User
Pass
2FA

Soft

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software
Author Message463
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

Status: Offline
(since 07-07-2021 10:28)

Votes: 492

Post Posted: 30-12-2013, 09:20:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Caut un soft, cu care pot sa-mi inchid procesele care nu imi trebuie, care nu au treaba cu windowsul. Cum era game-booster. Mersi !

Connect Mc.Freakz.Ro

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Happy =]]

[I'm in your mind !]

(since 02-05-2020 11:17)

Votes: 204

Post Posted: 30-12-2013, 13:20:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poti incerca Gamefire, IObit Game Booster, oricum cel mai bine le inchizi tu din task manager.

Pentru orice problema PM.
Nu ofer asistenta in privat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
bilute

[CTA.Probleme.Tehnice]

(since 04-01-2017 12:06)

Votes: 69

Post Posted: 31-12-2013, 03:26:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. KillProcess – este o aplicatie portabila si gratuita, ucigas de prima mana (-) care va permite sa terminati aproape orice process ruleaza in Windows, indiferent daca acestea sunt procese de sistem sau procese malware. Pentru a opri/termina mai multe procese in acelasi timp – cu un singur click – tineti tasta Ctrl apasata si selectati procesele respective.
2. Ultimate Process Killer – tot gratuita si tot portabila, aceasta aplicatie scaneaza sistemul pentru a identifica procesele care ruleaza si locatiile acestora. Orice proces suspect poate fi terminat si de asemenea pot fi sterse si fisierele de origine ale acestora (daca identificati un process malware, puteti sa il terminati imediat si sa stergeri fisierul care ruleaza procesul respectiv). Pentru a inchide mai multe procese in acelasi timp, este de ajuns sa bifati/selectati procesele respective.
Nota: Este recomandat sa folositi aceste doua utilitati doar in cazul in care sunteti obisnuiti sa lucrati cu procesele de sistem! De asemenea, a nu se face confuzia intre acestea si programele antivirus.
Doua programe bunicele zic eu, sper ca ti-am fost de ajutor.

Casuta vocala : bilute
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software  

The time now is 17-08-2025, 00:47:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x