User
Pass
2FA

Reclamatie Evo X(

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message619
eN3rgiZ3r;x

[->AcTioN StRik3r<- ]

Status: Offline
(since 29-07-2017 08:25)

Votes: 9

Post Posted: 19-09-2010, 13:03:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Astazi frate ,Smoke mia furat un frag si iam zis lu Evo ,la acestea Evo mia dat mie KCK in loc sai dea lu Smoke , si ptr asta iam tinut lu Smoke block si iar am luat KICK ,desi ptr block se ia slay !
Si pe harta snowbase ,cand am ramas singur evo a dat INTUNERIC sa nu vad si mia dat si gag ca sa nu pot sa iai laser - nu e fair play frate .
Din cauza asta nu mai am ce cauta pe serv asta , aveti grija dragi owner ca serveru se umple numa de asemenea oameni ,se da cu binisoru ,si dupa sunt mari smei - .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
na3

[BRAINiaC]

(since 22-08-2019 14:32)

Votes: 23

Post Posted: 19-09-2010, 13:07:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fragul nu se poate fura...ce intelegi tu prin furat frag..faptul ca a fost mai norocos smoke si i.a aplicat ultima lovitura si la infectat...asta nu e furt..era zombie ce vroiai sa faca sa se uite la tine cum alergi Humani...

iar al 2.lea lucru nu se face reclama pt kick... + ca trebuia postata dovada dak zici ca a facut abuz..altfel nu te crede nimeni

0 0

Back to top
AdItZzA''
[Banned user]

Banned

(since 01-02-2016 23:45)

Votes: 230

Post Posted: 19-09-2010, 13:09:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma energizer eu am incercat sa fiu cumsecade cu toti , iar tu erai in cercul meu de prieteni , dar azi am prins o zi proasta si uite ce s`a intamplat .. iar ce ai scris mai sus nu este intradevar adevarat.Era harta cbble kamp , iar eu am primit reclamatii cum ca ai facut block , iar eu , in loc sa dau slay cum trebuia .. am dat kick.. aici am avut o parte de vina , dar tu ai inceput sa faci ca toate alea si sa ma tragi la raspundere .. iar pe harta snowbase era prea lumina si nu se vedeau laserele , iar eu am incercat sa pun lightinul pe A sa vad cum este .. iar aici este problema ta daca ai pierdut gausul .. imi pare rau pentru ce s`a intamplat .. dar uite la ce s`a ajuns pt un block amarat.

Dum spiro, spero

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
eN3rgiZ3r;x

[->AcTioN StRik3r<- ]

(since 29-07-2017 08:25)

Votes: 9

Post Posted: 19-09-2010, 13:26:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inteleg - ,Imi pare foarte raw si mie ,imi cer scuze dar m-am suparat de la faza cu Kck-ul , si deaea am fost mai intzepat ,eu de felul meu nu sunt asa ,dar m-am suparat pe moment ,I`m sorry - . Dar oricum faza cu Retragerea tot asa este ,asa ca as dori sa prind si eu loc liber pana imi consum toate creditele ,ca sa ma distrez si dupaia ma retrag (owneri puteti sa faceti ce vreti cu contu meu ) .
0 0

Back to top
deliqvent

[Creep]

(since 24-04-2013 18:51)

Votes: 27

Post Posted: 19-09-2010, 14:24:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eN3rgiZ3r;x CE FACI PLECI SAU VI CA NU IMI DAU SEAMA DUPA POZITIA TA ! TERMINA CU RECLAMATIILE ASTEA CA NU ISI AU ROSTU !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by deliqvent, 19 September 2010 12:24

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  

The time now is 21-02-2025, 06:14:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password