User
Pass
2FA
 
 

Rata Peking

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message143
Freakz*DuLceTeL

[S3X*p3rMaN3nTy; x ]



Status: Offline
(since 09-04-2022 10:29)
Joined: 27 Jun 2015
Posts: 15862, Topics: 2099
Location: TG-Mures

Reputation: 964.9
Votes: 668

     
Post Posted: 19-07-2016, 13:28:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rata Peking


Ingrediente
1 rata
Glucoza
Foi de aluat din faina de grau sau din faina de orez
Castravete verde
Ceapa
Sos Peking


Mod de preparare
Rata curatata se suspenda in carlige de inox la curent de aer cateva minute.


Se sufla aer sub presiune subcutanata pentru a se desprinde pielea si grasimea de carne.


Se lasa la scurs si la zvantat, la frigider, timp de 6 ore.


Se unge cu glucoza si se usuca din nou la jet de aer, intre 2 si 3 ore.


Dupa acest interval de timp, se suspenda in carligele de inox si pune in cuptorul incalzit la 200 de grade, timp de 45 de minute, pentru a se elimina surplusul de grasime.


Rata este suficient gatita in momentul in care capata o culoare burn inchis. Ceapa se taie julien, iar castravetii se feliaza subtire.


Foiile de aluat se ung cu sosul Peking, peste care se adauga cateva fasii de ceapa, castavete si cateva felii de carne de rata, iar la sfarsit se ruleaza.


Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis. In aprilie, Restaurantul partener al proiectului a fost Nan Jing.


Reteta chinezeasca a fost oferita si preparata de Restaurantul Nan Jing si poate fi degustata la Petrecerea Chinezeasca ce va avea loc pe 15 mai 2014, de la ora 19.00, la restaurantul din cadrul hotelului Minerva din Str. Gheorghe Manu nr.2-4, Sector 1, Bucuresti.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 09-08-2025, 16:00:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password