Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Neymar Sr., despre transferul fiului sãu de la Barcelona .
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Sports
Author
Urazion
[Wicked Sick]
Status: Offline
(since 31-12-2020 17:59)
,
Topics: 657
Votes
: 300
Posted: 18-11-2015, 20:05:56
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Neymar Sr., despre transferul fiului sãu de la Barcelona: “Dacã nu avem o situație confortabilã, vom pleca!”
Tatãl lui Neymar a atras atenția într-un interviu radiofonic cã fiul sãu va pleca de la Barcelona, dacã nu se pune punct problemelor pe care acesta le are cu fiscul. Neymar Sr. a spus cã, pentru a continua, are nevoie de o situație confortabilã, altfel va trebui sã pãrãseascã Spania.
As preia declarațiile fãcute de Neymar Sr. pentru Radio Barcelona, în care acesta vorbește despre situația din acest moment a vedetei campioanei Spaniei: “Avem nevoie ca investigațiile sã se opreascã. Sã ni se dea o posibilã direcție, ce e bine și ce nu. Imaginea lui Neymar aparține companiei noastre și aceasta este în Brazilia. Vrem sã avem liniștea cã mâine nu vom fi din nou audiați în legãturã cu taxele.
Neymar joacã fotbal. Imaginea lui nu e asociatã cu munca lui. Imaginea lui aparține unei societãți braziliene încã din 2006. Iar acum, noi doar obținem avantaje din imaginea lui globalã. De ani de zile lucrãm cu aceastã companie.”
Tatãl cãpitanului naționalei braziliene a trecut apoi la amenințãri: “Nu vreau sã vorbesc despre persecuții, dar dacã nu avem o situație confortabilã pentru a munci, nu putem rãmâne în Spania și va trebui sã plecãm. Dacã noi facem probleme Spaniei, nu putem rãmâne. Niciodatã n-am avut probleme fiscale atât de mari.
Dupã ce am sosit în Spania au început atacurile, care s-au extins în Brazilia. Am petrecut doi ani și jumãtate în care ne-am apãrat și am rãspuns de multe ori acelorași acuzații. Avem nevoie de liniște.
Vrem sã respectãm contractul pe care Neymar îl are cu Barcelona. Dar, pentru o nouã semnãturã, va trebui sã primim liniște, Neymar, firma mea, familia noastrã. Nu vrem sã plecãm din Spania, suntem fericiți. Dar avem o problemã. De cea acum se acceptã orice denunț? De ce Spania acceptã un denunț al unei firme care e în Brazilia? Asta ne-a rãnit. Trebuie sã explicãm același lucru de fiecare datã. Nu e treaba Spaniei, am plãtit taxele în Brazilia.”
Fiscul brazilian i-a blocat firmei lui Neymar Sr. Aproape 40 de milioane de euro, taxe neplãtite, dar și în Spania jucãtorul are probleme. Transferul sãu de la Santos e investigat, Barcelona e acuzatã cã n-a declarat suma exactã a contractului și de aici au apãrut toate nemulțumirile.
Sursa : digisport
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Sports
The time now is 24-07-2025, 13:10:52