User
Pass
2FA

Bioquant N laser therapy(cica)

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone
Author Message4184
Paine

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-05-2021 14:50)

Votes: 9

Post Posted: 30-04-2014, 14:06:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A venit ieri la mine cineva cu un aparat care il bagi in nas, el emitant o lumina infrarosie(daca tin minte bine) la o anumita frecventa care stimuleaza productia de enzime care la randul ei indeparteaza depunerile de garsimi de pe vasele de sange.Cica au ales nasul pentru ca, pe acolo trece toata cantitatea de sange din corp in aprox. 3 minute.Trebe sa il folosesti 30 minute / zi, 15 minute pe nara cica.
Inainte de asta, mi-a facut ceva test cu un aparat pe baza de campuri magnetica care identifica ce nu este bine cu corpul.Eu suferind de hypertensiune, lafel si parintii mei, mi-a zis ca am depuneri de grasimi pe vasele de sange din creeer si din cate tin minte pe ceva vase de la inima.

Cat de credibil credeti voi ca este acest aparat ? Mi-a zis ca, cam in 3 luni daca il folosesc zilnic pe anumite trepte imi indeparteaza majoritatea depunerilor.
Din cate am citit eu pana acum, mai este ceva procedura de genu, dar este intravenoasa si face cam acelasi lucru.

Daca se poate sa imi dati "tag" ca sa vad cand scrieti..
Multumesc anticipat.

POWER

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone  

The time now is 21-05-2025, 20:36:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password