User
Pass
2FA

[Complete]Movie Contest v3

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Contests
Author Message1756
^AvioanE^

[INACTIVE]

Status: Offline
(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 04-07-2013, 10:59:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Movie Contest v3

Tema editiei:
  • Mystery movies.

Rewards:
  • Alegerea temei viitoare. [ Genul de film ]
  • Topicul castigator va fi facut sticky.
  • 5 puncte reputatie

Urmand regulamentul fiecare user ce doreste sa participe, o sa isi deschida un topic nou si va posta dupa modelul curent. Orice abatere de la regulament rezulta descalificarea din concurs iar topicul respectiv va fi sters.

Aceste informatii oferite de voi in topicurile respective, vor fi inchise imediat dupa ce veti posta si pastrate pentru iubitorii de filme care sunt in cautare de filme bune.
Cititi cu atentie regulamentul inainte sa postati.

Perioada desfasurare concurs: 04.07.2013 - 15.07.2013

Last edited by ^AvioanE^ on 20-07-2013, 21:08:04; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 14-07-2013, 11:48:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Dire, BonJovi4EveR, T4 *Cost1n, DaViDeNk0, kolick

Cititi cu atentie fiecare topic inscris in concurs.
Se voteaza user-ul, ceea ce el a scris, nu filmul ales. Cititi descrierea, votarea si alegeti-va preferatul.
2 zile la dispozitie, cine nu voteaza o sa consider ca nu mai doreste sa participe la sistemul de votare.

Start vot:

0 0

Back to top
BonJovi4EveR
[Banned user]

Banned

(since 20-04-2016 19:39)

Votes: 196

Post Posted: 14-07-2013, 23:13:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1) Shutter Island: se vede clar mana lui Martin Scorsese. Probabil a exagerat putin mai mult cu acele scene thriller, cine stie, poate asta era singura lui ustensila de a scoate in evidenta misterul.

2) The Illusionist: orice numar de vrajitorie reprezinta un mister, imi place ca a introdus si o cantitate notabila de dragoste, in ideea de a mai compensa consistenta misterului.

3) Limitless: subconstientul uman face tot filmul.

4) The Departed: no comment.

Filmul Se7en nu l-am cuprins in descrieri deoarece este si alegerea mea finala, da, votul meu merge catre acest film. Un motiv: " o presupusa crima care se dovedeste a fi o simpla crima pt. moment, dar a doua zi acestia descopera ca acest criminal in serie nu avea sa se opreasca pana ce nu-si termina ritualul de 7 crime ". Imi place enorm de mult felul in care regizorul a stiut cum sa echilbreze toate elementele constuctive ale filmului, ma refer la crima, thirller, putina drama, astfel incat sa te tina in suspans, sa iti doresti sa afli misterul. Faptul ca urmeaza a fi comise atatea crime, nu poate altceva decat sa amplifice si mai mult misterul, cred ca intotdeauna cele mai reusite filme de mister se vor face pe baza romanelor politiste.

0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 16-07-2013, 11:49:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[Se7en] - [Sapte pacate] ---> Excelent film, foarte buna descrierea nu ai dezvaluit prea mult din el ... ajunge sa vezi ca joaca Morgan Freeman si Brad Pitt si se subintelege ca nu este un film de rahat. Good job in alegerea lui.

[Mystery] - Limitless | Dincolo de limite ---> Probabil unul din cele mai captivante filme de genul pe care le-am vazut in ultimii ani ... Mult prea multe detalii mi-ai dat, ai povestit tot ce se intampla in film fara sa mai lasi acel mister -.

[The Illusionist] | [Iluzionistul] ---> Descriere buna, actori buni, film bun, m-ai convins ca merita revazut. GG ! -

[Mistery] - Shutter Island ---> Genial, in afara de Titanic asta este singurul film a lui Leonardo di Caprio care chiar mi-a placut. Tu l-ai descris excelent si ai facut curios orice om care nu l-am vazut.

Votul meu final este: Shutter Island, cred ca este cel mai bun film din lista.

0 0

Back to top
T4 *Cost1n

[Nobody Changes]

(since 06-12-2017 22:17)

Votes: 230

Post Posted: 16-07-2013, 15:08:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shutter Island - Filmul este unul psihologic si imprezivibil. Imi plac filmele astea -

The Illusionist - Este bun dar nu m-a impresionat prea tare.

Limitless - Un film care iti pune imaginatia la lucru. "Ce ar fi daca? " Chiar mi-a placut iar Bradley Cooper intra perfect in pielea personajului.

Se7en - Foarte captivant. are si momentele lui de plictiseala dar este bun. Il recomand oricarui cinefil.

The Departed - Nu stiu cine se astepta la acel final(aviz celor care au vazut filmul) dar eu nu m-as fi gandit niciodata.

Votul meu este: The Departed

You gave him what he asked for.
I gave him what he needed.
0 0

Back to top
DaViDeNkO

[ ]

(since 27-07-2022 20:15)

Votes: 535

Post Posted: 18-07-2013, 20:33:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scuzați de întârziere, nu am observat în cãsuțã topicul.

The Departed: Nu știu cum, dar nu are nici un farmec asupra mea descrierea filmului fãcutã de tine. Pare un film cu actori buni, bine, și filmul bun, dar nu ai menționat acel ceva care sã mã facã sã urmãresc filmul.

Se7en: Hmm, parcã m-ai ținut în suspans cu descrierea, nu știu de ce, probabil când am vãzut cã în film joacã Morgan Freeman și Brad Pitt, dar e și interesant ce ai povestit tu.

Limitless: Ai cam zis tot, dintr-un om simplu fãrã viitor, primește niște pastile magice, devine faimos, mafioții-s dupã el, el înnebunește de la pastile, trebuie sã facã rost de mai multe. Nu, nu îmi place deloc ideea filmului și ce ai zis tu acolo.

The Illusionist: Bine, vreau sã vãd și eu filmul, tot zici cã e un film bun, cã meritã neapãrat vãzut, bine, vreau sã-l vããd.

Shutter Island: Am citit, am citit și iar am citit. Nu m-ai atras cu nimic pânã la momentul când ai zis cã acolo este cel care i-a omorât soția. Acum mi-a venit în minte ceva gen: Ãsta-și face treaba ca polițist sau ce e el, dar vrea sã-și rezolve treburile cu ãla de a omorât-o pe soția lui, exact ceea ce era nevoie într-o descriere.

Votul meu merge la Shutter Island.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 20-07-2013, 21:06:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

catharsis castiga. Felicitari.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ^AvioanE^, 20 July 2013 19:07

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Contests  

The time now is 23-07-2025, 00:43:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password