Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Incident grav la o competitie de schi. Imaginile cu momentul in care o drona se apropie am
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Sports
Author
GabrielDrunk
[classy]
Status: Offline
(since 15-12-2024 11:38)
,
Topics: 595
Votes
: 296
Posted: 23-12-2015, 14:49:18
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Incident grav la o competitie de schi. Imaginile cu momentul in care o drona se apropie amenintator catre schior.
Marcel Hirscher, cvadruplu laureat al Cupei Mondiale de schi alpin, a scapat la "mustata" sa fie lovit de o drona utilizata de postul TV care transmitea proba de slalom special de la Madonna di Campiglio, din Italia, unde s-a clasat pe locul 2.
Dispozitivul s-a dezintegrat pe pista la cateva sutimi de secunda in spatele campionului austriac, penultimul concurent care a luat startul in mansa secunda.
''Trafic aerian intens in Italia, norocos ca am scapat de prabusirea unei drone", a scris, cu umor, nr.1 mondial pe contul sau de Instagram.
"Este cadoul meu de Craciun. Nu m-am accidentat si am avut noroc", a spus surazator, in fata ziaristilor, schiorul austriac.
"Este inimaginabil, incredibil, o rusine", a adaugat Hirscher, mai serios.
Cuprins de tensiunea cursei, Hirscher nu a inteles pe loc ce s-a intamplat in spatele sau.
Video
"Am auzit doar un zgomot, m-am gandit ca a cazut ceva, dar nu-mi imaginam ce"
, a spus el.
Conform organizatorilor, drona, pilotata de un expert, a fost utilizata pentru prima oara in statiunea din Dolomiti pentru a furniza imagini si unghiuri inedite societatii Infront, care detine drepturile televizate pentru Cupa Mondiala de schi alpin.
Sursa
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Sports
The time now is 30-07-2025, 18:12:05