User
Pass
2FA

Problema rinichi stang !

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone
Author Message1105
Ganja*

[Shameless]

Status: Offline
(since 13-12-2024 19:51)

Votes: 155

Post Posted: 24-09-2013, 13:17:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, in urma cu 4-5 zile am depistat o durere acuta in zona rinichiului stang, am jucat fotbal si m-am odihnit dupa meci pe banca (eram transpirat), era destul de racoare afara ( in jur de ora 19:00-20:00).Din acea zi tot ma jeneaza niste 'junghiuri', daca le pot numi asa, la rinichiul stang.M-am documentat putin pe internet dar nu am gasit un raspuns concret, azi mi-a trimis doctorul de familie niste medicamente, mai exact : Diclofenac 100 mg (diclofenac sodic, 100 mg - supozitoare), Diclac 75 ID comprimate cu eliberare modificata, 75 mg (diclofenac sodic, Antireumatic, analgezic ), si o cutie de Amoxicilina Antibiotice (capsule).
Rog persoanele cunoscatoare sa ma ajute cu un raspuns daca e buna medicamentatia si alte rezolvari ale acestei probleme, multumesc frumos.

Casuta vocala : Malpraxxiss

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Malpraxxiss

[Very Important Person]

(since 17-08-2022 18:54)

Votes: 30

Post Posted: 24-09-2013, 16:26:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut,

Am citit postul tau, din pacate nu iti pot da o cauza certa pentru durere. Daca intr-adevar durerea este de cauza renala cu debut brusc la efort ma pot gandi la un calcul renal mobilizat.

Medicatia care ti-a fost prescrisa este simptomatica si profilactica, dupa parerea mea. Diclofenacul, in diferitele lui forme, ti-a fost prescris in scop antiinflamator si antialgic, iar antibioticul banuiesc ca in scop profilactic pentru prevenirea suprainfectarii consecutive stazei si iritarii mecanice generate de calcul (repet, este pur speculativ ce am mentionat la Amoxicilina mergand pe firul calculului renal, pentru ca nu ai mentionat ce diagnostic ti-a pus medicul de familie ca sa cunosc cauza careia ii este destinat acest tratament).
Mergand tot pe forum calcului renal, personal, as incerca si un miorelaxant de tipul No-Spa.
Momentan eu sunt anul 6 la stoma, nu am si nu o sa am vreodata oficial competenta in problema ta, doar in domeniul medicinei dentare. Pentru sfaturi autorizate si competente, recomand sa urmezi sfatul medicului pentru ca cineva trebuie sa raspunda pentru diagnostic si medicatia care iti este acordata. Eu ti-am expus doar parerea mea, in scop orientativ/informativ si nicidecum imperativ.

Last edited by Malpraxxiss on 24-09-2013, 20:39:27; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Ganja*

[Shameless]

(since 13-12-2024 19:51)

Votes: 155

Post Posted: 24-09-2013, 19:19:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iti multumesc pentru raspuns si ajutor, nu m-am dus personal la doctor ca sa-mi dea un diagnostic precis, doar i-a transmis cineva simptomele mele si cum s-a intamplat totul si mi-a prescris aceste medicamente.Eu m-am gandit imediat dupa simptome ca ar fi o raceala la rinichi si asa a constatat si medicul din ce i-am spus, acum nu stiu ce sa fac exact, sa iau si Amoxicilina in acelasi timp cu Diclofenac sau sa raman doar la Diclofenac.
Am citit prospectele imediat si am vazut ca sunt niste atentionari speciale despre cei cu astm, tinand cont ca am avut cand eram mic si inca mai am (cred) am sunat medicul si a spus sa iau doar Diclofenac, si in caz ca nu sunt rezultate sa iau si Diclac.
Daca nu imi dispar junghiurile in 6-7 zile cu aceste medicamente o sa ma duc la un consult sa vad daca e ceva mai rau.
Iti multumesc pentru raspuns si timp acordat cererii mele.

0 0

Back to top
deK'

[Ardeleanu.]

(since 05-09-2017 14:50)

Votes: 54

Post Posted: 28-09-2013, 22:43:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Urata situatia cunosc un caz mai urat cu probleme la rinichi . -

Canalul meu de yotube https://www.youtube.com/channel/UCPt7ba0I7cdWHUet5ObGpUg

Postez episoade unde comentez diferite subiecte.
OFF:Sunt la inceput cu editatu.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone  

The time now is 21-05-2025, 21:59:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x