User
Pass
2FA

Reclamatie Elektrokid!

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message658
ThunderStrucK

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-12-2010 20:14)

Votes: 6

Post Posted: 23-09-2010, 21:39:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma baieti eu am mai spus pe sv ca elektrokid foloseste ceva care ii permite sa treaca prin lm.Am spuso si o repet.Se mai intampla ocazional un bug ceva care iti permite trecerea prin lm.Dar la elektrokid nu are importanta.Ca medie din 10 infectari pe care le face elektro 8 sunt prin trecerea prin 1 lm,chiar si 2 cum am observat mai devreme pe sv.Dao in colo de treaba.Isi bate joc de restul de pe sv si iti rade in fata.Va rog clarificati situatia,asa nu se poate.E absurd.Ca intra elektrokid pe sv deja ma umplu de nervi,pt ca stiu ca degeaba mai pun lm.Oricum as pune lm ,si 3 daca ar fi posibil pentru elektrokid nu reprezinta nimic.Trece prin ele ca prin branza.Spunene frate si noua daca tu spui ca nu folosesti "nimic" explicane atunci si noua la prostime ca doar esti admin.Explicane ce faci ,folosesti ceva script,cod etc.Sau te folosesti de bug intr un fel pe care noi nu il stim?Ca admin ar trebui sa evidentiezi si sa remediezi problema,nu sa te folosesti de ea in folosul tau!Rog owneri sa ia atitudine.Sper sa ma sustina si restul care erau pe sv la momentul respectiv,ati vazut cu ochii vostri ce face Elektrokid. -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
*w@R*

[1n:@:L057,W0R1D]

(since 10-08-2019 09:27)

Votes: 76

Post Posted: 23-09-2010, 21:43:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Man,ce nu intelegi uh este ca laserul isi pierde abilitatea in situatia cand in fata lui se afla : player,saci cu nisip etc.deci nu mai face astfel de topicuri inutile te rog frumos,oricine ar putea trece prin laser in astfel de situatii man,nu ma intelege gresit,dar nu exista coduri ptr laser!bft.

facebook profile
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
GaGaVs Je !!

[GaGa 3>Freakz.]

(since 29-05-2017 13:44)

Votes: 196

Post Posted: 23-09-2010, 21:49:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Thunder, reclamatie fara dovada ........ nexam, nu este buna, arata un demo ceva, stim de bugu acela.
Acuma incearca sa rezolve treaba cu bugu la laser.

Respecta si vei fi RESPECTAT !
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
deliqvent

[Creep]

(since 24-04-2013 18:51)

Votes: 27

Post Posted: 23-09-2010, 21:58:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da stim de existenta acestiu Bug si momentan incercam sa gasim o solutie !

Electrokid daca te-am prins ca te folosesti de acest bug , ai remove asta este valabil pentru toti adminii !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by deliqvent, 23 September 2010 19:58

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  

The time now is 10-11-2024, 07:18:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x