User
Pass
2FA

Aripioare picante cu legume

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message144
Freakz*DuLceTeL

[S3X*p3rMaN3nTy; x ]

Status: Offline
(since 09-04-2022 10:29)

Votes: 668

Post Posted: 19-07-2016, 14:07:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aripioare picante cu legume

Ingrediente
Avem nevoie de ( pentru 2 portii ) 4 aripioare de pui pe care le taiem in trei parti
o jumatate de ardei rosu taiat patratele
un zucchini ( dovlecel verde) taiat patratele
un morcov mediu taiat tot asa patratele
si cateva champinioane negre rehidratate cu ala clocotita. Ca si condimente am folosit o lingura de sos de soya
o lingura de sos de scoici
putin sos dulce acrisor
un varf de cutit de pudra de ardei iute
o lingurita de amestec de 5 condimente.

Mod de preparare
Intr-un wok punem la incins putin ulei si adaugam aripioarele si le condimentam si le lasam sa se faca incet singure pret de cateva minute. Adaugam apoi morcovul si ardeii si ii lasam singuri cateva minute apoi zucchini si champinioanele rehidratate si taiate. Adaugam apa in care am rehidratat ciupercile, in jur de 150 ml si lasam la foc mic 2 minute, dovlecelul se face foarte repede si trebuie sa ramana usor crocant.

Dupa aceea punem putin amidon si mai condimentam daca este cazul, personal am mai pus putina pudra de ardei iute ( este un fel de ardei iute maruntit cu tot cu seminte si este foarte picant ) ca sa fie mai picante. Se pot degusta ca atare sau acompaniate de orez, eu le-am mancat de data asta simple.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  

The time now is 10-08-2025, 22:52:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password