User
Pass
2FA

Inca un an si la universitate. Ajutor !

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Author Message770
AndreiAndrei15

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 19-03-2019 11:02)

Post Posted: 28-08-2016, 12:25:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare...Nici nu stiu cum sa incep sau unde sa postez dar voi fi cat mai explicit: anul asta trec a 12-a si am bacalaureat. Dupa ce termin cu liceul as vrea sa plec in germania pentru a studia psihologia acolo cu ajutorul unei burse Erasmus. Nu prea stiu multe detalii am de gand sa i-au contact cu ei sa vad despre ce este vorba atat doar ce au venit la noi la liceu si ne-au anuntat ca prin acest proiect ne sunt platite taxele cred ca pe un an ori pe toti si cazarea in campus. Restul ne descurcam noi ...sau cred ca si transportul pana acolo este inclus in oferta aceea...ideea este ca nici nu stiu cum sa incep...nu am o idee de care sa ma prind ar fi trebuit sa ma interesez din timp dar am fost mai comod. Germana mi s-a zis ca-mi trebuie un nivel C2 asta insemnand deja profesionist de aceea m-am apucat sa folosesc Duolingo pentru a invata mai usor...Cam in 4 luni ar trebui sa am rezultate bune si in 9 ar trebui sa fiu gata de acel examen de limba. La liceu sunt pe profil filologie cu engleza intensiv si zic ,ca as putea urma o arie pe limba engleza acolo dar din nou nici nu stiu ce sa fac.

As vrea sa stiu in primul rand ceva detalii daca mai sunt si alti studenti in strainatate cum se descurca, ce ofera proiectul asta erasmus,daca se poate ajunge chiar asa de usor in Germania,ce acte imi trebuie ...cum sa incep toti pasii cam ce ar trebui de la stagiul de elev care termina cu bacalaureatul si pana se vede student in germania ce ar trebui sa fac si cat m-ar costa. macar sa-mi incropesc o idee sunt cam rusinos si de aici si mai putin descurcaret daca-mi poate spune cineva ce as putea face pentru a face posibila aceasta treaba.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  

The time now is 23-07-2025, 08:54:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password