minute pe motiv de /nh aiurea..
Apropo:Se pare ca se uita de unde ai plecat si cine te-a propus la helper la Cbr,nu?

Staff message (SeaGer):

Data viitoare ai warn. Pastreaza un limbaj decent.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Catana

[FreakZomaN]

(since 24-07-2018 11:29)

Votes: 99

Post Posted: 15-10-2012, 20:12:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun:
Am luat mission si am plecat cu Vadim sa facem misiunea fiind cu sultanul iar el era pe g. Eram la primu checkpoint cam in zona la D la peco pt ca este emisiunea "gas station". Am intrat cu Vadim in primul checkpoint si am oprit sa scriu "/hsay Ai nevoie de ajutor sau de un job? /needhelp text si te ajutam". si ma aflam fix unde alimentezi masina. In timp ce scriam vine Furior cu un infernus negru bagandu-se fix in masina mea iar masina mea bubuind fix in peco, dupa care i-am raspuns cu textul "Esti nesimtit" nejignindu-l nu nimic. Dupa care el incepe sa-mi raspunda pe /needhelp ca mi-am luat-o in cap cu helperul amenintandu-ma ca va avea grija de mine, asta nu-i prima data si in weekend mi-a mai zis... I-am spus sa nu mai scrie pe /needhelp ci pe /w prevenindu-l ca daca mai da /needhelp aiurea va primi mute si a continuat primind mute
Dovada: http://i50.tinypic.com/nqeazd.png
Martor este si Vadim ca era cu mine facand amandoi misiunea. Se vede foarte clar ca l-am avertizat in a doua poza sa nu mai dea /nh ci pe /w.

Ramane la decizia adminilor.
Nu mai posteaza nimeni inafara de un admin.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Veris

[#dikpic inc ]

(since 27-07-2015 01:11)

Votes: 12

Post Posted: 15-10-2012, 22:15:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ seager Era o gluma,nu am intentionat nimic vulgar sau alte chestii de genu,imi cer scuze.Acel rand nu avea nici cea mai mica legatura cu ideea topicului.

Te-am amenintat?Serios?doar ti-am zis ca ti-ai luat-o in cap,nimic mai mult nimic mai putin.
Prietene din moment ce tu imi dai reply si ma jignesti eu nu trebuie sa reactionez?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
k1d0or.

[Sa:Mp AdMiN]

(since 02-09-2019 18:54)

Votes: 55

Post Posted: 15-10-2012, 22:51:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deodata ce intri in el si bubuie,imi aparuse si mie la admin in chat ca bubuise.
El ti-a spus chestia cu nesimtit,ca l-ai explodat cel mai probabil
si mute-u bine primit,se poate lua ca amenintare,foloseste /w
Nu va inteleg cu invidia asta pe unii helper,sau depinde cum vreti voi sa o luati...
Terminati si fiti prieteni

0 0

Back to top
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-10-2012, 22:54:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catana ai un avertisment. Nu ma intereseaza ce probleme aveti voi 2, atata timp cat tu i-ai dat pe /reply ''Esti nesimtit'' si el ti-a dat pe /needhelp, daca, chiar simteai nevoia sa-i zici ca-i ''nesimtiti'' puteai s-o faci pe /w,/sms etc. Urmatoarea abatere scadem.

@k1d0or mute-ul e dat aiurea, abuz de putere. Atata timp cat tu ma faci nesimtit pt ca am intrat in tine si eu te pot face la fel de bine ''bou'' ca nu stii de gluma.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by k1d0or., 15 October 2012 20:51

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-12-2024, 15:28:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x