Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Benzema a fost reținut de poliția francezã .
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Sports
Author
Urazion
[Wicked Sick]
Status: Offline
(since 31-12-2020 17:59)
,
Topics: 657
Votes
: 300
Posted: 04-11-2015, 16:49:06
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Karim Benzema a fost reținut miercuri de dimineațã lângã Paris, la Versaille, într-un caz de șantaj sexual. Victima este internaționalul francez Mathieu Valbuena, iar Benzema are mandat de reținere care e valabil 48 de ore. Avocatul sãu susține însã cã jucãtorul Realului va fi eliberat în urmãtoarele ore.
Sylvain Cormier, avocatul lui Benzema, a declarat pentru Le Parisien:
“Din momentul în care am aflat cã numele lui Karim apare în aceastã investigație am intrat în contact cu anchetatorii pentru a le spune cã clientul meu e pregãtit sã rãspundã întrebãrilor lor. Astãzi am dat curs citației pe care ne-au trimis-o.”
Avocatul susține cã nu existã nicio șansã ca internaționalul francez în vârstã de 27 de ani sã fie inculpat și cã va fi eliberat în câteva ore.
Poliția îl suspecteazã pe Benzema de complicitate într-un caz de șantaj în care mai multe persoane, printre care s-ar fi aflat și Cisse, l-au amenințat pe Valbuena cã vor face publice imagini erotice cu el și iubita sa, furate de pe telefonul mobil al acestuia, dacã nu primesc o sumã de bani. Existenþa înregistrãrii video nu a fost însã probatã pânã acum.
Se pare cã Benzema ar fi fost contactat de un apropiat de-ai lui și i s-a spus despre aceastã înregistrare. Ulterior, Benzema a avut o întâlnire cu Valbuena în care au discutat despre acest lucru, iar Benzema l-ar fi îndemnat pe Valbuena sã plãteascã cei 150.000 de euro solicitați.
În aceste momente, audierile se concentreaza pe încercarea de a stabili dacã ceea ce i-a spus Benzema lui Valbuena a reprezentat un sfat amical sau o incitare.
Sursa : Digisport
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Sports
The time now is 24-07-2025, 12:04:41