User
Pass
2FA

5 tipuri de mahmurealã în funcþie de ce aþi bãut

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message638
Kaede

[Diclonius Queen]

Status: Offline
(since 18-01-2022 12:20)

Votes: 308

Post Posted: 22-11-2014, 12:45:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Probabil cã încã nu îþi dai seama, dar da, mahmureala este de mai multe feluri, în funcþie de ce bei. Bãuturile alcoolice îþi provoacã reacþii diverse în corp, iar efectele se vãd a doua zi. Diferite, dar la fel de neplãcute.

• 1. Mahmureala de vin
    E acea senzaþie cu care te trezeºti ºi simþi cum capul tãu cântãreºte cu 2-3 kilograme în plus, iar gravitaþia este parcã mai puternicã decât oricând. Dacã te ridici în picioare, s-ar putea sã ai mici probleme de echilibru ºi sã te simþi ca ºi cum ai pãºi în nisip miºcãtor.

• 2. Mahmureala de bere
    Capul tare pare sã fie fãcut din nisip, iar singurul cuvânt care îþi vine în minte este "durere". Ai senzaþia cã te-ai îngrãºat cu câteva kilograme peste noapte ºi probabil chiar ai fãcut asta: pe lângã caloriile date de vin, probabil ai mâncat ºi nachos sau aripioare. Stomacul tãu nu este fericit.

• 3. Mahmureala de bãuturi alcoolice combinate
    Existã mai multe forþe care se luptã înãuntrul tãu ºi niciuna nu este învingãtoare. Învins este doar corpul tãu, care este câmpul de luptã. Tot ce vrei este sã dormi, însã creierul tãu refuzã asta.

• 4. Mahmureala de tequila
    Sã te trezeºti dupã o noapte plinã de shot-uri este ca ºi cum ai fi rãmas fããrã suflet. Ai mâncãrimi, eºti ameþit ºi pari sã fii doar o umbra a ta. Apa, ibuprofenul ºi cafeaua pot fi niºte soluþii, însã doar timpul te va face sã te simþi complet din nou.

• 5. Mahmureala de cocktail-uri dulci
    Sunetele sunt prea ascuþite, lumina este prea puternicã, poþi conceptualiza ideea de miºcare, dar ceva lipseºte. Sã faci o propoziþie din gândurile tale pare la fel de imposibil în acest moment ca ºi escaladarea Everestului.

Sursa: click

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
superspeed96

[Assasin]

(since 14-03-2020 20:40)

Votes: 102

Post Posted: 22-11-2014, 17:30:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nr 3: Fals

Dupa ce m-am teleportat pana acasa, am vomat tot ce aveam in mine fara sa-mi dau seama, apoi am dormit ca un prunc.

0 0

Back to top
Kaede

[Diclonius Queen]

(since 18-01-2022 12:20)

Votes: 308

Post Posted: 22-11-2014, 19:09:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

superspeed96 wrote:
Nr 3: Fals

Dupa ce m-am teleportat pana acasa, am vomat tot ce aveam in mine fara sa-mi dau seama, apoi am dormit ca un prunc.

Depinde de la om la om, nu la toþi se întâmplã la fel.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by sorinsorin57, 26 January 2015 10:45

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  

The time now is 30-07-2025, 03:22:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password