User
Pass
2FA
 
 

Rulouri de porc umplute

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message163
scipioaa

[Wicked Sick]



Status: Offline
(since 18-12-2021 07:57)
Joined: 29 Dec 2014
Posts: 10134, Topics: 1804
Location: Romania

Reputation: 1658.2
Votes: 601

Post Posted: 20-01-2016, 22:56:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

4 felii de cotlet de porc
sare si piper
8 felii bacon

Pentru umplutura:

250 g branza de vaci
1 lingura smantana
1 galbenus de ou
2 catei usturoi
marar
sare si piper

1 morcov
1/2 gogosar

Pentru sos:

4-5 catei usturoi
150 g smantana
1 frunza de busuioc verde
marar
sare

Usturoiul, busuiocul si mararul se piseaza bine bine, apoi se adauga smantana. Se omogenizeaza si se potriveste gustul de sare. Se da la rece.

Feliile de cotlet se invelesc in folie alimentara si se bat cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Se sareaza si pipereaza dupa gust si se dau la frigider pana pregatim umplutura.

Branza de vaci se mixeaza cu smantana si galbenusul pana devine ca o crema. Se adauga usturoiul pisat, marar, sare si piper dupa gust.

Gogosarul se feliaza. Morcovul se da pe razatoare sau se feliaza.

Eu am folosit o razatoare speciala pentru morcov si au iesit un fel de spaghete din morcov. Eu le-am zis spaghete, copiii le-au zis mustati. -)) Dar se poate pune si feliat subtire pe lungime.

Pe fiecare bucata de cotlet punem crema de branza pe toata suprafata, apoi felii de morcov si gogosar. Se ruleaza usor felia de carne, apoi se infasoara in bacon.

Fiecare rulou se inveleste individual in folie de aluminiu, se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu.


Dupa 30-40 de minute dezvelim rulourile din folie si dam din nou la cuptor pana se rumenesc frumos deasupra.

Se lasa sa se racoreasca, se feliaza si se servesc cu sosul de smantana.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 16-08-2025, 04:50:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password