User
Pass
2FA

No shit

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1215
Clinkz

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-05-2010 14:29)

Votes: 5

Post Posted: 17-04-2010, 22:16:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tz here
Quote:

din cate vad, contul YONUTZ123 iti apartine tz
ai luat ban pe el, dupa care ai schimbat parola de pe contul lui twin si ai intrat pe el, incepand sa injuri.
Cod:
2010-04-17 21:54:20 Account: 605 (IP: 188.99.213.166) Login Character:[Twin] (guid:2391)

Incercarea de a face si pe altcineva sa pice de prost pentru marlaniile tale si a prietenilor tai nu se accepta, ai banip, sal.
Cat despre banul lui bela, cat timp acuzi fara dovezi si iti permiti sa injuri un membru din staff nu ai ce cauta aici, unui gm nu ii trebuie dovezi ca sa motiveze decizia.
Cum am mai zis, de la o vreme vad ca v-ati obijnuit sa contestati puterea uni gm, aceasta situatie o sa se schimbe in curand.

deci akm fara sa generalizam... u te mai suporti ?
1 la mana nu am incercat sa il fac pe twin sa pice de prost pt k nu eu am schimbat passul =) tot ce am facut eu a fost sa intru pe charul lui am scris "hai pa" urmat de un scurt si la obiect "leave guild" dupa care am facut niste arene cu bela... pe un alt char (recunosc twin nu stia k sunt pe contul lui, dar a aflat anterior) => intra twin pe cont observa k intrase cineva pe el si schimba passul. dupa care a vorbit bela cu twin si mia spus noul pass dupa care am continuat arenele. nicidecum nu am injurat pe cineva sau mai stiu eu ce :/ asta poate confirma si twin cu passul. akm... partea a 2-a PE CINE AM INJURAT EU CU BELA MAH ? sau u ai probleme in diferentierea glumelor cu jignirile? si partea cu acuzatiile ... ce acuzatii nefondate am adus eu si bela ? inteleg k e prietena ta dar chiar nu ma intimideaza faptul asta sa o iau cu doamna cristina in joc :/
btw de knd e un Gm "god" pe aici :/ ?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 17-04-2010, 22:30:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am trimis si pm dar as vrea sa vada toata lumea ce raspunzi la asta

As vrea sa discuti healu, nu sa dai warn / ban si sa inchizi.

intr-un topic anterior , ai scris

healu wrote:
nu inteleg de ce pui accentul pe faptul ca este GM, crezi ca acest rank il face mai dotat sexual fata de tine? sau ca trebuie sa se comporte ca un robot fata de playeri? NU!

iar astazi ai scris

healu wrote:
Cat despre banul lui bela, cat timp acuzi fara dovezi si iti permiti sa injuri un membru din staff nu ai ce cauta aici, unui gm nu ii trebuie dovezi ca sa motiveze decizia.
Cum am mai zis, de la o vreme vad ca v-ati obijnuit sa contestati puterea uni gm, aceasta situatie o sa se schimbe in curand.

ori sunt "mai dotati sexuali" adica mai smecheri/prioritati ori nu , cand vor ei sunt , cand vor sa faca ceva , poc nu mai sunt GM. o facem ghiveci. nu spun ca trebuia pedepsit cortez pentru ninja ca e gm , nu a fost nimeni pedepsit , dar "GM-ul ar trebui sa dea un exemplu"

iar al 2-lea lucru este

De ce este cristina GM? nu a facut niciodata nimic cu charu de GM , inafara sa vina la un event , nu ajuta niciodata , n-am vazut-o vreodata facand tickete ( daca a facut te rog sa ma contrazici ) , nu rezolva nimic pentru server , nu sta pe char de gm sa mai raspunda la intrebarile playerilor ( ma rog , nu cred ca ar sti ) etc , dar are dreptul sa dea ban / mute etc cum vrea? acum cateva luni i-a dat ban lu Freeman pt ca a scris pe global " Cristina le da remove cooldown guildei " , te-a sunat pe tine si i-ai dat acordu sa-i dea ban pt acuzatii nefondate , poftim? nu avem dreptul la exprimare? suntem pe comunism sau cum? (nu am trait comunismul , nu zic asta) mama naibii , daca ma duc la piata unirii si strig "M**e Basescu* nu imi face nimeni nimic si faci tu aici , nu zic sa fie lafel si aici , dar fi un haos total , dar nu ban pt acuzatii nefondate ;o. daca lumea a inceput sa faca acuzatii nefondate despre tine inseamna ca nu ai impus respect / nu meriti / nu ajuti / etc.

Am auzit ca a primit GM doar pentru ca este cu tine , ea nestiind comenzile din alte posturi de pe forum ce-am citit - , nu iti contest hotararea , e serverul tau , e gratis , joc aici pentru ca vreau , nu pt ca sunt obligat , poti sa ma expediezi oricand , dar totusi , iti pierzi oameni f buni [gen bela - cristina nu o sa stie wow cat stie bela in viata ei] doar pentru ca i se umfla ei vena sa dea banuri pt ca nu stie de gluma.

Nu-mi zi ca ea nu merita tot ce zice , stie si ea sa injure ca tot omu , are si ea gura destul de mare. Nimeni nu primeste ce nu merita.

cum ziceai si tu , rankul de GM nu te face un om superior , doar ca iti permiti alte lucruri.

0 0

Back to top
healu

[Bolnav cu nervii]

(since 27-10-2013 11:42)

Votes: 10

Post Posted: 17-04-2010, 22:42:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Esti foarte ambitios tz dar intelege ca decizia nu se schimba.
@zohlomg: treaba ta este sa te joci, nu sa te interesezi tu de ce are "cutarescu" gm si care este contributia lui la acest server.
Cat timp joci aici si nu platesti nimic Stafful face reguile iar tu le respecti.
Subiectul este incheiat.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by healu, 17 April 2010 20:42

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 28-07-2025, 11:18:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password