User
Pass
2FA

Reclamatie Erroarea Gamaului

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message743
Xpanic

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-08-2011 20:29)

Votes: 2

Post Posted: 13-07-2011, 00:53:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Accest om krom1994, a facut erroarea gamaului sa i-au ban ditnr'o poza banala care nu aveam nici un fly hack
Mi-am luat ban degeaba si acuma stau 30 de zile cu banu' si chiar nu imi convine
Normal trebuia sa scrie in logs de la server sau cum ii zice -
Il reclam ca mi-a tras manevra si a dus in erroare gamaul ....
Va rog vreau unbaned pe accountu' PANNIC
Si sactionati-l pe cel care mi-a facut cererea de ban: http://forum.wow-freakz.com/fly-hack-t88715.html

Frate chiar nu aveam ce nu intelegeti prin cuvantu' asta ca mi-a dat ban degeaba am 6k Gs pe el pe toate specturile stau sa i-au ban ca mi-a tras ala manevra ...- NU AVEAM FLY HACK !!!!!! -----~-(--( MyTT nici nu ma vazut doar mi-a dat ban direct cand a vazut poza pe forum daca stiam ca face ala poza la erroare faceam si eu -
Va rog dati'mi unban e singuru cont pe care joc si nu vreau sa staud egeaba pe bara.... !
Multumesc mult ....

Sincer nu aveam Fly hack frate trebuie sa scrie in logs de la server daca aveam si nu aveam fly hack era Erroare de la server si ala a profitat si a facut poza "va facut erroare de gm" nu imi convine sa stau 30 de zile pe bara ca mi-a tras ala manevra - mi-ai dat degeaba ban sincer .... ! S-a ofticat ca ii omora Xpanic ca pe mine ma omorat pe rogue nu m-au alsat sa fac lvl apoi Xpanic i-a omorat si a profitat de moment ... Te rog frumos scoate-mi Banu ...-

Vreau sa imi raspunda serios MyTT .... :-s

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Bugghy

[The Pedobear]

(since 22-11-2019 18:38)

Votes: 26

Post Posted: 13-07-2011, 06:29:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xpanic wrote:
Frate chiar nu aveam ce nu intelegeti prin cuvantu' asta ca mi-a dat ban degeaba

atuncea cum ai ajuns acolo?...esti iisus si nu stim noi?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Stigmata

[I like trains]

(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 13-07-2011, 06:37:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xpanic wrote:
Accest om krom1994, a facut erroarea gamaului sa i-au ban ditnr'o poza banala care nu aveam nici un fly hack

Din poza reiese ca ai fly hack -> ai fly hack nu "eroarea gamaului" si ce mai zici tu pe acolo. Eu zic sa profiti de pauza asta de la wow si sa pui mana pe ceva manual de limba romana ca n-ai o treaba. Si nu mai face alt topic sau iei ban si pe forum, ti s-a tot raspuns pana acum.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Stigmata, 13 July 2011 04:37

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-02-2025, 14:55:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x