User
Pass
2FA

Musculatura + Slabire

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone
Author Message1247
De Ce Dai ??

[DeCeDat...]

Status: Offline
(since 20-03-2020 23:18)

Votes: 152

Post Posted: 15-03-2014, 21:38:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna lume
Deci...fara deci trebuie sa slabesc si eu deoarece sunt gras...si as vrea sa cresc in musculatura de pe piept si abdomen si putin in brate...
Sunt taran deci am mere/fructe din plin
Daca ati vrea sa imi faceti si un program nu ma supar...
Dar intre orele 08:00 - 11:00
Nu de alta dar de la 11 am scoala si ies la 6 cateodata
Asa...flotari fac
Abdomene la fel (20 intr-o tura)
Dar nu stiu cum sa fac sa slabesc...
Ajutati-ma si pe mine -
Dau rep

Pentru reduceri pe http://www.Pcgarage.ro folositi codul X929WW8D

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
enzo_98
[Banned user]

Banned

(since 08-11-2019 09:54)

Votes: 218

Post Posted: 16-03-2014, 10:40:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce inaltime si ce greutate ai ? Specifica si asta
1. Du-te la sala, in alea 3 ore de dimineata poti alerga ori la sala ori in aer liber. + du-te la sala de luni pana vineri si alearga si fa multe exercitii si cu haltere, greutati, etc, pentru maine + alimentatie : Mic dejun:
- ceai
- 2 lingurite miere
- sunca Praga 100 g
- un ou fiert moale
- o felie de paine cu tarate
Gustarea ora 10:
- un baton proteic

Pranz:
- muschi de vita la gratar (150 grame) cu fasole verde + 5 g ulei
- o salata verde 200 g cu rosii si castraveti cu 3 g ulei si lamaie
- o portocala

Gustare ora 16:
- 4 nuci (pentru continutul in arginina)

Cina:
- un iaurt
- rosii umplute cu branza slaba de vaca
- peste la cuptor cu salata de varza
- o para

Nu trebuie sa ai o dieta stabila, astfel vei ceda psihic, bafta.

Concurs, +rep
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
fulger5608

[Mai mult alb]

(since 05-01-2017 12:08)

Votes: 46

Post Posted: 16-03-2014, 20:37:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uite: Mergi la sala.Dupa ce vi mananci fructe si o lingura de miere . Nu ai voie sa mananci carne cu cartofi. Mananca paste din faine cu sos rosu.Seara nu mai mananci nimic numai faci serile de abdomene.

Stiu de la unchiul meu (prof de karate).A facut ceva facultate de alimentatie sau ceva de genu deci orinteazate si dupa ce am zis eu .Iar dulciurile si cartofii cu carne sa iasa din alimentatie pana slabesti.
Si ingedienul cel mai bun:Fructe (mar si mai ales banana!)

EDIT:Si la scoala ca si pachet cel mai bine e sa iti pui fructe si 3 samburi de nuca!

Si nu conteaza numai sa faci fort! CEL MAI MULT ALEARGA!!!Topesti grasimile!
Sper sa iti fi fost de folos!

Daca aveti nevoie de semnatura sau avatar animat sau neanimat faceti cerere aici:Click!
0 0

Back to top
HeRoInE

[The Real Slim Shady]

(since 24-01-2019 19:53)

Votes: 297

Post Posted: 17-03-2014, 10:35:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fulger5608 wrote:
Uite: Mergi la sala.Dupa ce vi mananci fructe si o lingura de miere . Nu ai voie sa mananci carne cu cartofi. Mananca paste din faine cu sos rosu.Seara nu mai mananci nimic numai faci serile de abdomene.

Ai innebunit?Vrei sa moara de foame? Are voie sa manance seara dar inainte de ora 7. Organismul ii obisnuit deja cu cele 3 mese din zi(Mic-Dejun , Pranz,Cina). Tot ce trebuie sa faca ii sa isi mai "traga de la gura". Mananca,dar in asa fel incat sa nu se sature.

0 0

Back to top
De Ce Dai ??

[DeCeDat...]

(since 20-03-2020 23:18)

Votes: 152

Post Posted: 17-03-2014, 11:06:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HeRoInE wrote:
fulger5608 wrote:

Ai innebunit?Vrei sa moara de foame? Are voie sa manance seara dar inainte de ora 7. Organismul ii obisnuit deja cu cele 3 mese din zi(Mic-Dejun , Pranz,Cina). Tot ce trebuie sa faca ii sa isi mai "traga de la gura". Mananca,dar in asa fel incat sa nu se sature.

Pai cam asa mananc...fara sa ma satur...am redus si painea...dintr-o paine/zi acum mananc 1-2 colturi/zi

Pentru reduceri pe http://www.Pcgarage.ro folositi codul X929WW8D

0 0

Back to top
fulger5608

[Mai mult alb]

(since 05-01-2017 12:08)

Votes: 46

Post Posted: 19-03-2014, 16:30:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HeRoInE wrote:
fulger5608 wrote:

Copile,ma refeream sa nu mai manace carne cu cartofi si etc.NU sa nu mai maance de fel si nu te mai baga pentru +1

Daca aveti nevoie de semnatura sau avatar animat sau neanimat faceti cerere aici:Click!
0 0

Back to top
BonJovi4EveR
[Banned user]

Banned

(since 20-04-2016 19:39)

Votes: 196

Post Posted: 19-03-2014, 16:37:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^ Macar specifica-i de ce nu are voie carne cu cartofi: nu are voie sa amestece proteinele cu carbohidratii. Si nu era necesar sa il faci "copil" doar pentru atat, chiar daca a avut un temperament mai coleric. Also, oricat de mult ai tot disocia alimentatia, daca nu faci miscare astfel incat sa arzi toate acele calorii consumate, atunci toata "dieta" e aproape inutila si pana la urma depinde si de metabolismul fiecaruia, la altii le proceseaza mai rapid iar la altii mai greu.
0 0

Back to top
agressive_playa

[funktastic]

(since 17-04-2016 11:48)

Votes: 79

Post Posted: 19-03-2014, 20:42:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu zic sa incerci sa te duci la o sala si programu til poti face aici http://www.megaproteine.ro/ plus un supliment pentru slabire sau definire depinde in ce stadiu esti...

Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone  

The time now is 22-05-2025, 03:35:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x